Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA Kods. 8579748 2991243

Bērnu silti un ūdensnecaurlaidīgi pārgājienu zābaki “SH900”, 30.–38. izmērs

60,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
  • PURPURA / MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Esam izstrādājuši šos zābakus, lai varētu mierīgi spēlēties sniegā līdz pat -28 °C. Pastaigas, spēles sniegā, pat vizināšanās ar ragaviņām, viss ir atļauts.

PRIEKŠROCĪBAS

Viegli uzvilkt

Viegla uzvilkšana, pateicoties platajam atvērumam un auklu aizdarei.

Saķere

Labu atspērienu sniegā nodrošina 4 mm radžu atrašanās vieta un garums.

Saķere

Saķeri nodrošina Snowcontact tehnoloģija: zoļu materiāla un protektoru modelis.

Amortizācija

EVA starpzole nodrošina amortizāciju pārgājienu laikā.

Siltums

Komforta temperatūra: -14 °C. Robežtemperatūra: -28 °C.

Ūdensnecaurlaidīgs

100% ūdensnecaurlaidīga apakšdaļa un ūdeni atgrūdoša augšdaļa.

Žūšanas laiks

Izņemamie ieliktņi nodrošina ātru žūšanu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Vai šie zābaki tiešām būs pietiekami silti ziemas pārgājieniem?

Mēs veicam salīdzinošus pētījumus termiskajā laboratorijā, radot pārgājienam atbilstošus apstākļus ar nelielu vēju (5 km/h). Tādā veidā mēs nosakām mūsu zābaku siltumpretestību. Tomēr katrs no mums aukstumu sajūt atšķirīgi.Komforta temperatūra: sajūta, ka ir nedaudz auksti, un 70% lietotāju atzīst, ka kājām siltuma sajūta ir pieņemama.

Robežtemperatūra: sajūta, ka ir ļoti auksti, un 10% lietotāju uzskata, ka kājām siltuma sajūta ir pieņemama.

Kā šie zābaki aizsargā pret āra apstākļiem?

Šie zābaki ir izgatavoti ar 100% ūdensnecaurlaidīgu, vidēja augstuma iekšējo daļu, kas aizsargā to kājas daļu, kas visvairāk saskaras ar sniegu. Auduma augšdaļa ir ūdeni atgrūdoša un silta, nodrošinot labu aizsardzību pret aukstuma un sniega iekļūšanu.

Kā man palīdz zābaku zolē izmantotā tehnoloģija Snowcontact?

Tehnoloģijas Snowcontact zoles ir izgatavotas no īpaša materiāla un radžu modeļa, kas ir paredzēts, lai nodrošinātu labāko iespējamo saķeri un vilci. Tehnoloģijas Snowcontact zoles uz sniega ir daudz efektīvākas nekā tradicionālās zole. Vienīgais veids optimālas drošības garantēšanai, ejot pa sniegu, ir izmantot pretslīdes uzlikas zābakiem.

Kā izvēlēties pareizos apavus pārgājienam pa sniegu?

Iegādājoties ziemas ekipējumu, ir ieteicams ievērot turpmākos principus:

Siltums: siltu zeķu pāra nodrošināts siltums (ideālā variantā ar piemērotu vilnas procentuālo daudzumu).

Gaisa caurlaidība: izvēlieties zeķes, kas atbilst pārgājiena intensitātei, un pārliecinieties, vai tas ir gaisu caurlaidīgs modelis, lai mazinātu mitrumu.

Zābaku augstums: pielāgojiet zeķu garumu atbilstoši augšdaļas augstumam; ieteicams izvēlēties garās zeķes, ja vēlaties labāku aizsardzību.

Vai šie zābaki izturēs regulāru lietošanu ilgtermiņā?

Mūsu speciālisti veic laboratorijas testus, lai nodrošinātu, ka produkts pilnībā atbilst jūsu lietošanas vēlmēm. Mūsu pārbaudes ietver šādus elementus: actiņu un stiprinājumu raušana, līmēšana, toksikoloģija, UV pretestība, zoles un augšdaļas materiālu nodilšanas pretestība, paātrināta novecošana.

Zābaku tehnisko īpašību saglabāšana

Ūdens atgrūšana ir auduma īpašība, kas liek ūdenim notecēt no virsmas, to neuzsūcot. Tādējādi audums nepiesūcas ar ūdeni un paliek viegls, silts un elpojošs. Ūdens atgrūšanas īpašības tiek iegūtas, apstrādājot auduma ārpusi. Šī apstrāde produkta kalpošanas laikā ir jāatjauno. Šim mērķim mūsu veikalos ir pieejami speciāli līdzekļi (aerosols vai šķidrums).

Kā izžāvēt zābaku iekšpusi?

Lietošanas laikā zābaki var kļūt mitri (kondensācija un sviedri).

Ja zābaki ir ļoti slapji, iesakām izņemt zolīti, piepildīt virsu ar avīžu bumbiņām un regulāri tās mainīt. Papīrs uzsūks mitrumu un paātrinās žūšanu.

Nekad nelieciet zābakus pārāk tuvu siltuma avotam, bet atstājiet tos siltā, sausā un vēdināmā vietā.

Mūsu vides politika

Mēs zinām, ka jārīkojas, lai saglabātu mūsu planētu, tāpēc uzņēmums Quechua ir apņēmies samazināt produktu radīto ietekmi uz vidi.

Šobrīd šis produkts nav izgatavots videi draudzīgā veidā, bet mēs katru dienu strādājam, lai to mainītu: izstrādājot mūsu produktus, mēs veltām uzmanību videi draudzīgam dizainam, labošanas iespējai un izturībai.

sastāvs

sastāvs

Ārējās zoles materiāls: 60.0% Sintētiskais kaučuks, 40.0% Etilēna vinilacetāts; Bez virsmas: 25.0% Poliuretāns, 75.0% Poliesteris; Iekšzole: 55.0% Poliesteris, 45.0% Vilna

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Glabājiet savas preces labi ventilētā, tumšā un sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu Decathlon Sportslab laboratorija, kas atrodas Lillē, arī sniedz savu ieguldījumu Quechua produktu izstrādē. Tā apvieno 4 tēmas, un katra no tām pārstāv savu jomu un tehnoloģiskos instrumentus: Morfoloģija (izmantojot 3D analīzi) Kustību izpēte Siltuma komforts (četras klimata kameras) Funkcionālā un jutīguma izpēte Jo īpaši mēs pārbaudām vīļu noturību, līmējumu, toksikoloģiju, izturību pret UV un nodilumu.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izpildītu jūsu prasības, Quechua produkti tiek testēti kalnos tādos apstākļos, ar kādiem jūs saskarsieties, dodoties pārgājienā. Mūsu praktisko testu inženieris, mūsu produktu menedžeris, kā arī testētāju grupa testē produktus visā to izstrādes gaitā, līdz tie tiek piedāvāti pārdošanai.