Filtri 0
Filtri 0
NABAIJI Kods. 8646260 4309291

Putu materiāla nūdele ūdens aerobikas nodarbībām, 120 cm, zilizaļa

9,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZAĻA
  • ZAĻA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaina komanda izstrādāja šo putu materiāla nūdeli ūdens aerobikas entuziastiem, kas vēlas stiprināt visu sava ķermeņa muskulatūruIzmērs:1,20 m x 6,5 cm.

PRIEKŠROCĪBAS

Daudzpusība

Strādājiet ar vairākām muskuļu grupām, izpildot dažādus vingrinājumus.

Muskuļu treniņš

Izpildiet dažādus vingrinājumus, lai tonizētu ķermeņa augšdaļas vai ķermeņa apakšdaļas muskulatūru.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Izmantojiet ūdens pretestību, lai stiprinātu un tonizētu savu ķermeni

Ūdens vingrošanas laikā saudzīgi tonizējiet muskuļus, lai vairāk izjustu ūdens priekšrocības.Jūs varat izmantot nūdeles peldspēju, lai stiprinātu savu vēdera un sānu muskulatūru.

Ūdens aerobikas nūdele palielina jūsu atbalsta virsmu ūdenī un rada papildu pretestību ķermeņa augšdaļas muskulatūras stiprināšanai, tostarp:jūsu rokām, mugurai un pleciem.

Kādēļ ir vērts pievērsties muskuļu tonizēšanai?

Tonizēšanas vingrojumi koriģē jūsu ķermeņa muskulatūras vājās vietas.Spēka treniņu vingrojumi, kas paredz tikai jūsu ķermeņa svara izmantošanu vai nelielu pretestību, attīsta konkrētas muskuļu grupas.Papildus citām sporta aktivitātēm, arī muskuļu tonizēšanas un spēka treniņi ir lieliski vingrojumi jūsu fiziskās sagatavotības uzlabošanai.Pielietojiet tos, lai paātrinātu progresu un uzlabotu savu sniegumu.

Kādēļ ir vērts nodarboties ar ūdens aerobiku vai ūdens vingrošanu?

Ūdenim piemīt lielāka pretestība nekā gaisam – neskatoties uz to, ka ūdenī ķermenis kļūst vieglāks un visas kustības ir vieglāk izpildāmas, jūsu muskuļi tiek nodarbināti intensīvāk.Jūsu muskuļiem tiek nodrošināts intensīvāks treniņš, jums to pat nemanot.Ūdens aerobikas papildu priekšrocība ir tā, ka tā ir uzskatāma par zemas intensitātes aktivitāti.Ko gan jūs vēl gaidāt?Tā nāks par labu gan jūsu ķermenim, sirdij, veselībai un garastāvoklim.

Ieņemamā pozīcija vingrinājumu izpildei, kā arī daži vingrinājumu piemēri.

Pamata pozīcija:Turiet muguru taisni un novietojiet nūdeli zem pleciem horizontālā stāvoklī kā peldspējas atbalstu.Izstiepiet rokas katrā nūdeles pusē un jūs esat gatavs sākt vingrinājumu izpildi.

1. vingrinājums:Trenējiet sānu muskulatūru.

> Ieņemiet pamata pozīciju

> Pievelciet abus ceļgalus pie krūškurvja, tad izstiepiet abas kājas kopā uz vienu pusi, pievelciet ceļgalus atpakaļ, piespiežot tos pie krūškurvja, tad izstiepiet kājas uz otru pusi.

2. vingrinājums:Trenējiet vēdera muskulatūru.

> Ieņemiet pamata pozīciju

> Pievelciet abus ceļgalus pie krūškurvja, tad izstiepiet abas kājas kopā uz priekšu, pēc tam sasveriet iegurni, lai izstieptu kājas uz aizmuguri.

3. vingrinājums:vertikālā šķērīte.

> Ieņemiet pamata pozīciju

> Atrodoties sēdus pozīcijā, izstiepiet kājas izplestas sev priekšā, tad vairākkārt sakrustojiet kājas, veicot straujas, īsas kustības.

sastāvs

sastāvs

Putas : 25.0% Etilēna vinilacetāts, 75.0% Polietilēns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi