Filtri 0
Filtri 0
ARTENGO Kods. 8609224 4175975

Tenisa soma 9 raketēm “L Team”, melna, zila

40,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: TIRKĪZA / MELNA
  • TIRKĪZA / MELNA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaineri izstrādāja šo videi draudzīgo tenisa somu spēlētājiem, kuri meklē vidēji lielu somu rakešu un tenisa piederumu pārnēsāšanai.

PRIEKŠROCĪBAS

Ietilpība

Tilpums: 48 litri | Svars: 0,78 kg | Izmēri: 73 cm x 26 cm x 29 cm.

Ērta pārvietošana

Viegla un ērta soma, ko var pārnēsāt uz muguras vai pār plecu.

Vairāki nodalījumi

2 lielas kabatas | 1 maza kabata ar rāvējslēdzēju | 1 apavu soma

Satura aizsardzība

Iekšējā putu kabata rakešu un aprīkojuma aizsardzībai.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kā mērām mūsu mugursomu tilpumu?

Katras somas tilpums mērīts ar standarta metodi: piepildām galveno nodalījumu un visas kabatas ar mazām bumbiņām. Tad izberam bumbiņas graduētā traukā, kas parāda ekvivalento tilpumu litros.

48 litri.

Izmēri: Garums x platums x augstums.

73 cm x 26 cm x 29 cm.

Kabatas

Divas lielās galvenās kabatas ir neatkarīgas, un tajās varat ielikt raketes, apavus, apģērbu un citus piederumus (ēdienu, dvieli, bumbiņas, ūdens pudeli utt.). Tā arī ļauj atdalīt tīro veļu no netīrās veļas pēc treniņa.

Ir arī neliela ārējā kabata ar rāvējslēdzēju, kur uzglabāt tālruni, atslēgas, maku vai citus nelielus piederumus.

Pārvietošana.

Divas galvenās polsterētās siksnas paredzētas vieglai un ērtai somas pārnēsāšanai uz muguras vai pār plecu. Mazākie rokturi paredzēti somas satveršanai un pārnēsāšanai rokās.

Piederumi.

Komplektā apavu soma.

Padomi

Šajā “Artengo L Team” tenisa somā var pārnēsāt tenisa raketes, kā arī citu rakešu sporta veidu (badmintona, skvoša, padel tenisa, galda tenisa, pludmales tenisa) raketes un nūjas. Šī soma aizsargās visas jūsu raketes pilnā garumā.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Oderējums: 100.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šo “Artengo” sporta somu ir testējuši cilvēki, kas spēlē tenisu, padel tenisu, badmintonu, skvošu un galda tenisu. Mēs arī esam veikuši testus laboratorijās, lai pārbaudītu materiālu izturību.

Garantija

2 Gadi