Filtri 0
Filtri 0
KIPRUN Kods. 8666803 4364219

Vīriešu skriešanas apavi ar oglekļa plāksni “KIPRUN KD900X”

150,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: BALTA / DZELTENA
  • BALTA / DZELTENA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Ekspertu konstruēti, neticami dinamiski, viegli un izturīgi vīriešu skriešanas apavi. Baudiet lielisku sniegumu treniņu un sacensību laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Viegls

Vieglums nodrošina 30% dzinējspēka. 8. izmēra apavs sver 225 g.

Enerģijas atgriešana

Izcils enerģijas sniegums ar Pebax® Arkema putām un oglekļa plāksni.

Saķere

Zoles ģeometriskā forma nodrošina izcilu saķeri ar mitru zemi.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

VISU LAIKU ĀTRĀKIE DECATHLON IZSTRĀDĀTIE APAVI

Lai to panāktu, mēs sadarbojāmies ar labākajiem iekšējiem un ārējiem partneriem. Putas izstrādātas sadarbībā ar vadošo Francijas ķīmisko vielu ražošanas uzņēmumu Arkema. Sadarbības rezultātā radās VFOAM no Pebax ®, kas ir par 20% dinamiskāks nekā standarta apavi. Iekšēji izstrādājām oglekļa plāksni ar mūsu inovatīvo šūnu materiālu. Putu un oglekļa plāksnes apvienojums darbojas kā atspere, panākot 75% atdevi no iztērētās enerģijas.

ILGSTOŠA VEIKTSPĒJA

Ar “KD900X” apaviem vairs nav jāizvēlas starp izturīgumu un izcilu sniegumu. “Kiprun” lepojas ar saviem izturīgajiem apaviem. Konstruējot “KD900X”, mēs īpaši pievērsāmies attālumam, ko var pieveikt ar šiem apaviem kājās. Mēs lūdzām tos pārbaudīt dažiem jaudīgiem skrējējiem: viens no tiem noskrēja pat 1500 km!

NELIELS SVARS, UZLABOTA VEIKTSPĒJA

Izpētes un izstrādes daļas pētījumi apliecina, ka vieglāks produkts uzlabo skriešanas rezultātus un samazina patērētās enerģijas daudzumu.

Izstrādājot apavus “KIPRUN KD900X”, mēs nemazinājām komfortu un izturīgumu. Mēs izvēlējamies vieglākos materiālus un optimizējām zoles dizainu. Rezultātā viens 8. izmēra “KIPRUN KD900X” sver 225 g.

Pacēlums

Apavu pacēlums ir 8 mm.

TESTĒJA UN APSTIPRINĀJA MŪSU ATLĒTS JOANS KOVALS

Lilles pusmaratona skrējienā, kas norisinājās 2022. gada 20. martā, Joans pārspēja savu personisko rekordu un sasniedza mērķi 1h02'17 laikā, valkājot apavus “KD900X”: tas bija īsts sasniegums apstiprinātās sacensībās. Joanam īpaši patika apavu vieglums un lieliskā saķere uz ceļa, it īpaši uz mitras zemes asos līkumus, kur ļoti palīdzēja dzinējspēks.

sastāvs

sastāvs

Ārējās zoles materiāls: 25.0% Sintētiskais kaučuks, 10.0% Ogleklis, 65.0% Poliētera bloku amīds; Bez virsmas: 20.0% Poliuretāns, 80.0% Poliesteris; Iekšzole: 100.0% Poliesteris

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Apavus “KD900X” intensīvi testēja 20 ļoti prasīgi testētāji, kuri veica īsos un ilgos intervāla treniņus. Viņiem patika enerģijas atdeve un apavu izturīgums, jo “KD900X” saglabā augsto veiktspēju līdz pat 1000 km.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Apstiprināja Joans Kovals, kurš sasniedza jaunu personisko rekordu 2022. gada 20. martā Lilles pusmaratonā, pabeidzot skrējienu 1h02'17 laikā! Apavi “KD900X” nekad vēl nav bijuši tik ātri apstiprinātās sacīkstēs. Viņam īpaši patika apavu vieglums un lieliskā saķere uz ceļa, it īpaši uz mitras zemes asos līkumus, kur ļoti palīdzēja dzinējspēks.

Videoklipi