Filtri 0
Filtri 0
SUBEA Kods. 8501830 2484524

Vīriešu neoprēna pussausais hidrotērps niršanai ar akvalangu “SCD 500 SD”, 7 mm

360,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA
  • ZILA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Šo pussauso hidrotērpu izstrādāja mūsu pieredzējušo nirēju komanda; tas ir ideāli piemērots vidēji pieredzējušiem nirējiem, niršanai aukstos ūdeņos (10–18°C).

PRIEKŠROCĪBAS

Viegli uzvilkt

Kopējais hidrotērps ar atsevišķu kapuci. Piedurkņu un staru rāvējslēdzēji.

Siltumizolācija

7 mm neoprēna pussausais hidrotērps. “Thermospan” neoprēns krūšu daļā + plīšs.

Kustības brīvība

Formēts piedurkņu un bikšu staru piegriezums; izliekums atvieglotām kustībām.

Izturība

Pastiprinājuma elementi ceļgalos (“Supratex”) un apdrukāta plecu un muguras daļa

Ūdensnecaurlaidīgs

Gludas aproces ar rāvējsl. aizdari (atl.). “T-Zip” ūdensnecaurl. rāvējslēdzējs.

Instrukcijas


TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Informācija par siltumizolāciju.

Hidrotērps ir izgatavots no elastīgiem 7 mm neoprēna paneļiem (ar ražošanas pielaidēm).

Salikums:

“Thermospan” krūšu un muguras daļa + plīšs (neilona cilpiņas) plecu daļā pastiprinātai siltuma sajūtai

“Supratex” ceļgalu daļā uzlabotai berzes izturībai

Elastīga hidrotērpa konstrukcija

Gluda “Glideskin” piedurkņu un kakla izgriezuma apdare:gludā daļa nodrošina materiāla nostiprināšanos pie ādas, ierobežojot ūdens ieplūšanu un cirkulāciju.

Ūdensnecaurlaidīgs rāvējslēdzējs un hidrotērpa konstrukcija.

“Tizip” aizmugures rāvējslēdzējs ir pilnībā ūdensnecaurlaidīgs.Lai pagarinātu rāvējslēdzēja kalpošanas laiku un hidrotērpa aizvēršanu, to ir ieteicams regulāri apstrādāt ar silikona smērvielu.Hidrotērpa un kapuces vīles ir ūdensnecaurlaidīgas, ar līmētu konstrukciju, kas sašūta, izmantojot neredzamo dūrienu tehnoloģiju (GBS):vispirms neoprēns tiek līmēts, pēc tam, maksimālai izturībai, sašūts (šujamā adata netiek izdurta cauri neoprēnam pilnībā, tādējādi novēršot ūdens iekļūšanu caur vīli).

Kustību brīvība.

Kopējais hidrotērps ar atsevišķu kapuci.Elastīga neoprēna sānu paneļi (ļoti mīksts un elastīgs neoprēns), kas padara hidrotērpu piemērotu dažādiem ķermeņa tipiem un uzbūvēm.Bezvīļu padušu daļa nodrošina brīvas roku kustības.Formēts piedurkņu un bikšu staru piegriezums; izliekums muguras daļā atvieglotām kustībām.

Kapuce.

Atsevišķa, 7 mm bieza neoprēna kapuce ar plīša cilpiņu oderējumu, kas cieši piekļaujas sejai, pateicoties formētajai zoda daļai.Vidusdaļā iestrādātā pelēkā josla ir izgatavota no elastīga neoprēna, lai labāk pielāgotos jūsu galvas formai.

“Air Expulse” sistēma:sistēma, kas nodrošina gaisa burbuļu izvadīšanu no kapuces.Aprīkota ar karabīnes āķi ātrai nostiprināšanai pie hidrotērpa labā augšstilba daļā iestrādātā stiprinājuma.

Hidrotērpa uzvilkšana un novilkšana.

Dubultas aproces un rāvējslēdzēja piedurkņu un staru aizdare maksimāli ērtai uzvilkšanai un novilkšanai.Pagarinātā aukla atvieglo aizmugures rāvējslēdzēja aizvēršanu.

Pastiprinājuma elementi samazinātam nodilumam.

Ergonomiski pastiprinājuma elementi ceļgalos (“Supratex”) un pastiprinājuma paneļi plecu daļā.Šie pastiprinājuma elementi ierobežo berzes radīto nodilumu saskarē ar apkārtējo vidi un materiāliem.Iekšējās vīles ir nostiprinātas ar ielāpiem, padarot tās izturīgākas.GBS konstrukcijas vīles ir šūtas ar neilona pavedienu, kas nodrošina labāku nodilumizturību nekā poliesteris.Neslīdošā apdruka plaukstas locītavas daļā novērš niršanas datora grozīšanos.

