Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC Kods. 8503721 2469470

Vēja necaurlaidīgs vilnas pulovers, zaļš

90,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: HAKI
  • HAKI
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaineri ir radījuši šo vēja necaurlaidīgo vilnas puloveri visiem āra aktivitāšu veidiem aukstā vai vējainā laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Pretestība pret berzi

Pleci un elkoņi ir aizsargāti ar izturīgu zamšādu

Siltums

Vilna pasargā jūs no aukstuma no 0 līdz 5 °C

Svars

L izmērs sver 900 g

Aizsardzība pret vēju

Vēja necaurlaidīga odere nodrošina siltumu jebkuros apstākļos

Ventilācija

Liels apkakles rāvējslēdzējs ļaus jums regulēt siltumu, kad esat ceļā.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Vilna

Šis pulovers ir izgatavots no 100% vilnas auduma un nodrošina lielisku siltumu. Vilna laika gaitā var pinkoties; tas ir normāli un liecina par augstu kvalitāti. Vienkārši izmantojiet klasisku vienreizlietojamu skuvekli, lai noņemtu pinkas, un jūsu pulovers izskatīsies kā jauns.

Rūpīgi mazgājiet maks. 30 °C temperatūrā, nekad nežāvējiet veļas žāvētavā.

Vēju aizturošs.

Pulovera iekšpusē ir ievietots vēja necaurlaidīgs oderējums. Šis plānais, elpojošais oderējums aptur vēju, saglabājot siltumu. Tas ļauj jums ilgāk uzturēties ārā aukstā vai vējainā laikā, nesasalstot.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Vilna; Oderējums: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi