Filtri 0
Filtri 0
ROCKRIDER Kods. 8615892 4229750

XC MTB bikses, melnas

65,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu krosa riteņbraukšanas fanu komanda ir radījusi šīs bikses, lai būtu siltumā, kad trenējaties krosu aukstos laikapstākļos.

PRIEKŠROCĪBAS

Ūdeni atgrūdošs

Ūdeni atgrūdošs audums zem ceļgaliem un muguras lejasdaļā.

Kustības brīvība

Staipīgs audums bikšu un vestes apvidū, īpaši krosam pielāgots griezums

Izturība

Izturīga josla augšstilbu apvidū, kas pasargās, brienot cauri brikšņiem.

Siltums

Pamatmateriāls: Super Roubaix; iekšpuse: flīss, lai izturētu zemu temperatūru.

Sēdēšanas komforts

Ergonomic 900 polsteris ar gēla ieliktni braucieniem, kas ilgāki par 3 stundām

Elpojamība

Tīklveida audums muguras daļā un lencēs papildu ventilācijai.

Stabilitāte

Viegli uzvelkamas, labi pieguļ, pateicoties elastīgiem ceļgaliem.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Īsumā

Ieliktņa biezums: 15 mm.

Ieliktņa blīvums: 60 kg/m3.

Izturība pret veģetāciju.

Siltums

Tā ir produkta spēja pasargāt no aukstuma. Tas ir atkarīgs no materiāla siltumpretestības un tā, cik gaisu caurlaidošs tas ir. Jo augstāka siltumpretestība, jo vairāk jaka var saglabāt siltumu, ko ķermenis rada, braucot ar velosipēdu.

Šo bikšu komforta temperatūras zemākā robeža ir ‒5 °C, nezaudējot komfortu.

Krosa riteņbraukšanas bikses: mazliet vēstures

Produkts pilnībā projektēts un izstrādāts no skices līdz pārdošanai gatavam modelim mūsu B'Twin ciemata ražotnē Lillē, Francijā. Šīs bikses ir mūsu ekspertu — un krosa kalnu riteņbraukšanas entuziastu — pūliņu rezultāts.

Rockrider komanda izstrādāja un pārbaudīja šīs XC MTB bikses sadarbībā ar saviem pārbaudītājiem un tehniskajiem partneriem Miltonu Ramosu un Džozefu Deportēru.



Krosa riteņbraukšanas apģērba un inventāra komanda ar lepnumu piedāvā jums šīs 100% krosa riteņbraukšanas bikses

Kāpēc tieši šīs bikses?

Kross riteņbraukšana ir diezgan intensīvs sporta veids, ja runājam par piepūli un kustībām ar velosipēdu, un arī laikapstākļi var mainīties ļoti ātri. Tāpēc esam izveidojuši šīs apspīlētās bikses, kas atbilst mūsu XC lietotāju vajadzībām.



Esam veikuši rūpīgu apģērba daļu savstarpējā izvietojuma, griezuma un piemērotākā materiāla analīzi tieši krosa kalnu riteņbraukšanas apstākļos.

Ko nozīmē sietveida audums?

Tīklveida audums ir plānāks, vieglāks un gaisīgāks par kokvilnu vai poliesteru. Vieglais, elpojošais materiāls ātrāk novirza sviedrus. Materiāls nerada mitruma sajūtu uz ādas, kas riteņbraukšanas laikā var radīt aukstuma sajūtu.

Kopšanas ieteikumi

Mazgājiet veļas mazgājamā mašīnā 30 °C temperatūrā. Sintētikas programma. Izgriezt ar iekšpusi uz āru. Lietot minimālu mazgāšanas līdzekļa daudzumu. Nelietot veļas mīkstinātāju. Žāvēt uz auklas siltā, labi vēdināmā vietā. Nežāvēt veļas žāvētājā. Nedrīkst ķīmiski tīrīt. Nedrīkst balināt. Nežāvēt uz sildierīcēm.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 15.0% Elastāns, 85.0% Poliamīds; Balsts: 9.0% Elastāns, 91.0% Poliesteris; Piedurkņu materiāls: 54.0% Poliesteris, 46.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Rockrider tehniskie partneri Žozefs Deportērs (Joseph De Poortere) un Miltons Ramos (Milton Ramos).