Hide Filters
Filters 0
Sort by :
Filters 0

Bērnu Sporta Apģērbs | Sporta Apavi Bērniem | Decathlon

Hide filters
Show filters
532 Products
Šķirot pēc:
Pēc sporta veida
Pēc krāsas
  • ZILA
  • MELNA
  • PURPURA
  • ROZĀ
  • PELĒKA
  • BALTA
  • ZAĻA
  • TIRKĪZA
  • SMILŠKRĀSA
  • DZELTENA
  • SARKANA
  • ORANŽA
  • HAKI
  • OKERA
  • BRŪNA
  • BORDO
  • DAUDZKRĀSAINA

BĒRNIEM

Ikviens, kam ir bērni, zina, cik ļoti viņiem patīk būt aktīviem un nodarboties ar sportu

Arī mēs to zinām, tādēļ esam sarūpējuši īpaši plašu dažādu bērnu sporta apģērbu kolekciju. Šeit atradīsiet pilnīgi visu bērna fiziskajām aktivitātēm nepieciešamo – kvalitatīvas bikses, jakas, treniņtērpus, kreklus un vēl neskaitāmi daudz citu lietu sportam un ikdienai. Mēs esam padomājuši par dažāda vecuma bērniem – gan lielākajiem, gan arī pašiem mazākajiem. Veiciniet bērnu sportotprieku ar ērtu un patīkamu apģērbu no pārbaudītiem zīmoliem!

Viss nepieciešamais aktīvam bērnam tīmekļa vietnē Decathlon.lv

Pēdējos gados daudz tiek runāts par bērnu fizisko aktivitāti. Pētījumos noskaidrots, ka bērni un jaunieši visā pasaulē nav pietiekami aktīvi. Lai gan tas ir saistīts ar to, ka dzīvojam tehnoloģiju laikmetā, mēs kā vecāki varam ko darīt lietas labā. Viens no veidiem, kā varam motivēt bērnu nodarboties ar sportu, ir jauna sporta apģērbu garderobe. Stilīgi apģērbi un apavi veicinās bērna interesi, kā arī radīs iekšēju prieku par iespēju nodarboties ar fiziskām aktivitātēm pilnīgi jaunā sporta apģērbā. Savukārt, ja bērns ir vēl zīdainis vai mazulis, tad viņa aktivitāti sekmēt palīdzēs attīstošas rotaļlietas – būtisks instruments bērna augšanas procesā.

Tīmekļa vietnē Decathlon.lv bērnu apģērbi, apavi un aksesuāri ir pieejami plašā klāstā, turklāt par draudzīgām cenām! Ikvienu vecāku pārsteigs daudzveidīgā dažādu modeļu un dizainu izvēle – šeit spēsiet piemeklēt ko atbilstošu pat viskaprīzākajam bērnam. Turklāt galvenā priekšrocība, iepērkoties mūsu veikalā, ir iespēja veikt pirkumu sev visērtākajā laikā un vietā. Iepirkšanās veikalā kopā ar bērniem bieži ir sarežģīts process, taču, iepērkoties pie mums, par to vairs nav jāuztraucas. Mūsu veikals piedāvā iespēju veikt preču pasūtījumu tiešsaistē un saņemt to tieši pie jūsu namdurvīm. Brīnišķīgs veids, kā ietaupīt laiku!

Ērti bērnu apģērbi visiem gadalaikiem

Tā kā Latvija atrodas mērenajā klimata joslā, tad mums ir tas gods piedzīvot visus četrus gadalaikus. Lai arī ekstrēmas temperatūras šeit ir reti sastopamas, ir svarīgi parūpēties par to, lai mūsu mazie būtu atbilstoši apģērbti visos laikapstākļos. Bērnu apģērbu noteikti ir jāpielāgo atbilstoši sezonai – vasarā, piemēram, jāizvēlas plānas un vieglas bērnu drēbes. Meitenēm lieti noderēs kleitas, bet puišiem varat izvēlēties šortus un kreklus ar viņu iemīļoto varoņu attēliem. Savukārt ziemā jāparūpējas par to, lai skapī būtu atrodams kombinezons, bieza jaka vai virsjaka. Un, protams, piemēroti apavi! Tāpat pie mums atradīsiet arī jaukas zīdaiņu drēbītes jūsu mazuļa pirmajām dzīves dienām. Maksimāls komforts jau no dzimšanas brīža!

