Filtri 0
Filtri 0
FORCLAZ Kods. 8642599 4275492

Vīriešu trekinga mugursoma “MT900 UL”, 50+10 L

150,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

"Forclaz" izstrādāja šo īpaši vieglo un izturīgo somu prasīgiem lietotājiem, kas meklē augstu veiktspēju, piemērots, lai veiktu 2 garo pārgājienu taku posmus 1 dienā.

PRIEKŠROCĪBAS

Daudzpusība

Nūju turētājs, lietus pārsegs, sānu kabatas, kurām var viegli piekļūt pastaigas laikā

Pretestība pret berzi

Galvenais audums no 100D RS poliamīda, pastiprināta somas apakšdaļa (210D RS)

Vairāki nodalījumi

Piekļuve centrālajam nodalījumam pilnā garumā, 7 kabatas (centrālais nodalījums: 3, pārsegs: 2, josta: 2

Ērta ūdens uzņemšana

Iekšējais nodalījums ūdens rezervuāram (nav iekļauts)

Svars

1.3 kg.Šis ir mūsu tukšas somas standartparauga svars.

Nēsāšanas komforts

Nestspēja līdz 12 kg, piemērots vīriešiem. Ventilēta mugura, regulējams augstums

Ventilācija

Pastiprināts rāmis ar sietu, kas samazina spiedienu un ļauj mugurai elpot.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Izmēri

Augstums: 65 cm,

Platums: 35 cm

Dziļums: 35 cm

Svars

1,3 kg. Pilna komplektācija.

Noņemamā lietus pārsega svars ir 100 g.Noņemamā pārsega svars ir 100 g.

Tas ir, 1,1 kg parastajā režīmā.

AIR dizains

Iedvesmojoties no līdzīgās somas "MT500 Air", šajā somā ir izmantotas daudzas tās ventilējamās muguras konstrukcijas funkcijas, izmantojot tīklveida audumu, lai mugura varētu vairāk elpot un ātri izžūt.

Ietilpība

50L tilpums ar +10L paplašinājumu. Katras mugursomas tilpumu mēra, izmantojot standarta metodi. Mēs piepildām galveno nodalījumu un visas kabatas ar mazām bumbiņām. Pēc tam bumbiņas izber mērtraukā, ar kura palīdzību izmēra tilpumu litros (kļūdas pielaide ir tikai daži procenti.

Mugursomas sapakošana.

Apakšā ievietojiet gulēšanas piederumus. Muguras tuvumā smagus priekšmetus (telti, plītiņu, pārtiku). Starp tiem ievietojiet apģērba gabalus. Ja zemes pārklājam vai teltij nav vietas iekšpusē, tos var piestiprināt zem atloka vai somas. Ūdensizturīgo jaku un flīsa jaku glabājiet parocīgā vietā. Mazus ikdienā lietojamus priekšmetus (saules aizsargkrēmu, karti, brilles utt.) lieciet kabatās. Ūdens kameru var ievietot nodalījumā, kas parasti atrodas somā gar muguru.

Kā izmantot daudzfunkcionālās siksnas?

Jauno “MT500 Air” un “MT900 UL” trekinga mugursomu klāstā ir divas siksnas ar atvērtām alumīnija sprādzēm (somas apakšējā daļā). Šīs siksnas ļauj piestiprināties pie telts vai matrača zem somas vai mucas. Ja šīs siksnas netiek lietotas, tās var glabāt (iespiežot tās iekšā) tām paredzētajā slēptajā kabatā vai atvienot un izmantot citur ar cīruļa galvas mezgla sprādzi.

Papildpiederumi

Lai atvieglotu “MT900 UL” somas lietošanu, pārbaudiet mūsu uzglabāšanas piederumus, remonta sprādzes vai piekarināmās siksnas.Apskatiet mūsu aksesuārus

Ieteicamais pārnēsāšanas svars

Saskaņā ar projektu, kuram šī mugursoma tika izstrādāta, mēs iesakām to nenoslogot ar vairāk par 12 kg. Tad jūs varat gūt labumu no visām tās funkcijām. Turklāt nav ieteicams pārnēsāt slodzi, kas lielāka par 20-25% no jūsu svara un radīt pārāk lielu spiedienu uz muguru.

Materiāli

Galvenais audums no 100D RS poliamīda (Ripstop ir papildu izturība pret plīsumiem), pastiprināta somas pamatne (210 RS)

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliamīds; Oderējums: 100.0% Poliamīds; Balsts: 100.0% Poliamīds; Siksnu audums: 100.0% Polipropilēns; Somas pārvalks: 100.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt sausā, vēdināmā vietā, sargājot no tiešiem saules stariem.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visas mūsu mugursomas praksē ir pārbaudījuši lietotāji, kuri pārstāv mērķa tirgu, apstākļos, kas ir līdzīgi tipiskas lietošanas apstākļiem. “Testēšanas misijas”, kas tiek rīkotas, lai testētu, uzlabotu un pārbaudītu izstrādājumus, ir īpaša iespēja izstrādes vadītājiem tikties ar cilvēkiem, kas nav saistīti ar Decathlon. Šo konkrēto modeli piecu nedēļu garumā testēja trekinga dalībnieki Kanāriju salās, Pirenejos un Monblāna kalnu grēdā.

Garantija

10 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu aizrautīgie klienti, ar kuriem sazinājāmies mūsu tīmekļa vietnes platformā. Atklājiet trekingu, iznomājiet savu aprīkojumu un iepazīstieties ar mūsu produktiem un padomiem mūsu tīmekļa vietnē.

Videoklipi