Filtri 0
Filtri 0
WEDZE Kods. 8549269 2770154

Bērnu sacensību slēpošanas jaka “980”, zila

40,00 €
19,00 €
-52%
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA / DZELTENA
  • ZILA / DZELTENA
Izmēru ceļvedis Mans izmērs ir:
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Slēpošanas jaka no materiāla Softshell jaunajiem slēpotājiem. Komforts un siltums intensīvu treniņu laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Ūdeni atgrūdošs

Ūdeni atgrūdošs ārējais materiāls, kas neuzsūc mitrumu.

Kustības brīvība

Tīklveida audums ar lielisku elastību.

Siltums

Uzkārsta odere.

Ūdensnecaurlaidīgs

Ļoti labi: 11 000 mm membrāna.

Kabatas

3 aizveramas kabatas: 2 kabatas rokām, 1 slēpotāja biļetei.

Elpojamība

Gaisu caurlaidīgs materiāls.

Lietotāja komforts

Silta un mīksta aizsardzība un komforts.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāds ir jakas piegriezums?

Cieši pieguloša. Šīs jakas iekšējais tilpums ļauj to valkāt kopā ar muguras aizsardzību un slēpošanas kostīmu ar roku aizsardzību.

Kas ir membrāna, un kam tā paredzēta?

Membrāna ir ļoti plāns materiāls, ko uzklāj uz jakas ārējā materiāla iekšējās virsmas. Šis hidrofilais materiāls neļauj ūdenim iesūkties un vienlaicīgi arī novirza ķermeņa sviedrus. Siltuma un sausuma saglabāšanas ziņā šai membrānai nav konkurentu.

Kā tiek mērīta jakas ūdensnecaurlaidība?

Materiāla pretestība ūdens spiedienam mērot tiek izteikta kā materiāla izturētā vertikālās ūdens kolonnas augstums mm (tests atbilstoši standartam ISO 811). Jo augstāks spiediens, jo lielāka ir materiāla ūdensnecaurlaidība. Piemēram, materiāls ar ūdensnecaurlaidības vērtējumu 2000 mm spēj izturēt 2000 mm augstas ūdens kolonnas radītu spiedienu (atbilst aptuveni divas stundas ilgai lietusgāzei).

Kuras jakas daļas sniedz aizsardzību sliktos laikapstākļos?

Šī jaka ir izstrādāta, izmantojot spēcīgus materiālus un izturīgu konstrukciju, kas samazina vēja radīto vēsumu un novērš ūdens iesūkšanos, ļaujot nodarboties ar sportu jebkuros laikapstākļos.

Kādēļ ir nepieciešama ūdens atgūšanas spēja?

Materiāla spēja atgrūst ūdeni nozīmē, ka ūdens notek no tā virsmas un netiek absorbēts. Jaka ir izstrādāta, izmantojot ūdeni atgrūdošus materiālus, kuri pastiprina pretestību pret laikapstākļu iedarbību. Apstrādājot materiāla ārējo virsmu, tam tiek piešķirtas ūdeni atgrūdošas īpašības. Taču lietošanas laikā šīs īpašības var vājināties.

Kā atjaunot ūdens atgrūšanas īpašības?

Atcerieties, ka ūdens atgrūšanas spēju var atjaunot. Lai to izdarītu, uz 10–15 minūtēm ievietojiet jaku žāvētājā ar sintētikai paredzētu programmu.

Varat izmantot arī impregnējošu aerosolu (pieejams iegādei mūsu veikalos).

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Oderējums: 24.0% Elastāns, 76.0% Poliamīds; Membrāna: 100.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt uz pakaramā un nesalocīt, lai nebojātu auduma pārklājumu. Pirms glabāšanas rūpīgi izžāvēt, glabāt sausā un labi vēdināmā telpā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visi Wedze izstrādājumi ir veidoti, konstruēti un izstrādāti Monblāna ielejā. Pēc tam tos testē identiski reālos izmantošanas apstākļos (sniegā, aukstumā, smalkā sniegā utt.). Dizaineru komandas nodrošina, ka programma, kurai izstrādājums tiek konstruēts un izstrādāts, ir ideāli piemērota izstrādājuma izmantošanai dzīvē.

Garantija

2 Gadi