Filtri 0
Filtri 0
FOUGANZA Kods. 8404876 2387002

Zirgu jāšanas sporta iemaukti ar franču deguna siksnu "580", brūni

50,00 €
30,00 €
-40%
Ar nodokļiem
  • Zirgu jāšanas sporta iemaukti ar franču deguna siksnu
Krāsa: BRŪNA
  • BRŪNA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu jāšanas sporta veidu dizaineri radīja šos pilnībā no ādas ar anatomisku dizainu izgatavotos iemauktus jūsu ponijam.Komforts un estētika vienā produktā.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Pakauša siksna ausu aizmugurējā daļā un V-veida pieres siksna komfortam.

Izturība

Bifeļa āda ar teļādas oderi padara tos ļoti izturīgus.

Ierobežo kairinājumu

Polsterējums uz spiediena zonām: galvas, purna siksnai un stiprinājumiem.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Dizains un stils:

Komforts, stils un tradīcijas ir apvienotas, lai apmierinātu jūsu ponija vajadzības. Iemauktu klāsts "580" tika izstrādāts ar smalkām līnijām un praktiskām detaļām.Iemaukti ir pilnībā izgatavoti no ādas, kas piešķir zirga galvai elegantu izskatu.Pieejami trīs iemauktu "580" veidi: ādas iemaukti ar šuvi ārpusē, ādas iemaukti ar spīdīgām apmalēm un ādas iemaukti ar platu purna siksnu.

Anatomisks dizains:galvas siksna un purna siksna.

apakšējā pakauša siksnas daļa ir veidota tā, lai atslābinātu ausu aizmugurējo daļu, kas ir ļoti jutīga vieta, rezultātā atslābinot arī zirga muti. Līdzīgi veidojām arī pieres siksnu, iestrādājot mazus stiprinājumus apakšējā pakauša siksnas daļā, lai novērstu spiediena rašanos virs uzacīm un deniņiem.

Samazināta berze:

Vietas, kas izdara lielu spiedienu, ir oderētas ar mīkstu putu polsterējumu, lai palielinātu zirga komforta sajūtu.Vēl šis polsterējums ir galvas siksnai, it īpaši un kakla, pieres siksnai un purna siksnai.

Pavadu veidi:

Šie iemaukti ir īpaši izstrādāti ar pavadu "580" ar lieliem izciļņiem. Šai pavadai ir tādas pašas detaļas, apdare un ādas krāsa.Ja meklējat mazākus izciļņus un plānāku, elastīgāku pavadu, pavada "900" ir arī saderīga ar iemauktu klāstu "580".

Izmēri:

Iemaukti "580" ir pieejami trīs izmēros: Ponijiem (PS), nelieliem (CS) un lieliem (FS) zirgiem.Ponija izmērs ir piemērots lieliem B, C sekcijas vai maziem D sekcijas ponijiem.CS piemērots zirgiem ar mazām galvām, kā arī D sekcijas ponijiem.FS piemērots lielākai daļai zirgu.Pateicoties daudzajām regulēšanas iespējām, izmērs ir piemērots plašākam vidējo un lielo zirgu klāstam.

Regulēšana:

Purna siksnai ir slīdošās sprādzes, kas atvieglo regulēšanu.Karabīne uz rīkles ļauj ātri piesiet zirgu.

Kā pārbaudīt, vai jūsu iemaukti ir pareizi piestiprināti.

Dažas vienkāršas kustības ļauj pārbaudīt iemauktu regulējumu.Jūs varat ieslidināt pirkstu starp zirga seju un pieres siksnu, lai pārbaudītu, vai tā nav pārāk cieša un nenospiež jutīgās zonas. Pēc tam varat izslidināt pirkstu starp galvas siksnu un ausu aizmugurējo daļu, lai pārbaudītu vai spiediens uz ausīm nav pārāk spēcīgs. Pirmo lietošanas reižu laikā atcerieties pavērot, vai neparādās kādas noberzumu pazīmes uz zirga galvas.

Viegli pielāgojama purnene:

Purna siksnas regulējums ietekmē, cik zirgs būs mierīgs. Iesakām ieslidināt pirkstu starp zirga seju un purna siksnu un divus pirkstus starp purna siksnu un vaigiem. Ja jums ir šaubas, vai esat visu pareizi izdarījuši, jautājiet padomu profesionāļiem.Purna siksna ne vienmēr ir nepieciešama atkarībā no zirga vajadzībām.Purna siksna no iemauktiem “580” ir viegli noņemama. Tukšas cilpas nebūs redzamas.

Kopšanas ieteikumi:

Lai iemauktus saglabātu labā stāvoklī, iesakām tos regulāri notīrīt ar glicerīna ziepēm, kas uzklātas ar remdenā ūdenī samitrinātu sūkli.Tad jūs varat hidratēt ādu ar smērvielu, ko uzklāj ar mājsaimniecības vai speciālu ādas lupatiņu.Ja jūtat, ka āda ir raupja un sausa, varat izmantot arī mitrinošu kondicionieri, kas baros ādu.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Liellopu āda; Odere: 100.0% Liellopu āda; Sprādzes: 100.0% Nerūsējošais tērauds

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabājiet pakarinātus vēsā un sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Videoklipi