Filtri 0
Filtri 0
FOUGANZA Kods. 8580580 4004273

Zirgu iejādes polsterēta seglu sega “900”, tumši zila

70,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaineri izstrādāja šo seglu segu jātniekiem, kas meklē segu ar iebūvētu polsterējumu, lai mazinātu triecienus zirga mugurai.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Tīkliņauduma ielaidums gar mugurkaulu, plašāks pie gurniem.

Stabilitāte

Segas anatomiskā forma un cilpas novērš tās slīdēšanu atpakaļ.

Amortizācija

Īpaši izstrādāts putu materiāls amortizācijai zem seglu stepējuma.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Dizains un stils:

Mūsu iejādes produktu klāsts izstrādāts un pilnveidots, lai atspoguļotu iejādes kultūru.Jūs atradīsiet visas elegantās, sievišķīgās un smalkās sportam raksturīgās detaļas. Mēs izvēlējāmies elegantu, satīnam raksturīgu komponentu ārējam audumam un sintētisku aitādu spilventiņam. Visu mūsu iejādes izstrādājumu diskrētā metāla skava ir novietota auduma sānos.

Forma:

Segas forma ir veidota tā, lai tā derētu dažādiem zirgiem. Mēs iedvesmojāmies no mūsu seglu spilvena “900”. Mēs pielāgojām dizainu mūsu satīna seglu segai, lai radītu iejādes seglu spilventiņu. Jūs atradīsiet tīkliņauduma muguras daļu, kas ir platāka pie gurniem, lai atbrīvotu zirga kustības, putu polsterējumu un sintētisko aitādu gar muguras daļu.

Triecienu amortizācija:

Lai radītu izstrādājumu ar amortizāciju, amortizētajām zonām pievienojām trīs slāņus. Gar muguras daļu, abpus tīkliņauduma augšdaļai, atradīsiet 10 mm gumijas putas, kas oderētas ar 10 mm putu materiālu, ar vēl vienu bēšas sintētiskās aitādas kārtu.

Mitruma pārvaldība:

3D tīkliņauduma aizmugurējais ieliktnis uzlabo ventilāciju, lai izvadītu siltumu un mitrumu. Šī izstrādājuma seglu segas daļā ir tīkliņaudums, kas nodrošina mitruma pārvaldību.

Viens izmērs:

85 cm x 86 cm.Šī polsterētā seglu sega ir īpaši izstrādāta iejādes segliem.

Svars.

1300 g

Kopšanas padomi:

Šo seglu segu var mazgāt veļasmašīnā 30°C temperatūrā. Ja pēc mazgāšanas vēlaties noņemt dažas krokas no satīna daļas, iesakām gludināt satīna daļu. Tā būs kā jauna

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi