Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA Kods. 8588708 4046305

Vīriešu pārgājienu apavi “NH500 Fresh”, zili/dzelteni

45,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: PELĒKA
  • PELĒKA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu pārgājienu produktu speciālisti izstrādāja šos apavus NH500 Fresh iesācējiem, kas dodas pārgājienos pa dabas takām siltā laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Viegls

Katrs apavs (43. izmērs) sver tikai 310 g.

Pretestība pret berzi

Vienlaidu purngala aizsargs, lai nodrošinātu dabisko nodilumizturību.

Saķere

Zoles materiāls un dizains uzlabo atspērienu.

Amortizācija

EVA starpzole | Biezums, kas ļauj mazāk just akmeņus zem kājām

Elpojamība

Sietveida augšdaļa nodrošina gaisa cirkulāciju pēdas augšdaļā.

Lietotāja komforts

Papēža konstrukcija ar mīkstām putām | 5 mm bieza starpzole

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Zoles ar izcilu atspērienu iešanai pa dabas takām

Zoles dizains radīts plašos pētījumos mūsu laboratorijās. Tā ir veidota no īpašas gumijas formulas ar optimizētu saķeri un atspērienu. Tā kā apavu valkātāju prasības atšķiras, mēs uzreiz meklējam labākos risinājumus staigāšanai pa dabas takām, piemēram, pa meža takām.

Paredzēti lietošanai pa apvidu takām

Mūsu pārgājienu apavi ir paredzēti pastaigām pa dabas takām. Mēs izvēlamies zoles un apavu augšdaļas materiālus, pārbaudām tos, lai pārliecinātos, ka tie ir piemēroti staigāšanai pa apvidus reljefu (piemēram, pa meža zemes takām, parkā, ainaviskā apvidū) vai cietām, akmeņainām takām (piemēram, pa akmeņainām piekrastes takām). Lietošana staigāšanai pa ceļu (asfaltu) var veicināt ātrāku apavu nolietošanos un radīt diskomfortu. Tie nav piemēroti pastaigām kalnos.

Laboratorijas testi

Laboratorijā tika testēti šādi elementi: auklu, auklu caurumiņu un līmējumu drošums, toksicitāte, izturība pret UV stariem, zoles un apavu augšdaļas noberšanās, paātrināta materiālu novecošana. Šie testi ļauj mums uzlabot izstrādājumu kvalitāti un novērst pārāk ātru pārgājienu apavu novalkāšanos.

Kā izvēlēties pārgājienu apavu pareizo izmēru?

Pielaikojiet abus apavus, uzvelkot pārgājienu zeķes un pieceļoties kājās. Ja nepieciešams, izmēģiniet vairākus modeļus un izmērus. Pārbaudiet šīs divas komforta zonas:

- papēža daļa,

- purngals, ejot lejup pa slīpu virsmu.

Pielaikojot apavus, pārliecinieties, vai tie nekur nespiež. Brīvi pastaigājiet pa veikalu. Ienēsājiet apavus pakāpeniski vairāku pārgājienu laikā.

Pārgājiena zeķu materiāla izvēle

Pārgājiena laikā vajag efektīvi kontrolēt mitruma līmeni. Visi svīst — no tā neizbēgt. Ja apavi ir gaisu caurlaidīgi, tie neitralizēs mitrumu, ko rada svīšana. Tāpēc svarīgi ir izvēlēties arī vieglas un gaisu caurlaidīgas zeķes. Ja jūsu apavi ir samērā ūdensizturīgi, jūs neizvēlēsieties tādas pašas zeķes, lai pasargātu sevi no lietus radītā mitruma: izvēlieties zeķes, kas spēj absorbēt jūsu sviedrus un, cik vien iespējams, novirzīt tos tālāk no pēdas izgarošanai.

Valkāšanai apavos NH500 Fresh piemērotas zeķes

Šajos apavos jutīsieties ērti ar vai bez zeķēm.

Ieteicams izvēlēties no poliamīda izgatavotas zeķes, kas nesatur kokvilnu. Poliamīds ir šķiedra, kas tiek izvēlēta tieši tāpēc, ka spēj likvidēt mitrumu. Ja jums svīst pēdas, poliamīda zeķes uzsūks mitrumu. Pēc tam darbu pārņem apavi un, pateicoties ventilāciju nodrošinošajam sietveida audumam, mitrums tiek novirzīts uz ārpusi. Tāpēc iesakām izmantot zeķes Newfeel WS500 Fresh.

Garantija

Mūsu pārgājienu apaviem ir 2 gadu garantija.



Mūsu apņemšanās: piedāvāt izturīgus produktus, kurus varat izmantot visos pārgājienos un pastaigās. Tāpēc, ka mīļākie mums ir izstrādājumi, ar kuriem mums saistās skaistas atmiņas un ar kuriem kopā esam pavadījuši daudz laika.

sastāvs

sastāvs

Ārējās zoles materiāls: 50.0% Etilēna vinilacetāts, 50.0% Butadiēna gumija; Bez virsmas: 50.0% Poliesteris, 50.0% Liellopu āda; Iekšzole: 70.0% Poliesteris, 30.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Iesakām apavus glabāt sausā un tumšā vietā, ja iespējams, vēdināmā telpā.

Lietošanas ierobežojumi

Nav ieteicami skriešanai vai pārgājieniem pa stāvu reljefu.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šos apavus izstrādāja mūsu Ķīnas produktu speciālistu komanda. Mēs pārbaudījām un apstiprinājām tos kopā ar citiem pārgājienu mīļotājiem, dodoties nepilnas dienas pārgājienā pa Dienvidķīnas apvidus reljefu. Tas ļāva mums labāk pielāgot šo apavu konstrukciju siltajiem vasaras apstākļiem.

Garantija

2 Gadi