Vecāki mēdz teikt, ka bērni aug tik ātri kā sēnes pēc lietus. Tā tas patiesi ir – bērni nepārtraukti aug, tādēļ bērnu apģērbus nākas iegādāties biežāk nekā pieaugušo drēbes. Šī iemesla dēļ daudzi vecāki mēdz iepirkties atlaižu periodos. Decathlon.lv jūs vienmēr atradīsiet pašu labāko preču klāstu no pārbaudītiem zīmoliem par vienreizēju cenu. Mūsu interneta veikalā varēsiet izvēlēties bērnu apģērbus kopā ar savu atvasi, neizejot no mājas. Palūdziet, lai bērns apsēžas pie datora jums blakus, atveriet mūsu tīmekļa vietni un veiciet meklēšanu, atlasot parametrus, kas atbilst jūsu vēlmēm un vajadzībām. Tas ir lielisks veids, kā pavadīt laiku ar bērnu, ņemot vērā arī viņa vēlmes.

Nepieciešamo atbalstu nodrošinoši bērnu apavi

Tas ir fantastiski, ja jums pietiek laika un iespēju katru dienu speciāli nodarbināt bērnu ar kādu fizisku aktivitāti. Tomēr, ja tas tā nav, valkājot sporta apavus, bērns varēs atļauties būt kustīgāks nekā ar klasiskajiem ikdienas apaviem. Sporta apavu konstrukcija ir īpaši izstrādāta šādam mērķim. Tas nenozīmē, ka citos apavos kāja nejutīsies ērti, taču sporta apavi nodrošina nepieciešamo amortizāciju un elastību, lai bērns varētuviegli skriet, lēkt un darboties. Funkcionāli apavi ir nepieciešami ne tikai vecākiem bērniem, bet arī mazuļiem, kas tikko sākuši staigāt. Šāda tipa apavi parasti ir izgatavoti no mīkstiem materiāliem, kas labi pieguļ pēdai un atbalsta vislielākajai slodzei pakļautos punktus.

Izvēloties bērnu ikdienas apavus, lielai daļai vecāku noteicošais faktors ir tieši cena. Lai arī zīmolu produkcija daudziem asociējas ar dārdzību, mūsu veikalā ir pieejami kvalitatīvi un modes tendencēm atbilstošibērnu apavi par ikvienam pieejamu cenu. Šādi apavi ir gan ērti, gan moderni, ļaujot jūsu bērnam justies labi un iederēties vienaudžu pulkā. Mūsdienās ir aktuāli nodrošināt bērniem apģērbu, kas veicina kustības un dabisku attīstību. Pievērsiet uzmanību arī atbilstoša izmēra izvēlei. Apavu iegāde interneta veikalā daudziem var šķist grūts uzdevums, taču mūsu izmēru ceļvedis palīdzēs jums precīzi noteikt pareizo izmēru. Jums atliek tikai izmērīt bērna pēdas garumu un mūsu ceļvedis jums pateiks priekšā visu pārējo.

Mazuļiem, bērniem un pusaudžiem – kvalitatīvi un praktiski aksesuāri ikvienam

Neatkarīgi no tā, vai ārā spīd saule, līst lietus vai snieg sniegs, kvalitatīviaksesuāri ir nepieciešami ikvienam! Decathlon.lv piedāvā plašāko preču klāstu ikvienam – gan jaundzimušiem mazuļiem, gan pusaudžiem un jauniešiem. Mūsu klāstā atradīsiet cepures, zeķes, mugursomas, cimdus, šalles un neskaitāmus citus apģērba elementus. Ikviens, kas novērtē harmonisku koptēlu, pie mums atradīs sava bērna apģērbam pieskaņotus aksesuārus dažādiem dzīves gadījumiem.

Vecākiem ir svarīgi iegādāties bērnu aksesuārus, kas nav tikai stila izpausme vai bērna untums, bet arī sniedz bērnam nepieciešamo aizsardzību. Bērniem jau kopš mazotnes ir jānodrošina aizsardzību no kaitīgās saules staru iedarbības. Šim nolūkam ideāli noderēs uzticamas un izturīgas saulesbrilles. Tāpat tās iespējams papildināt ar cepuri ar nagu. Apvienojot šos abus piederumus, bērna acis un sejas āda tiks maksimāli pasargāta no saules. Protams, neaizmirstiet arī par saules aizsargkrēmu!