Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA Kods. 8383593 2191094

Mugursoma (10 l) pārgājieniem dabā “NH500”

18,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu komanda ir izstrādājusi šo “NH500” 10 litru mugursomu lietošanai, kad sausos laika apstākļos uz pāris stundām dodaties pārgājienā mežā vai pa piekrasti.

PRIEKŠROCĪBAS

Ietilpība

Tilpums: 10 litru | Svars: 430 g | Izmēri: 35 x 22 x 16 cm

Pretestība pret berzi

Materiāls izturīgs pret skrāpējumiem (zeme un mugura) | Garantija 10 gadus

Nēsāšanas komforts

Putu muguras daļa un lences | Krūšu josta | 2 cilpas īkšķiem

Kabatas

2 nodalījumi ar rāvējslēdzēju, tostarp viena ar 2 kabatām | 2 pudeļu turētāji

Stabilitāte

Krūšu josta labākai stabilitātei pārgājiena laikā

Ventilācija

Ventilēta muguras daļa un lences uzlabotam komfortam

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kā mēra mugursomas tilpumu?

Katras somas ietilpību nosaka, izmantojot standarta metodi: mēs piepildām galveno nodalījumu, kā arī katru kabatu ar mazām bumbiņām. Tad mēs šīs bumbiņas izberam konteinerā ar mērskalu, kas dod līdzvērtīgu tilpumu litros.

Kā pielāgot sev mugursomu?

1. Atbrīvojiet visas lences (siksnas, jostu, slodzes regulēšanas lences)

2. Uzvelciet mugursomu

3. Pievelciet plecu lences

4. Pielāgojiet slodzes regulēšanas lences pēc nepieciešamības

Kā sakravāt mugursomu?

Ievietojiet smagus priekšmetus apakšā. Starp šiem piederumiem ievietojiet apģērba gabalus. Iepakojiet ūdensnecaurlaidīgo un/vai flīsa jaku, lai tās būtu ērti aizsniedzamas. Mazus ikdienā lietojamus priekšmetus (saules aizsargkrēmu, karti, brilles utt.) lieciet kabatās. Pudeli ielieciet sānu kabatā, kas izstrādāta šādam nolūkam.

Testēti laboratorijā

Mēs veicam vairākus laboratorijas testus, lai pārbaudītu somas materiālus: audumu, sprādzes, lences, polsterējumu, rāvējslēdzējus. Piemēram, audumam pārbauda berzes un plēšanas pretestību, krāsu izturību UV staros, mazgāšanu un ūdensizturību. Kā arī tiek pārbaudīta detaļu izturība, izmantojot īpašu manekenu, kurš atdarina soļotāju kustības, kas līdzvērtīgas mugursomas nolietojumam vairāku gadu garumā.

Rādītājs izstrādājumu ietekmes uz vidi salīdzināšanai

Izstrādājuma ietekmi uz vidi aprēķina, izvērtējot pilnu tā dzīves ciklu un dažādus rādītājus. Tiek piešķirts kopējais rādītājs no A līdz E, lai jūs varētu viegli noteikt, kuri ir videi draudzīgākie izstrādājumi, savstarpēji salīdzinot viena veida izstrādājumus (T krekli, bikses, mugursomas utt.). Uzņēmums Decathlon ir apņēmies padarīt pieejamu informāciju par savu izstrādājumu ietekmi uz vidi.


10 gadu garantija

Mūsu zīmola “Quechua” pārgājienu mugursomām ir 10 gadu garantija.

Mūsu apņemšanās. Nodrošināt ilgi kalpojošus izstrādājumus, kurus varat izmantot visos savos pārgājienos un pastaigās. Tāpēc, ka izstrādājumi, kurus ļoti mīlam, spēj atstāj skaistākās atmiņas, un par tiem būs atmiņas arī nākotnē. Garantija sedz jebkādus mugursomas defektus, kas nav radušies parastas nolietošanās vai nepareizas lietošanas dēļ.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Oderējums: 100.0% Poliesteris; Balsts: 100.0% Poliamīds; Siksnu audums: 100.0% Polipropilēns; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt mugursomu sausā vietā.

Lietošanas ierobežojumi

Uzmanību! Materiāls nav ūdensizturīgs.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu dizaineru komanda izdomā, skicē un rada visus mūsu “Quechua” produktus Monblāna pakājē Francijā. Mēs tos pārbaudām praksē kopā ar citiem tūristiem, lai pārliecinātos, ka tie ir ērti un izturīgi. Bretaņā, Korsikā, Reinjonā u. c. Mēs dodamies pa iespējami daudzām takām dažādos laika apstākļos. Tādējādi rodas lieliskas iespējas diskusijām, kuras ir nenovērtējamas atsauksmju gūšanai un jaunu izstrādājumu plānošanai.

Garantija

10 Gadi