Filtri 0
Filtri 0
KIPRUN Kods. 8608546 4172372

Vīriešu skriešanas apavi “Kiprun KD500 2”, melni/rozā/dzelteni

90,00 €
56,00 €
-37%
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA / ROZĀ / DZELTENA
  • MELNA / ROZĀ / DZELTENA
  • PELĒKA / ZAĻA / DZELTENA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Vai nepieciešama laba amortizācija un nepārspējams atsperīgums skriešanas laikā?Vīriešu skriešanas apavi “Kiprun KD500 2” ir radīti tieši jums.

PRIEKŠROCĪBAS

Viegls

Svars: 41. izmēra apavi sver 250 g

Enerģijas atgriešana

Stratēģiski izvietotas Pebax® Arkema putas augsta spiediena zonās zem pēdām

Saķere

Lieliska saķere uz slapja reljefa, pateicoties zoles tekstūrai un ģeometrijai

Amortizācija

Jaunas izjūtas, pateicoties Pebax® Arkema putām un dubultā materiāla EVA zolei

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Izcila amortizācijas un atspēriena kombinācija

Kopā ar Arkema izstrādātā jaunā VFOAM (Pebax® tehnoloģija) nodrošina gan komfortu, gan enerģijas pārnesi.Dinamiskais materiāls (Pebax®) tiek novietots zem vietām, kur ir vislielākais spiediens uz pēdu, tai saskaroties ar zemi (pēda, pēdas vidusdaļa).Šis Pebax® materiāls ir apvienots ar blīvāku EVA materiālu zoles ārējā malā, kas atvieglo labu pēdas kustību.

Bez šuvēm veidota apavu augšdaļa

Šo vīriešu skriešanas apavu augšpuse īpaši izstrādāta, lai novērstu berzi.Visas augšdaļas tiek gatavotas no viena gabala, papēdis un mēlīte ir presformēti, lai nodrošinātu maksimālu komfortu.Tādējādi varat noskriet vairāk kilometru, neriskējot gūt traumas vai just sāpes.

Atkal viegluma sajūta

Skriešanas apavu svars būtiski ietekmē enerģijas patēriņu un līdz ar to arī skrējēja veiktspēju:jo vieglāki apavi, jo labāks sniegums.VFOAM ir izvēlēts, ņemot vērā tā nelielo svaru.Mūsu inženieri strādāja arī pie tā, lai pēc iespējas samazinātu “KD500 2” modeļa svaru, izstrādājot īpašu zoles ģeometriju, izmantojot ģeneratīvā dizaina (datorizēta dizaina) procesu:vairāk zoles rievas vietās, kas tiek izmantotas biežāk.

Lieliska saķere ar ceļa segumu

Laba saķere pat uz slapjiem ceļiem ir būtiska, lai varētu skriet pārliecinoši."Kiprun KD500 2" vīriešu skriešanas apavu zole ir uzlabota, izmantojot jaunu ģeometriju un augstas veiktspējas kaučuku.Tas ļauj sasniegt maksimālo ātrumu uz slapjas seguma virsmas, neriskējot paslīdēt un nokrist.

Aizrautīgu sportistu komanda, kas piedāvā unikālu skriešanas pieredzi

Mūsu komanda, kuras sastāvā ir tikai skriešanas entuziasti, ilgi un smagi strādāja, lai radītu šo pilnīgi jauno “Kiprun KD500 2” versiju, kas nodrošina vēl lielāku efektivitāti un veiktspēju.Produktu vadītājs, produktu inženieris un dizainers kopā ar vēstnieku tīklu izstrādāja un testēja mūsu skriešanas apavus reālos apstākļos, lai piedāvātu patiesi kvalitatīvu produktu.

Pacēlums un svars

Svars: 41. izmēra apavi sver 250 g8 mm.

sastāvs

sastāvs

Bez virsmas: 10.0% Termoplastisks poliuretāns, 90.0% Poliesteris; Ārējās zoles materiāls: 30.0% Sintētiskais kaučuks, 35.0% Etilēna vinilacetāts, 35.0% Termopolimēra elastomērs; Iekšzole: 100.0% Poliesteris

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visu mūsu apavu valkāšanas komfortu un lietošanas ērtumu pārbaudījuši no Decathlon neatkarīga testētāju grupa tādos pašos apstākļos, kādos jūs tos lietosiet reālajā dzīvē.Mērķis ir izstrādājumu pārbaudīt, uzlabot un apstiprināt pēc iespējas objektīvāk, lai jūs varētu skriet bez problēmām.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Kiprun komandā darbojas visdažādāko spēju līmeņu skrējēji. Katru dienu mēs testējam savus produktus, lai tos izmēģinātu un uzlabotu. Pēc tam tos testē lietotāju grupa reālos dzīves apstākļos, kam tie ir paredzēti. Pirms jūs tos uzvilksiet, tie jau būs noskrējuši vairākus tūkstošus kilometru un piedalījušies simtiem sacensībās no 10 km līdz pat maratona distancei.