Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8735628 4501052

Vīriešu kokvilnas fitnesa apakšbikses “500”, 2 gab, melnas, pelēkas

10,00 €
8,50 €
-15%
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA / PELĒKA
  • MELNA / PELĒKA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Šīs vienkāršās apakšbikses mūsu dizaineri ir radījuši kā ideālugan ikdienai, gan treniņiem.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Kokvilnas šķiedra piedāvā dabīgu komfortu un mīkstumu.

Mitruma pārvaldība

Kokvilna veicina gaisa caurlaidību, nodrošinot sausumu.

Elastīgums

Auduma sastāvā esošais elastāns nodrošina pilnīgu kustību brīvību.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Sākotnēji fitnesam izstrādātas apakšbikses, kas var būt noderīgas arī tik daudz kur citur.

Rīta rosme;sapulce darbā;enerģiska pastaiga dienas vidū;ātra piestāšana pie veikala, lai papildinātu ledusskapja saturu;laiks mājās kopā ar ģimeni un draugiem...Vai nebūtu jauki, ja to visu jūs varētu darīt vienā un tajā pašā apģērbā?

Tieši tāpēc mēs izstrādājām šo apģērbu klāstu:lai nevajadzētu bieži pārģērbties mājās un darbā, un visur, kas ir tiem pa ceļam.

Vai jūs teicāt “ērti”?

Iedomājieties, ka visas dienas garumā darbā, mājās, sporta zālē un jebkurā citā vietā jūtaties gan ērti, gan stilīgi.Izklausās labi, vai ne?Mēs arī tā padomājām.Kā tekstila dizaineri mēs bijām pārliecināti, ka varēsim šo pārdrošo ideju iedzīvināt.Un, lūk – mūsu klāsts ir gatavs.tajā ir izstrādājumi, kas ir gan patīkami valkāšanai, gan priecē acis.

Apakšbikses, kas neatstāj detaļas bez ievērības.

Pateicoties augsta kokvilnas satura audumam (65%), šīs apakšbikses ir komforta ekvivalents.To mīkstā josta ir tik ērta, ka jūs pilnībā aizmirsīsiet, ka tos valkājat unnejutīsiet nekādus ierobežojumus.Ņemot vērā to, ka jūs vēlējāties valkāt šīs apakšbikses gan sportojot, gan dodoties ikdienas gaitās, mēs esam iestrādājuši tajās papildu oderējumu, kas nodrošina gan atbalstu, gan kustību brīvību.Visbeidzot mēs parūpējāmies, lai tās būtu izcili elastīgas kājstarpes daļā.Tātad, vai esat gatavs dot iespēju šim modelim?

Auduma svars.

Šī produkta auduma svars ir 165 g/m².

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 65.0% Kokvilna, 5.0% Elastāns, 30.0% Lyocell; Elastīgā josta: 11.5% Elastāns, 61.7% Poliamīds, 26.8% Poliesteris; Ķīļveida ielaidums: 65.0% Kokvilna, 5.0% Elastāns, 30.0% Lyocell

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi