Filtri 0
Filtri 0
FOUGANZA Kods. 8752050 4605837

Sieviešu siltā jāšanas veste “900”, vīnsarkana

60,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: BORDO
  • BORDO
  • ZILA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu jāšanas sporta dizaineri ir izstrādājuši šo vesti aizrautīgiem jātniekiem.Pateicoties plānajai oderei un noņemamajai kapucei, tā ir ideāli piemērota ziemas izjādēm.

PRIEKŠROCĪBAS

Ūdeni atgrūdošs

Pilnībā ūdeni necaurlaidīgs ārējais slānis.

Kustības brīvība

Pieguļošs piegriezums maksimālam komfortam jāšanas laikā.

Siltums

Vatētā odere, viegli paaugstinātā apkakle, kapuce un jakas apakšējā mala nodrošina komfortu nelabvēlīgos laikapstākļos.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Dizains un stils:

Šai vestei ir dinamisks dizains, ko iedvesmojis adrenalīns un ātrums šķēršļu pārvarēšanā.Krūšu daļā un uz torsa tai ir izteiksmīgas līnijas. Lai atspoguļotu disciplīnas atlētiskumu un sporta sievišķīgumu, esam papildinājuši to ar smalkām detaļām, piemēram, ar zīmolam raksturīgām sudraba krāsas pogām un rāvējslēdzēju.Šī veste jāšanas sportam piešķir sievišķīgu pieskārienu.

Kabatas:

Tai ir 2 priekšējās kabatas ar rāvējslēdzēju. Vestes iekšpusē ir vēl divas kabatas – viena ar rāvējslēdzēja aizdari un otra elastīga.

Novērš aukstā gaisa piekļūšanu ķermenim:

Vestes apkakle ir polsterēta un vidēja augstuma, lai aizsargātu jūs no aukstuma. Vēju necaurlaidīgā gurnu daļas maliņa neļauj vestei sacelties uz augšu. Tā sniedz labu aizsardzību un ierobežo aukstā gaisa caurplūšanu jāšanas laikā. Arī plecu daļā iestrādātas elastīgas atloces, kas ierobežo gaisa plūsmas.

Gaisa caurlaidība.

Vestes iekšpusē pa visu muguras daļu mūsu dizaineru komanda iestrādāja ažūra tīkliņauduma oderi, lai optimizētu produkta gaisa caurlaidību.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Polsterējums: 100.0% Poliesteris; Galvenais audums - Pārklājums: 100.0% Poliuretāns; Ripsa audums: 4.0% Elastāns, 96.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi