Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8546878 2692389

Mākslas vingrošanas (MV) noņemami svārki, melni/ar mākslīgajiem briljantiem

12,00 €
4,00 €
-66%
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaineri radīja šos svārkus, lai jūs brīvi varētu veikt kustības.To elegantā apdare nodrošina lielisku izskatu.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta uzturēšana

Mazgāt 30 °C.Mazgāt izgrieztu uz kreiso pusi.Nelietot mīkstinātāju.Nežāvēt žāvētājā.

Elastīgums

Elastīgie audumi, kas stiepjas 4 virzienos, nodrošina lielisku kustību brīvību.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kā rūpēties par vingrošanas tērpu?

Tā kā mēs zinām, ka jūsu laiks ir dārgs, visus vingrošanas apģērbus var mazgāt veļas mazgājamā mašīnā.Tomēr ir jāievēro daži piesardzības pasākumi, lai šis izstrādājums saglabātos labā stāvoklī:izstrādājumu ir ieteicams mazgāt izgrieztu uz kreiso pusi, izvēloties īsu mazgāšanas režīmu 30 °C, centrifūgu delikātiem apģērbiem.Nežāvēt žāvētājā.

Kā izvēlēties mākslas vingrošanas tērpu?

Mūsu dizaina komandas ieteikums:perfekts treniņu komplekts vingrotājiem ir triko vai krekliņš un šorti vai legingi, lai viņi var kustēties brīvi un ar pārliecību.Treniņos triko var nevilkt, taču sacensībās tas ir obligāts.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 18.0% Elastāns, 82.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Lai noteiktu izstrādājuma spēju saglabāt formu un krāsu, šim apģērbam ir veiktas mazgāšanas un žāvēšanas pārbaudes.Šie testi tiek regulāri veikti neatkarīgā laboratorijā, tādējādi ļaujot vienmēr nodrošināt produktu atbilstību mūsu noteiktajiem kvalitātes standartiem.

Garantija

2 Gadi