Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC Kods. 8653525 4354667

Medību veste piederumu pārnēsāšanai “500 treemetic”, ar kamuflāžas rakstu

45,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: HAKI / BRŪNA
  • HAKI / BRŪNA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Šo hibrīda vesti, kas paredzēta mazo medījamo dzīvnieku medībām, varat izmantot, lai pārnēsātu piederumus un patronas, vienlaikus baudot optimālu elpojamību.

PRIEKŠROCĪBAS

Kamuflāža

Vestei ir jauns reālistisks Treemetic Solognac kamuflāžas raksts.

Ūdeni atgrūdošs

Komponents spēj izturēt nelielu lietu, bet nav ūdensnecaurlaidīgs.

Daudzpusība

Viens izmērs ar pielāgojumiem dažādām ķermeņa formām.

Nēsāšanas komforts

Pielāgojot siksnas un 3D tīkliņaudumu aizmugurē.

Kabatas

2 lielas priekšējās kabatas, 1 aizmugurējā medījumu soma, 1 rāvējslēdzēja kabata

Ventilācija

3D tīkliņauduma struktūra ļauj gaisam brīvi cirkulēt mugurpusē.

Aizsardzība pret savvaļas augiem

Izgatavota no 100% 600D poliestera, kas nodrošina augstu nodilumizturību.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Ērti valkājama medību veste, pateicoties īpašai regulēšanas sistēmai

Šīs jaunās vestes ar Treemetic kamuflāžas rakstu iedvesmas avots ir mugursomas nēsāšana. Mūsu komanda strādāja pie risinājuma, lai izvairītos no diskomforta, ko medību laikā rada muguras lejasdaļā novietotais svars. Kā?Izmantojot siksniņas un sprādzes, iespējams regulēt vesti vidukļa (min: 53 cm; maks: 84,5 cm) un krūšu daļā (min: 12,5 cm; maks: 25 cm). Tas nodrošina, ka veste pēc iespējas labāk pieguļ jūsu ķermeņa formai.

Ventilācijas sistēma, kas efektīvi novada sviedrus

Tīkliņaudums aizmugurē nodrošina ērtāku valkāšanu.Turklāt, pateicoties ventilācijas sistēmai, kas efektīvi novada sviedrus, gaiss cirkulē brīvāk. Ideāli piemērota, ja dodaties mazo medījamo dzīvnieku medībās maigos laikapstākļos. Taču arī vēlāk sezonas laikā, valkājot virs vilnas apģērba vai jakas, šī veste ir lielisks papildinājums jūsu medību garderobei.

Pārnēsājiet patronas, ūdeni un piederumus, pateicoties daudzajām pieejamajām kabatām

Mūsu jaunajai kamuflāžas vestei ir 2 lielas, stingras, noņemamas priekšējās kabatas (katrā var ievietot patronu kastīti) ar 2 spiedpogām aizdarei. Atkarībā no jūsu vajadzībām jūs varat noņemt šīs kabatas, kad dodaties medībās, vai arī izvēlēties paturēt tikai vienu vai abas kabatas. Pielāgojama veste. Aizmugurē ir divi pudeļu turētāji. Viegli pieejamās medījumu somas tilpumu var pielāgot, izmantojot sānos esošās spiedpogas.

Regulējama veste, kas ļauj nēsāt citus piederumus pie jostas

Ja jums nepieciešama pilnīga kustību brīvība, varat no vestes noņemt kabatas. Šādā gadījumā pie jostas var piestiprināt citus piederumus, piemēram, patronu maisiņu vai blašķes turētāju. Papildaprīkojumu, ko pievienosiet savai vestei, varat pielāgot atkarībā no savām vajadzībām katrā konkrētā medību reizē.

Ļoti daudzpusīga veste: daudz priekšrocību.

Tai ir 2 regulējamas siksnas (ar klipšiem) krūšu un jostasvietas līmenī, tāpēc to var ātri un viegli pielāgot, lai pielāgotu lielākajai daļai ķermeņa formu. Pateicoties iekšējām spiedpogām, 2 priekšējās kabatas var palikt atvērtas, lai medību laikā būtu vieglāk izņemt patronas. Šīm kabatām ir plašāks atloks, lai tās varētu vēl drošāk aizvērt.

Izmēri un svars:

Svars:650 g



Priekšējo kabatu izmēri:

Augstums:19,5 cm

Platums:18,5 cm

Dziļums: 6 cm



Krūšu siksnas izmēri: Min. 12,5 cm / maks. 25 cm

Vidukļa siksnas izmēri: Min. 53 cm / maks. 84,5 cm

Iekšējās kabatas izmēri:

Augstums:13,5 cm un platums: 19 cm

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Siksnu audums: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Videoklipi