Filtri 0
Filtri 0
FOUGANZA Kods. 8578546 2983395

Zirgu/poniju jāšanas sporta putu seglu paliktnis “100”, melns

15,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaineri izstrādāja šo seglu paliktni, lai amortizētu triecienus jūsu zirga mugurai, neierobežojot tā kustības.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Forma izstrādāta, lai atstātu brīvu mugurkaulu un skaustu, tos nesaspiežot.

Stabilitāte

Neslīdošs audums, lai tas neizkustētos no vietas.

Amortizācija

Polsterējums izgatavots no plāna amortizējoša putu materiāla.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Dizains un stils:

Galu galā, šis produkts rūpīgi izstrādāts, lai lieliski piegultu jūsu zirga apveidam.Formas, līnijas un materiāli īpaši izvēlēti, lai jūsu zirgs justos ērtāk.Mūsu komanda izstrādājusi šo seglu paliktni līdz sīkākajai detaļai, lai to padarītu pēc iespējas intuitīvāku.Tam komplektā nāk attēlu instrukcija, lai palīdzētu to pareizi uzlikt.

Forma:

Tīkliņauduma augšdaļa (caurumots audums) ir platāka pie skausta zirga kustību brīvībai.Zona, kas var saskarties ar skaustu, ir plāna un elastīga.Putu polsterējums ir garš, lai paliktnis pārsniegtu seglu izmēru.Mēs iesakām labāk izvēlēties pārāk garu seglu paliktni nekā pārāk īsu.Ja tas ir pārāk īss, zem visiem seglu saskares punktiem nebūs vienāds biezums, tādēļ spiediens netiks sadalīts vienmērīgi.Tas var radīt jūsu zirgam neērtības.

Triecienu amortizācija:

Vienkārtīgs putu slānis absorbē triecienus un saglabā tehniskās īpašības ilgu laiku.

Mitruma pārvaldība:

Kad seglu paliktnis kombinēts ar elpojošu segu, 3D tīkliņauduma mugurdaļa un plānais putu materiāls garantē labu karstuma un mitruma ventilāciju.

Kopšanas ieteikumi:

Mazgājams ar ūdeni.Seglu paliktņa materiālā var parādīties iespiedumi no paaugstināta spiediena, piemēram, ja iesprūdis zem krēsla kājas vai durvju eņģē, jo materiāls izvēlēts speciāli, lai absorbētu jebkādu spiedienu uz tā.Neuztraucieties:tas ieņems sākotnējo formu pēc neilga laika, kad tiks no spiediena atbrīvots.

Izmērs:

Garums:58 cm.

Platums:53 cm.

Augstums:4 cm.

Svars:

380 g.

sastāvs

sastāvs

Putu daļa: 100.0% Sintētiskais kaučuks; Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi