Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC Kods. 8604667 4148645

Neoprēna medību ūdenszābaki “500”, mitrāju kamuflāžas

170,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: HAKI
  • HAKI
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu inženieri un dizaineri izstrādāja šos ūdenszābakus ar 4 mm neoprēnu savvaļas putnu medniekiem, kuriem nepieciešams izolējošs apģērbs, uzstādot lamatas.

PRIEKŠROCĪBAS

Kamuflāža

Reālistisks augstas izšķirtspējas 3D mitrāju kamuflāžas raksts.

Kustības brīvība

Esiet vērīgi medībās, pateicoties ūdenszābaku ērtajam padušu izgriezumam.

Pretestība pret berzi

Priekšdaļa pastiprināta ar materiālu, kas ir izturīgs pret berzi.

Regulējams

Regulējamās lences ļauj jums staigāt, nest un šaut pilnīgā komfortā.

Siltums

SIltuma komfortam 4 mm biezs neoprēns.

Vairāki nodalījumi

Priekškabatā saglabāsiet munīciju un patronas sausas, aizsargātas un drošībā.

Kabatas

Glabājiet automašīnas vadītāja apliecību un atslēgas ūdenszābaku iekškabatā.

Ūdensnecaurlaidīgs

Ūdensnecaurlaidīgs sastāvs un konstrukcija bez vīlēm.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Saglabājiet siltumu, dodoties medībās: ar šo modeli tas ir iespējams

Kad esat ūdenī un uzstādāt ietaisi vai novietojat slazdus ziemas vidū, vislabāk būt pārliecinātam par savu aprīkojumu. Tādēļ mēs izvēlējāmies šos ūdenszābakus izgatavot no 4 mm bieza neoprēna priekšdaļā un 4 mm bieza nodilumizturīgu neoprēna aizmugures daļā. Lai nodrošinātu optimālu siltuma izolāciju. Lieti poliuretāna (PU) zābaki un zoles.

Vairs nekādu izmirkušu zābaku! Skatieties, kā pastiprināti šie ūdensnecaurlaidīgie ūdenszābaki

Pīļu medniekam nav nekā sliktāka kā būt slapjam un nosalušam: ir nepatīkami visu dienu būt izmirkušam, it īpaši mitros apvidos. Tādēļ mūsu ūdenszābakiem ir pastiprinājumi, lai samazinātu plīšanas un noberzuma risku. Mēs tos uzlikām visām virsmām, kas tiek pakļautas nodilumam, ierīkojot lamatas un medījot, lai nodrošinātu labu izturību un ilgāku kalpošanas laiku.

Kabata vidū ar patronu turētāju: milzīga priekšrocība, medījot mitrājos!

Viena no mūsu ūdenszābaku galvenajām priekšrocībām neapšaubāmi ir kabata vidū, ko var atvērt un aizvērt ar līplenti priekšdaļā. Patronu turētājs iekšpusē dod jums iespēju uzglabāt astoņas “Magnum” (76 mm) vai “Super Magnum” (89 mm) patronas, lai varētu ātri un viegli tām piekļūt. Turklāt pilnīgi ūdensdrošajā kabatā ar rāvējslēdzēju var ielikt telefonu vai dokumentus (vadītāja apliecību, apdrošināšanu, ikgadējo pagarinājumu utt.).

Kā šie ūdenszābaki var atvieglot šaušanu un sniegt zināmu kustību brīvību?

Lai derētu visām ķermeņa formām, kā arī vieglai šaušanai bez aizķeršanās, mūsu ūdenszābaki ir aprīkoti ar regulējamām lencēm. Tādējādi jūsu šautenes laide nesadursies ar nekādām stiprinājumu sistēmām un netraucēs, kad turēsiet savu ieroci uz pleca. Ievērojiet, ka cieši pieguļošais piegriezums un regulējamais vaļīgais dizains zem padusēm sniedz lielāku kustību brīvību, kad ejat cauri dubļiem un/vai ūdenī.

Universālas kamuflāžas ūdenszābaki, kas pielāgojas dažādiem biotopiem un ģeogrāfiskām atrašanās vietām

Šie ūdenszābaki izstrādāti savvaļas putnu medībām ar ekskluzīvo “Solognac” mitrāju kamuflāžas rakstu, paredzēti, lai labāk nomaskētos no pīlēm, zosīm un krīkļiem. Ar ļoti reālistisko augāju rakstu (meldri, niedres, zāles), izteiktu 3D efektu un fonu ar kontrastējošiem gaišiem un tumšiem toņiem, mūsu ūdenszābaki saplūst ar jebkādiem brikšņiem visas sezonas garumā.

Lai atbilstu mūsu lietotāju vajadzībām, pieejami vairāki izmēri, neskatoties uz medību veidu

Mūsu ūdenszābaki tika izstrādāti, lai jūs varētu medīt no gabiona, būdas vai slēpņa, saglabājot jūs sausu līdz krūtīm aukstā laikā. Tiem pieejami dubultie izmēri: 40/41 (3,200 kg), 42/43 (3,400 kg), 44/45 (3,620 kg) un 46/47 (3,985 kg).

Garantija, pēcpārdošanas serviss, labošana

Visiem mūsu ūdenszābakiem ir divu gadu garantija. Lai mēs varētu jums piedāvāt šo priekšrocību ilgtermiņā, garantija nesedz paplašinātu lietojumu (profesionāla zvejniecība un šaušana) vai bojājumus, ko radījusi nepareiza lietošana vai apkope (piemēram, bojājumi no ērkšķiem un asiem vadiem). Tomēr... ja tie saplīst netīšām, jums ir iespēja salabot savus ūdenszābakus ar ielāpiem, kas atrodas jūsu ūdenszābaku iekškabatā (līme nav komplektā).

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Butadiēna gumija; ILS zābaki: 100.0% Poliuretāns; Oderējums: 100.0% Poliamīds

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt prom no mitruma un gaismas. Lai izžāvētu, pakariniet aiz purngaliem.

Lietošanas ierobežojumi

Neglabāt siltuma avotu tuvumā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šos neoprēna ūdenszābakus pārbaudīja mūsu vēstnieki un testētāji vairākās ūdensputnu medībās Francijas ziemeļos un Žirondas un Kamarges reģionos.

Garantija

2 Gadi

Videoklipi