Filtri 0
Filtri 0
FORCLAZ Kods. 8343842 886624

Vīriešu ūdensizturīga ziemas pārgājienu parka “Feathers Arctic 500”, -25 °C

220,00 €
130,00 €
-40%
Ar nodokļiem
Krāsa: PELĒKA
  • PELĒKA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Šī jaka ir radīta pārgājienu dalībniekiem, kuri meklē ļoti siltu un ūdensnecaurlaidīgu dūnu parku pārgājieniem aukstos laikapstākļos.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta atvēršana/aizvēršana

Uzlabota, pateicoties jūsu atsauksmēm par centrālo rāvējslēdzēju, ko ir vieglāk izmantot

Pretestība pret berzi

Pamata audums ļoti biezs (150 denjē) lielākai izturībai.

Elastīgums

Noņemama kapuce un noņemama mākslīgās kažokādas mala

Siltums

500 g dūnu/spalvu pildījums (L izmēram), RDS sertificēts

Optimāla temperatūra

Temperatūras tiek mērītas laboratorijā: Komforta -25°C

Ūdensnecaurlaidīgs

Ūdensnecaurlaidīga membrāna 10,000 mm H²O (Šmerbera vienības). 100% līmētas vīles.

Kabatas

9 kabatas: 2 cimdiem, 4 aizveramas kabatas, 2 mantām un 2 roku sildīšanas kabatas

Elpojamība

Hidrofils pārklājums (RET = 12): novirza sviedrus

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Informācija par izmēru

Parka jaka. Standarta piegriezums. Jakas iekšpusē ir pietiekami daudz vietas, lai zem tās varētu valkāt ļoti siltu apģērba gabalu (2. kārta), piemēram, dūnu jaku bez piedurknēm vai tehnisko polsterēto jaku.

Vai kapuce un kažokādas apmale ir noņemama?

Kapuce noņemama ar spiedpogām. Tai ir noņemama mākslīgās kažokādas apmale. “Storm” kapuce nodrošina ļoti labu pārklājumu un aizsardzību. Augstums ir regulējams, izmantojot elastīgu auklu un pogu, bet dziļums ir regulējams, izmantojot līplenti pakausī. Tādējādi kapuces izmēru var pielāgot valkāšanai ar siltu galvassegu, piemēram, vilnas cepuri vai ausaini.

Tā ir ūdensizturīga un visas šuves ir līmētas.

Jakas ūdensnecaurlaidīgās īpašības

Jakas ūdensnecaurlaidīgās īpašības nav atkarīgas tikai no tās materiāliem: vērtēšanas kritērijs ir arī dažādu elementu montāžas metode.

Neatkarīgi no tā, vai tā ir termiski noslēgta vai šūta un pēc tam aplīmēta, jūsu jakas vispārējo ūdensnecaurlaidību novērtē Decathlon izstrādātajā dušas testā, kas simulē dažāda stipruma lietusgāzes.

Tāpēc mēs zinām, ka šī ūdensnecaurlaidīgā jaka pasargās jūs no lietusgāzēm, piemēram, 12 cm lietus 2 stundu laikā.

Jakas komponentu ūdensnecaurlaidīgās īpašības

Auduma ūdensnecaurlaidību, ko nodrošina pārklājums vai membrāna mēra Šmerberos vai H²O mm (ūdens kolonnas spiediens). Jo lielāks skaitlis, jo ūdensnecaurlaidīgāks audums.

Šai jakai ir ūdensnecaurlaidīgs komponents (JIS 1092 standarts), kas pirms mazgāšanas iztur 10,000 mm H²0 (Šmerbera vienības).

Kam ir domāta katra kabata?

Ārpusē ir:

- 2 siltas kabatas ar flīsa oderējumu roku sildīšanai

- 2 virskabatas ar atlokiem, aizveramas ar spiedpogām, kas ir pietiekami lielas cepures vai mazas ūdens pudeles uzglabāšanai

- 2 lielas krūšu kabatas, kas aizveramas ar ūdensnecaurlaidīgiem rāvējslēdzējiem, priekšmetiem, kas jāaizsargā no lietus

- 1 plecu kabata ar atloku, piemēram, sauļošanās krēma uzglabāšanai.

Iekšpusē ir:

- 2 lielas sietauduma kabatas, ideāli piemērotas cimdu glabāšanai

- 1 kabata telefonam

Kā šī jaka pasargās jūs no aukstuma?

Papildus dāsnajam dūnu/pīļu spalvu pildījumam pie jakas malas ir savilkšanas sistēma ar elastīgu auklu un pogām, lai pēc iespējas labāk aizsargātu no aukstā gaisa ieplūšanas.

Šai parkai ir arī iestrādātas likras aproces, lai novērstu siltuma zudumus.

