Filtri 0
Filtri 0
FOUGANZA Kods. 8580144 4002276

Sieviešu zirgu jāšanas sacensību jaka “900”, melna

90,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA / PELĒKA
  • MELNA / PELĒKA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaineri radīja šo sacensību jaku vidēja līmeņa jātniecēm, kuras meklē elegantu, elpojošu jaku sacensību sezonai.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Slaidais un piegulošais piegriezums nodrošina elegantu stilu.

Kustības brīvība

Gan iekšējais, gan ārējais komponents ir izgatavots no divvirzienu elastīga auduma.

Elpojamība

Audumi tika izvēlēti, ņemot vērā to elpojamību: ārējā daļa un oderējums

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Dizains un stils:

Šai jakai ir dinamisks dizains, ko iedvesmojušas adrenalīna pilnas lēkšanas sacensības. Uz muguras un pleciem atradīsiet asas līnijas. Lai atspoguļotu šīs disciplīnas atlētiskumu un sporta veida sievišķību, mēs pievienojām tādas smalkas detaļas kā rotājumus un sudraba pogas. Šī jaka ir ideāli piemērota, lai piešķirtu eleganci jūsu sacensību tērpam.

Piegriezums un izmēri:

Šis modelis tika izstrādāts piegulošā stilā, jo mēs zinām, ka jātniekiem sacensību laikā ir nepieciešams izskatīties eleganti. Taču tas nenozīmē būt ierobežotam – šis modelis ir izgatavots no īpaši elastīga auduma, lai jūs vienmēr varētu brīvi kustēties.

Kopšanas padomi:

Lai saglabātu lielisko jakas izskatu un vienkārši atbrīvotos no burzījumu pēdām, iesakām to žāvēt uz drēbju pakaramā.Ātrā gludināšana ir viss, kas jums ir vajadzīgs.Ņemot vērā to, ka jaka ir melna, sacensību dienā iesakām to uzvilkt pirms paša sākuma.Lai pasargātu no putekļiem, traipiem un burzījumiem, uzglabājiet to atbilstoši kopšanas noteikumiem, kā arī ievērojiet uzmanību aprūpējot un strādājot ar savu zirgu.Šādi jūs vienmēr būsiet droša, ka jūsu jaka ir tīra un gatava stāties pretī izaicinājumiem.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 23.0% Elastāns, 77.0% Poliesteris; Balsts: 100.0% Poliesteris; Oderējums: 23.0% Elastāns, 77.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi