Hide Filters
Filters 0
Sort by :
Filters 0
Hide filters
Show filters
1102 Products
Šķirot pēc:
Pēc sporta veida
Pēc krāsas
  • MELNA
  • ZILA
  • PELĒKA
  • PURPURA
  • BALTA
  • ROZĀ
  • ZAĻA
  • SMILŠKRĀSA
  • BRŪNA
  • TIRKĪZA
  • HAKI
  • SARKANA
  • ORANŽA
  • BORDO
  • DZELTENA
  • DAUDZKRĀSAINA
  • OKERA
  • GAIŠI VIOLETA

 

SIEVIETĒM

Mūsu sieviešu apģērbu klāstā iekļauti dažādi sportiski apģērbi un apavi aktīvām sievietēm. Tie ir ideāli piemēroti valkāšanai gan sporta nodarbībās, gan ikdienā. Atrodiet piemērotu apģērbu visām savām aktivitātēm. Ja esat iecienījusi garas pastaigas vai pārgājienus, mūsu veikalā atradīsiet visu nepieciešamo, aktīvai atpūtai brīvā dabā. Jūs pārsteigs arī dažādi sievišķīgāka piegriezuma modeļi, piemēram, pārgājienu kleitas un svārki. Turklāt šeit varēsiet piemeklēt arī savam izmēram atbilstošu peldkostīmu un citus aksesuārus. Izskatieties un jūtieties lieliski!

Sieviešu apģērbi sportam un ikdienai tīmekļa vietnē Decathlon.lv

Sievietes ir atšķirīgas, un katrai no mums ir savas vēlmes un prasības attiecībā uz savu stilu. Lielā mērā tas ir atkarīgs arī no situācijas, kurai jāpiemeklē apģērbs. Apmeklējot elegantus pasākumus un reizēs, kad jāievēro zināma etiķete, sievietes parasti izvēlas greznākas kleitas, blūzes vai svārkus, ko kombinē ar augstpapēžu apaviem. Taču tie ir īpaši notikumi, ar kuriem saskarties nenākas īpašibieži. Vairāk par visu mums ir nepieciešams ikdienas gaitām piemērots, ērts un uzticams apģērbs un apavi, lai mēs varētu netraucēti paveikt visu ieplānoto. Sporta apģērbi ir pārņēmuši gandrīz katras sievietes garderobi, un mēs sastopamies ar tiem ne tikai sporta zālēs un pilsētas ielās, bet arī birojos, skolās un citur.

Moderni sportiskā stila apģērbi ir kļuvuši par vienu no populārākajām izvēlēm mūsdienu daiļā dzimuma pārstāvju vidū. Agrāk tika uzskatīts, ka sporta apģērbs ir piemērots tikai sportošanai un citām fiziskām aktivitātēm. Tomēr, pateicoties šāda apģērba sniegtajam komfortam un priekšrocībām, tas ātri vien kļuva par būtisku ikdienas garderobes daļu. Interneta veikalā Decathlon.lv jūs atradīsiet augstas kvalitātes brīvā laika un sporta apģērbu, nemaz neizejot no mājām. Mēs esam tiešsaistes apģērbu veikals, kurā ātri un vienkārši atradīsiet apģērbu gan meitenēm, gan gados jaunākām un vecākām sievietēm, gan arī grūtniecēm. Ja meklējat iespēju papildināt savu apģērbu kolekciju, mēs parūpēsimies par jums un jūsu vēlmēm!

Dažādiem laikapstākļiem piemēroti sieviešu apģērbi

Jūs noteikti piekrītat, ka viens no svarīgākajiem priekšnosacījumiem labai laika pavadīšanai ir atbilstošs apģērbs. Ikviena sieviete zina to, ka nepareiza apģērba izvēle var radīt diskomfortu, sabojāt noskaņojumu un pat visu atlikušo dienu. Vasarā izvēlēties apģērbu ir salīdzinoši vienkārši – te palīgā nāks T krekli, šorti, svārki, tunikas un daudz kas cits, kas paredzēts siltam laikam. Tāpat arī dienās, kad spīd saule, ir nepieciešami atbilstoši aksesuāri, lai pasargātu acis un ādu no kaitīgā UV starojuma ietekmes. Šim nolūkam lieliski noderēs cepure ar nagu vai labas saulesbrilles. Šos un citus aksesuārus viegli atradīsiet pie mums – Decathlon.lv ir parūpējies par to, lai jums būtu pieejams viss, kas nepieciešamas ikdienā, sportojot, ceļojot un atpūšoties.

Tomēr nedaudz vēsākā laikā, piemēram, agrā rudenī vai vēlā pavasarī, lieti noderēs sieviešu jakas, puloveri un bikses – principā jebkas, kas ieskauj mūsu ķermeni, neļaujot spirgtajam gaisam likt mums sajust apkārt valdošo vēsumu. Savukārt ziemā būs jāvelk ārā no skapja tādi sieviešu apģērbi kā mēteļi un virsjakas. Lai jūs būtu gatava visām sezonām, Decathlon.lv piedāvā stilīgu kolekciju klāstu, kurā iekļauti uzticamu un pārbaudītu zīmolu radīti sieviešu apģērbi. Mūsu piedāvājumā atradīsiet ne tikai ikdienišķus modeļus, bet arī eleganta piegriezuma apģērbus. Tieši tā – pie mums varat iegādātiessievišķīgus apģērbus arī fiziski izaicinošām nodarbēm! Skan neticami? Aplūkojiet mūsu interneta veikalā pieejamās pārgājienu kleitas, pastaigu bikses un ūdensnecaurlaidīgās jakas – jūs būsiet pārsteigta par to, cik sievišķīgs var būt sporta apģērbs!