Siltuma snieguma klase.

Šī niršanas hidrotērpa nodrošināto termisko aizsardzību un atbilstību spēkā esošā standarta (EN 14225-1:2017) prasībām pārbaudījis neatkarīgais profesionālās niršanas institūts INPP (Marseļa, Francija).

Sertificēts B klases niršanas hidrotērps.

A (+7 °C / +12 °C / +45 °F / +54 °F);

B (+10 °C / +18 °C / +50 °F / +64 °F);

C (+16 °C / +24 °C / +61 °F / +75 °F);

D (+22 °C / +30 °C / +72 °F / +86 °F).

Kas ir pussausais niršanas hidrotērps?

Pussausais hidrotērps darbojas pēc tāda paša principa kā niršanas hidrotērps, izņemot to, ka “TiZip” koncepcijas aizmugures rāvējslēdzējs ir ūdensnecaurlaidīgs.Aproces novērš ūdens cirkulāciju.Faktiski, tas ir apģērbs ar zemu ūdens cirkulācijas līmeni.Ūdens apmaiņa netiek nodrošināta, kas nozīmē, ka tiek samazināts enerģijas zudums.Galvenā šī niršanas hidrotērpa priekšrocība ir tā, ka tas uztur ķermeņa siltumu pat tad, ja jūsu ķermenis ir slapjš.

Kā valkāt pussauso hidrotērpu.

Pirms niršanas ielejiet pussausajā hidrotērpā nedaudz remdena ūdens (piemēram, no termokrūzes).Tas palīdzēs samazināt spiešanas sajūtu:nolaišanās laikā rodas spiediens un hidrotērpa uzvilkšanas laikā tajā iesprostotais gaiss tiek saspiests un var saburzīt neoprēnu, veidojot krokas, kurās var tikt iespiesta nirēja āda.Atcerieties regulāri apstrādāt ūdensnecaurlaidīgo rāvējslēdzēju ar netaukainu silikona smērvielu.

Ieteikumi hidrotērpa uzvilkšanai.

Ievietojiet pēdu plastikāta maisiņā.Tad ieslidiniet kāju hidrotērpā.Jūsu pēda izslīdēs cauri starai bez aizķeršanās.Lai pielāgotu hidrotērpa piegulumu, palūdziet kādam iepūst gaisu jūsu piedurknē no plaukstas locītavas puses.ienākošais gaiss piepūtīs neoprēna hidrotērpa iekšpusi, nekavējoties izveidojot atstarpi starp hidrotērpu un jūsu ādu.Tad varat viegli turpināt ar papildu pielāgojumiem.

Ieteikumi niršanas hidrotērpa kopšanai.

1) Pēc katras niršanas sesijas iegremdējiet hidrotērpa ārpusi un iekšpusi tīrā ūdenī;

2) notīriet to ar antibakteriālu šķīdumu;

3) kārtīgi noskalojiet tīrā ūdenī;

4) žāvējiet uz plata pakaramā tumšā, labi vēdināmā vietā.Uzmanību: saule izbalinās hidrotērpa tekstilmateriāla elementu krāsas, kā arī paātrinās neoprēna novecošanās procesus.

Rāvējslēdzēja aizdares tīrīšanai var izmantot zobu suku un ieeļļošanai — silikona smērvielu.

sastāvs

sastāvs

Putas : 100.0% Gumija; Oderējums: 100.0% Poliamīds

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabājiet hidrotērpu, sargājot to no tiešiem saules stariem un siltuma avotiem; izkariet uz plata pakaramā, lai uzturētu hidrotērpa formu un saglabātu neoprēna veiktspēju.

Lietošanas ierobežojumi

Regulāri uzklājiet netaukainu silikona smērvielu.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Izstrādājuši un pārbaudījuši mūsu tehniskie partneri Hendajā (Francija), lai apstiprinātu siltumizolāciju.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu tehniskais partneris:“Planet Ocean” (PADI 5 zvaigžņu niršanas centrs), kas izveidots “Decathlon” ūdenssporta centrā, Hendajā, Francijā.Centrs izmanto “Subea” niršanas aprīkojumu visa gada garumā.Instruktoru komanda dedzīgi iesaistās mūsu “Subea” niršanas piederumu izstrādes procesā:sākot no izstrādes posma ar “Subea” komandām (produktu vadītāji, dizaineri un inženieri), beidzot ar izturības pārbaudēm, iesaistot centra nirējus (no iesācējiem līdz instruktoriem, visa gada garumā).

Videoklipi