Filtri 0
Filtri 0
OXELO Kods. 8652980 4351167

Kļavas dēlis ar saķeri DK100 8"

30,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: DZELTENA
  • DZELTENA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Šo iepriekš līmēto dēli ir veidojusi mūsu komanda. Tas ir paredzēts skrituļdēļotājiem, kas vēlas vienkārša izskata, taču tehniski nevainojamu dēli.

PRIEKŠROCĪBAS

Daudzpusība

Daudzpusējs dēlis skeiteriem, kuru apavu izmērs ir līdz 42

Atsperīgums

100% Kanādas kļavas 7 slāņu dēlis lieliskam atspērienam.

Izturība

Aukstā prese ar līmi, ļoti izturīgs.

Vienkārša darbību veikšana

8" izmērs ir ļoti parocīgs tehniskiem trikiem. Vidējs ieliekums.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Koka un “atspēriena” kvalitāte

Šis 7 slāņu dēlis ir izgatavots no Kanādas cietās kļavas - skrituļdēļiem vispiemērotākās koksnes.

Izmantotais kokmateriāls ir FSC sertificēts (iegūts ilgtspējīgi apsaimniekotos mežos)



Dēlis ir auksti presēts, tādēļ būs izturīgāks.

Mēs izmantojam ļoti spēcīgu ūdens bāzes līmi, kas rada mazāku piesārņojumu nekā epoksīda sveķi.

Dēļa izmēri

Garums: 31,6" (80,4 cm)

Platums: 8" (20,32 cm)

Garenbāze: 14,17" (36 cm)

Snīpja garums: 173 mm

Astes garums: 165 mm

Ieliekums: vidējs

Viens dēlis vienā spiednē

Mūsu kļavas dēļi tiek presēti individuāli. Tas nozīmē, ka presēšanas laikā katrā spiednē ir tikai viens dēlis. Šādi ir iespējama optimāla spiediena sadale, lai katrs dēlis būtu ar tieši tādu pašu izmēru un ieliekumu. To novērtēs skrituļdēļa braucēji, kas vienmēr izvēlas vienu un to pašu formu.

Cik sver skrituļdēļa dēlis DK100 8"?

Apmēram 1,1 kg. Tā kā dēļi ir manuāli apstrādāti ar smilšpapīru un katra koka slāņa blīvums var būt atšķirīgs, katra dēļa svars var mazliet atšķirties. Protams, dēlis ir tikai viens no vairākiem elementiem, kas nosaka jūsu skrituļdēļa svaru. To būtiski ietekmē riteņu izmērs un treki.

Par dizainu: DK100 - izgatavots dēlis ar labāko vērtību pret cenu tirgū

DK100 modeļi ir veidoti pēc iespējas šaurāki, lai tos varētu atļauties arī taupīgāki pircēji vai arī tie, kas bieži salauž dēļus.

Mēs atmetām visu lieko un ieguvām fundamentālu, taču izcilu dēli. Tiem nav zīmējumu vai krāsainu slāņu, savukārt tehniskā informācija ir norādīta uzlīmē, kas atrodas dēļa apakšā.

Kā izvēlēties pareizo dēļa izmēru?

Skeitborda dēlis ir jāizvēlas atbilstoši nepieciešamajam platumam. Šaurs dēlis ir vieglāk manevrējams (lielisks iesācējiem un īsākiem braucējiem). Jo platāks dēlis, jo stabilāks un drošāka piezemēšanās, tādēļ šī veida dēlis ir piemērots garākiem skeitbordistiem vai tiem, kam patīk braukt pa pusrampām. Izmēri ir norādīti collās. 1 colla = 2,54 cm.

Arī garumam un garenbāzei ir būtiska ietekme uz dēļa manevrējamību un stabilitāti.

sastāvs

sastāvs

Pamatdaļa: 100.0% Koks

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Glabājiet vēsā, sausā vietā, pasargājot no mitruma iedarbības. Nekādā gadījumā neļaujiet tieši saskarties ar ūdeni un neglabājiet mitrā vietā, piemēram, ziemas periodā neturiet automašīnas bagāžniekā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visi mūsu dēļi tiek testēti laboratorijā. Šie testi apstiprina atbilstību skrituļdēļu dēļu standartiem, kā arī nodilumizturību. Papildus laboratorijas testiem mēs veicam arī lauka testus — daži tiek mērīti, bet citi novērtēti subjektīvi, vadoties pēc testa dalībnieku viedokļiem —, lai ar produktu izmēģinātu visu, ko tas spēj. Mēs paļaujamies uz savu kaislīgo un prasīgo vēstnieku kopienu visā pasaulē, kas strādā “Decathlon”.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Decathlon Skateboarding atbalsta skrituļdēļu braucējus, kas strādāt Decathlon, neatkarīgi no viņu amata vai mītnes valsts, piedāvājot testēt mūsu produktus un piedalīties produkta izstrādē un nepārtrauktā uzlabošanas procesā.Tas ir ne tikai visas kopienas stiprā puse, bet arī lepnuma avots.

Videoklipi