Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC Kods. 8503783 2467833

Elpojoši ādas medību garie zābaki “Crosshunt 100 D”, brūni

35,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: PURPURA
  • PURPURA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Neregulārai lietošanai, relatīvi līdzenos apvidos, vietām ar kazenājiem. Zābaki visu veidu medībām, šaušanai un āra aktivitātēm, tie nav ūdensnecaurlaidīgi.

PRIEKŠROCĪBAS

Svars

43. izmēra apavi sver 475 g.

Saķere

Lielas 5 mm radzes, lai viegli atbrīvotos no dubļiem un dotos dažādos apvidos.

Griezuma komforts

EVA ieliktnis un zole nodrošina komfortu, kad staigājat.

Griezums

Vienas zonas šņores, mēreni elastīga zole, 4 collu virsa, nelīdzeniem reljefiem.

Elpojamība

Nav ūdensnecaurlaidīgi, šķeltāda ļauj pēdām elpot.

Aizsardzība pret savvaļas augiem

2 mm šķeltāda un akmeņu aizsargs pasargās no dažiem kazenājiem ceļā.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kopšana.

Šo zābaku kopšana ir ļoti vienkārša.Nomazgājiet tos ar ziepēm un ūdeni; nav nepieciešamas smērvielas vai mazgāšanas līdzekļi.Apsmidziniet ar “Nikwax” ūdensnecaurlaidīgo aerosolu, lai atjaunotu ādas ūdensnecaurlaidību. Lai āda saglabātos mīksta, neatstājiet apavus žāvēties stipra siltuma avota tiešā tuvumā.

Izturība:

Virsa no šķeltādas, poliuretāna akmeņu aizsargs visapkārt apavam, spiedienlieta zole tieši uz virsas kopā veido stipru un izturīgu produktu, kas paredzēts medībām relatīvi līdzenā apvidū, dažviet ar kazenājiem, kā arī ikdienas āra darbiem vai pastaigām mežā.

Komforts un saķere.

Ērti staigāt pa mežu, jo tiem ir EVA ieliktnis zem papēža un EVA iekšzole.Mēlītes ķīļveida ielaidums neļauj zariņiem un akmeņiem iekļūt apavos.Lielās radzes nodrošina labu saķeri uz visa veida reljefa un viegli novada dubļus... Tas ļauj droši doties ārpus iemītajām takām.

sastāvs

sastāvs

Bez virsmas: 10.0% Poliuretāns, 20.0% Poliesteris, 70.0% Liellopu ādas garoza; Ārējās zoles materiāls: 100.0% Stirola butadiēna stirols; Iekšzole: 10.0% Etilēna vinilacetāts, 90.0% Poliesteris

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Vairākus mēnešus pārbaudījuši Francijas mežu biroja (ONF) pārstāvji dienvidrietumu Francijā un mednieki, un tie, kas strādā ārvidē, visā Francijā.

Garantija

2 Gadi

Videoklipi