Sieviešu apģērbi ikvienam sporta veidam

Neatkarīgi no tā, kāds sporta veids jūs interesē, tīmekļa vietnē Decathlon.lv jūs atradīsiet ne tikai specializētus sieviešu apģērbus, bet arī visus pārējos attiecīgajam sporta veidam nepieciešamos piederumus. Mūsu sortimentā iekļauti apģērbi, apavi un aksesuāri 80 sporta veidiem. Jūsu izvēlei tiek piedāvāti plāni džemperi, bikses, krekli un svārki fiziskām aktivitātēm siltos laikapstākļos vai iekštelpās. Tāpat pie mums atradīsiet arī atbilstošas preces nodarbībām aukstumā un sniegā, lai jūs varētu brīvi nodoties savam vaļaspriekam bez jebkādām raizēm. Daudzi no mūsu produktiem ir izgatavoti no ūdensnecaurlaidīgiem materiāliem, kas nodrošina aizsardzību arī no mitruma un nepatīkamajām sajūtām, ko tas mēdz sagādāt. Papildu komfortam mūsu piedāvājumā iekļauta arī termoveļa – tā ir ideāli piemērota tādiem sporta veidiem kā slēpošana, slidošana un snovošana. Sniegotā sezona tuvojas, tādēļ izvēlieties lieliskas preces savam mīļākajam hobijam ātri un ērti, apmeklējot tīmekļa vietni Decathlon.lv!

Mūsu klāstā pieejami sieviešu apģērbi, apavi, aksesuāri un visi citi nepieciešamie piederumi

Papildus apģērbam mums, dāmām, nepieciešami arī dažādi citi piederumi – sieviešu apavi, somas, saulesbrilles, cepures un neskaitāmi citi sīkumi. Decathlon.lv savām klientēm piedāvā visu aktīvam dzīvesveidam nepieciešamo, tādēļ lielākā daļa mūsu katalogā iekļauto produktu ir sportiskā stilā – tieši tas, kas jums nepieciešams gan dodoties ikdienas gaitās, gan sportojot! Arī pie mums mode diktē noteikumus. Mūsu klāstā iekļauti dažāda stila un funkcionalitātes apavi par pieejamām cenām. Te jūs jau gaida piemēroti apavi gan vieglākiem, gan izaicinošākiem pārgājieniem un aktivitātēm jebkuros apstākļos. Tāpat pie mums atradīsiet tieši jūsu iecienītākajai ziemas nodarbei ideāli piemērotus sniega zābakus. Tie labi kalpos ne tikai tad, kad dosieties baudīt ziemas priekus dziļā sniegā, bet būs lielisks sabiedrotais arī pilsētā – bieži vien pilsētas ietves sasnieg ātrāk nekā tās iespējams notīrīt, tādēļ pārvietošanos pa ielām noteikti atvieglos uzticami zābaki.

Laiks izvēlēties sieviešu apģērbu, kas nodrošina nepieciešamo atbalstu!

Dzīve nesastāv no ziemas vien. Mēs mīlam vasaru, tādēļ esam padomājuši arī par vispopulārāko sportisko aktivitāti karstā laikā – atsvaidzinošu peldi. Mēs esam sarūpējuši brīnišķīgus peldkostīmus, kas piemēroti dažādu izmēru valkātājām, tostarp arī grūtniecēm. Peldkostīmu klāstā iekļautas daudzveidīgiem stiliem un gaumēm atbilstošas preces, sākot no vienkrāsainiem, neuzkrītošiem modeļiem, un beidzot ar raibām un spilgtām versijām. Pateicoties pārdomātām konstrukcijām un kvalitatīviem materiāliem, visi Decathlon.lv piedāvātie peldkostīmi ir ērti un patīkami, lai jūs varētu izpildīt visas kustības bez jebkāda diskomforta un ierobežojumiem. Šāds atbalsts nepieciešams kā iesācējām, tā pašām pieredzējušākajām peldētājām. Patiesībā peldkostīmam ir liela nozīme tajā, cik viegli un plūstoši varam pārvietoties ūdenī. Profesionālas peldētājas par to noteikti jau ir pārliecinājušās. Sagatavojieties nākamajai vasarai ar šiku!

Plašas kolekcijas un pārbaudīti zīmoli interneta veikalā Decathlon.lv

Rūpējoties par to, lai paši labākie produkti būtu pieejami ikvienam, interneta veikals Decathlon.lv piedāvā dažādu pārbaudītus zīmolu preces par patiesi zemām cenām. Izpētot mūsu piedāvājumu, jūs pārliecināsieties, ka pie mums varat iegādāties visdažādākās preces ne tikai par izdevīgām, bet arī ļoti zemām cenām, turklāt saņemot  augstu kvalitāti. Mūsu sortimentā iekļauti gan populāru zīmolu, gan mazāk dzirdētu, taču vienlīdz atzīstamu, ražotāju produkti – mēs vēlamies jums sniegt tikai pašu labāko. Izveidojiet savu ikdienas stilu par zemāku cenu nekā citur – iegādājieties visu, kas jums patiesi nepieciešams pilnvērtīgai dzīvei! Mēs bieži organizējam dažādas izpārdošanas un akcijas – piedāvājumi, kurus jūs vienkārši nedrīkstat palaist garām! Veicot pasūtījumu varat izvēlēties arī bezmaksas piegādi, atlasot Click&Collect saņemšanas veidu. Tādējādi varat iepirkties internetā, bet pēc preces doties pakaļ uz mūsu veikalu T/C "Sāga". Tieši tik ātra, ērta un vienkārša būs jūsu pieredze, visu sev nepieciešamo iegādājoties Decathlon.lv!