Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8867389 5135248

Sieviešu vidēja atbalsta sporta krūšturis ar rāvējslēdzēju, melns

25,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Šis vidēja atbalsta sporta krūšturis ir lieliski piemērots vidējas intensitātes sporta nodarbībām, piemēram, dejošanai, fitnesam un kardio treniņiem.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Elpojošs audums, kas veicina sviedru novadīšanu.

Atbalsts krūtīm

Vidējs atbalsts vidējas intensitātes sporta nodarbībām.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kādas aktivitātes varat veikt ar šo sporta krūšturi?

Šis vidēja atbalsta sporta krūšturis sniedz jums komfortu un aizsargā jūsu krūtis visu vidējas intensitātes aktivitāšu laikā, piemēram, deju, fitnesa un kardio treniņu laikā.

Kā šis sporta krūšturis nodrošina kustību brīvību?

Neatkarīgi no aktivitātes vai tās intensitātes, ja vēlaties izbaudīt treniņu, ir svarīgi, lai jūs justos ērti. Tāpēc, lai to panāktu, mūsu pirmais padoms ir izvēlēties piemērotu apģērbu. Šis sporta krūšturis ir tieši tas, kas nepieciešams. Pievienojot audumam elastānu, mēs esam padarījuši to elastīgāku. Turklāt brīvā muguras daļa atbrīvo jūsu lāpstiņas, lai jums būtu vēl lielāka kustību brīvība.

Kā jūs varat palikt sausa, pat kārtīgi svīstot?

Doma palikt sausai, kamēr jūs svīstat, var šķist pilnīgi pretrunīga. Taču mēs esam uzņēmušies šo izaicinājumu, izstrādājot šo sporta krūšturi no auduma, kas spēj novadīt sviedrus. Jūs varat sportot, neuztraucoties par to, ka treniņa beigās būsiet slapja no sviedriem.

Kādēļ šo sporta krūšturi ir tik viegli uzvilkt un novilkt?

Lai šo sporta krūšturi būtu viegli uzvilkt un novilkt, tā priekšpusē esam iestrādājuši rāvējslēdzēju. To var nofiksēt, lai treniņa laikā tas neatvērtos. Vienkārši aiztaisiet rāvējslēdzēju un nospiediet bīdni.

Vai tiešām ir svarīgi aizsargāt krūtis fizisku aktivitāšu laikā?

Iespējams, jūs to neapjaušat, bet jūsu krūtis gandrīz pilnībā balsta āda, tāpēc tās ir ļoti delikātas. Kad mēs vingrojam, tās tiek pakļautas lielākai slodzei nekā parasti. Neatkarīgi no bļodiņas izmēra vai jūsu vecuma, sportojot krūtis kustas un kratās, un uz tām iedarbojas spēks, kas līdz pat piecām reizēm pārsniedz krūšu svaru. Sporta krūšturis sniedz atbalstu, komfortu un aizsardzību. Tas aizsargā jūsu krūtis no triecieniem, sāpēm un priekšlaicīgas noslīdēšanas.

Kāpēc ir svarīgi izvēlēties pareizo atbalsta līmeni?

Sporta nodarbību laikā krūtis tiek pakļautas slodzei, kas izstiepj ādu un saites. Ja netiek nodrošināts piemērots atbalsts, pastāv lielāka iespējamība, ka jūs cietīsit no sāpēm vai priekšlaicīgas noslīdēšanas. Arī pārāk spēcīgs atbalsts var radīt kaitīgas sekas. Tāpēc ir ļoti svarīgi pārliecināties, ka jūsu krūšturis nodrošina pareizo atbalsta līmeni atbilstoši jūsu krūšu izmēram un aktivitātes intensitātei. Mērķis ir aizsargāt jūsu krūtis, neierobežojot un neizmainot to dabiskās kustības.

Kādi testi tiek veikti, lai pārbaudītu “Decathlon” sporta krūšturu atbalsta līmeni?

Prototipi tiek apstiprināti mūsu laboratorijās, veicot testu, kurā tiek novērtēts krūšu atbalsta līmenis. Ar šo testu mēra krūšu paātrinājuma samazinājumu sporta aktivitātes laikā. Pēc tam mūsu krūšturi tiek novērtēti un iedalīti šādos 3 līmeņos: 1 — zems atbalsts, 3 — vidējs atbalsts 5 — spēcīgs atbalsts.


Kura līmeņa sporta krūšturis ir piemērots kādam sporta veidam?

Atkarībā no tā, ar kādu aktivitāti nodarbojaties, jums būs nepieciešams atšķirīgs atbalsta līmenis. Mēs piedāvājam trīs dažādus atbalsta līmeņus:

- 1. līmenis: zems atbalsts aktivitātēm, kurās krūšu kustība nav izteikta (pilates, stiepšanās, spēka treniņš u.tml.);

- 3. līmenis: vidējs atbalsts ir piemērots vidēji stiprai kustībai (fitnesa dejas, kardiotreniņi u.tml.);

- 5. līmenis: spēcīgs atbalsts (skriešanai, lēcieniem uz batuta utt.) vingrojumiem, kuros krūtis pakļautas intensīvai kustībai.

Kā zināt, kāda izmēra sporta krūšturi iegādāties?

Izvēloties atbilstoša izmēra krūšturi, varat būt pārliecināta, ka tas nodrošinās krūšu atbalstu un būs ērts uz auguma. Lai izvēlētos pareizo izmēru:

- nostājieties spoguļa priekšā;

- turiet mērlenti horizontāli pāri mugurai lāpstiņu apakšdaļā;

- aplieciet mērlenti ap krūtīm to pilnīgākajā vietā;

- nomēriet, nesavelkot mērlenti cieši;

- lai iegūtu precīzāku mērījumu, izmantojiet mūsu tiešsaistes kalkulatoru.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 9.0% Elastāns, 91.0% Poliesteris; Aizmugurējais materiāls: 24.0% Elastāns, 76.0% Poliesteris; Bļodiņas odere: 100.0% Poliesteris; Oderējums: 100.0% Poliamīds; Elastīgā josta: 72.3% Poliamīds, 9.5% Poliesteris, 18.2% Elastodiene

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šos testus regulāri veic neatkarīga laboratorija, kas vienmēr ļauj nodrošināt atbilstību mūsu kvalitātes standartiem.Lai apstiprinātu izstrādājuma spēju saglabāt formu un krāsu, veiktas mazgāšanas un žāvēšanas pārbaudes. Šim produktam ir veikts arī sviedru novadīšanas tests, lai pārliecinātos, ka audums uzsūc mitrumu un pārnes to no iekšpuses uz auduma ārpusi, kur tas var iztvaikot.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai apstiprinātu šī produkta nodrošināto atbalstu, tā testēšanu “Decathlon” laboratorijā veikušas vairākas testētājas. Pēc tam testētāju grupa to izmēģināja iekštelpu svarcelšanas treniņu nodarbībā (protokolēts lietošanas tests), lai apstiprinātu produkta ērtumu un sniegto komfortu sporta aktivitāšu laikā. Tad viņas turpināja ilgtermiņa produkta testēšanu, lietojot to vēl 6 mēnešus, pirms pozitīvā gala novērtējuma sniegšanas.

Videoklipi