Šīs parkas augstā apkakle sniegs siltuma sajūtu un aizsargās kaklu. Visbeidzot, centrālā aizdares sistēma ir aizsargāta ar polsterētu atloku, kas pasargā no vēja.

Uzlabota aizdares sistēma, pateicoties jūsu atsauksmēm!

Jaka sākotnēji tika izstrādāta ar centrālo dubulto slīdošo rāvējslēdzēju, kas ir atverams abās pusēs. Saņēmām atsauksmes, ka ir grūti aizvērt rāvējslēdzēju un ka tas ir trausls. Mēs veicām uzlabojumu, nomainot to ar ļoti izturīgu centrālo rāvējslēdzēju ar vienu slīdni, lai to varētu vieglāk aizvērt.

Kā laboratorijā tiek noteikta temperatūra?

Laboratorijā pārbaudījām apkārtējās vides temperatūru, pie kuras šī jaka nodrošina termisko neitralitāti (sajūtu, ka nav ne karsts, ne auksts). Tā mēs varējām izmērīt šīs jakas aizsardzības pakāpi līdz -25 °C.

Saskaņā ar standartu ISO 11079, norādītajos laika apstākļos ieteicams rīkoties šādi: pastaiga 5 km/h, nav vēja, mākoņains. Jaka, vilkta kopā ar: T-kreklu ar garām piedurknēm, kreklu un dūnu jaku bez piedurknēm; Apakšdaļā: pieguļošas bikses, apakšbikses un bikses.

Materiāla elpojamība

Lai noskaidrotu, vai audums ir elpojošs, mēs testējam tā pretestību pret iztvaikošanu jeb RET (pamatojoties uz ISO 11092 standartu). Jo mazāka auduma pretestība, jo vairāk fizisko aktivitāšu radītā ūdens tvaika var izvadīt un jo gaisu caurlaidīgāks jeb elpojošāks ir audums. Piemērs: RET < 9 = īpaši gaisu caurlaidīgs audums / 920 = nedaudz gaisu caurlaidīgs vai gaisu necaurlaidīgs audums.

Spalvu daudzums katram izmēram

Šāds ir spalvu daudzums katram parka jakas izmēram. XS = 372 g / S = 452 g / M = 472 g / L = 500 g / XL = 516 g / XXL = 551 g / XXXL = 580 g

Pīļu dūnu un spalvu pildījuma priekšrocības

Dūnu izturība un aizpildes spējas īpašības šai jakai pārgājienos nodrošina 3 priekšrocības:

- siltumizolāciju, pateicoties gaisam, kas tiek ievilkts dūnās un spalvās;

- īpašu vieglumu: dūnas ir vieglākas par sintētisko vatējumu, taču nodrošina līdzvērtīgu siltumu. Tādējādi mugursomas svars tiek samazināts pat vēl vairāk;

- īpašu saspiežamību.

Kāpēc kapuce ir piepildīta ar vatējumu, nevis spalvām?

Mēs zinām, ka vatējuma termiskās īpašības nepasliktinās, kad tā kļūst mitra. Tāpēc kapucē izmantojām kokvilnas vatējumu. Patiešām, ja atstāsiet kapuci atvērtu lietus laikā, tā piesūksies ar ūdeni, ja odere nav ūdensnecaurlaidīga. Ar spalvām pildīta kapuce ātri zaudētu savas termiskās īpašības. Taču tas tā nav ar vatējumu!

sastāvs

sastāvs

Pildījums: 25.0% Pelēkā pīles spalva, 75.0% Pelēkā pīle uz leju; Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Pamata oderējums: 100.0% Poliamīds; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns; Mākslīgā kažokāda: 92.0% Akrils, 8.0% Poliesteris; ILS aproce: 18.0% Elastāns, 82.0% Poliesteris; Kabata: 26.0% Elastāns, 74.0% Poliesteris; Ārējais pārklājums – polsterējums: 100.0% Poliesteris; Siltinātais oderējums: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt sausā, ventilētā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Lai varētu jums piedāvāt efektīvāko aprīkojumu reālās dzīves apstākļiem, Forclaz, sadarbojoties ar Decathlon Research, nodrošina temperatūras vērtēšanu savām ekstrēmi auksto laikapstākļu produktu līnijām. Testi tiek veikti vides testu kamerā, lai izmērītu izstrādājumu siltumizolācijas īpašības, izmantojot manekenu. Šo rezultātu papildināšanai tiek izmantoti “Decathlon SportsLab” komandu veiktie fizioloģiskie pētījumi, lai novērtētu siltuma/aukstuma līmeni, ko lietotāji izjūt reālajā dzīves apstākļos.

Garantija

2 Gadi