Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC Kods. 8494197 2570532

Sieviešu gari gumijas zābaki “520”, brūni

75,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: BRŪNA / ROZĀ
  • BRŪNA / ROZĀ
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Sieviešu gumijas zābaki piemēroti medībām un citām āra aktivitātēm.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Regulējams ķīļveida ielaidums stulma sānā ļauj zābakus pielāgot jūsu ikriem.

Ērta lietošana

Zābakus ir viegli uzvilkt un novilkt.

Saķere

Rievotas zoles ar 5 mm protektoriem saķerei.

Griezums

Pastiprinātā aizmugures daļa stingri notur potīti vietā jebkuru kustību laikā.

Aizsardzība pret savvaļas augiem

Gumijas sastāvs un konstrukcija izstrādāti, lai būtu izturīgi pret veģetāciju.

Lietotāja komforts

Iekšzole no 4 mm biezām poliuretāna putām.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Ļoti izturīgs modelis, kas izstrādāts, lai ilgi kalpotu.

Mūsu sieviešu medību gumijas zābakiem “500” ir daudzslāņaina, dabīga gumijas virsma ar berzes pretestību un necaurduramību pret raupjiem augājiem, pastiprināts pēdas pacēlums, un ārzole ir veidota no 100 % gumijas.Ar šo modeli jūs varat iet pa mežu vai pa raupju virsmu bez problēmām, kā arī varat viegli medīt, dodoties biezā un agresīvā veģetācijā, kas sastāv no krūmājiem, irbulenēm un ērkšķainiem krūmiem.

Gumijas zābaki, kas radīti ar daudzu mednieču palīdzību.

Aptuveni 800 mednieces no visas valsts sadarbojās, lai izstrādātu “Solognac” klāstu sievietēm.Pēc vairākām darba sapulcēm un sarunām pie apaļā galda aptuveni 30 no viņām deva ieguldījumu šī modeļa izstrādē.Vadošais princips?Ergonomisks zābaku dizains, kas īpaši jāpielāgo sievietes ikru formai, kā arī potītei un pacēlumam, lai justu komfortu dažādos apvidos.

Anatomisks dizains:nepieciešamība, kas bija galvenais nosacījums šiem sieviešu gumijas zābakiem.

Šie zābaki pasargā jūsu pēdas, ļaujot jums brīvi nodarboties ar savu mīļāko aizraušanos.Šis modelis ir īpaši izstrādāts medniecēm sievietēm, šiem zābakiem ir regulējams ķīļveida ielaidums sānos, kas izstrādāts, lai derētu jūsu kāju ikriem.Šis ķīļveida ielaidums atvieglo šo zābaku uzvilkšanu un novilkšanu:ātrā regulēšanas sistēma ir vienkārša un viegli lietojama.

Zābaki, kurus valkāt ir ērti.Vai nav lieliski?

Šie zābaki perfekti pielāgosies jūsu pēdu formai, lai sniegtu maksimālu komfortu un stabilitāti jūsu kājām.Zābaki ir tik ērti kā čības, un jūsu potīti stabili vietā vienmēr notur pastiprinājums zābaku aizmugurē.Šim modelim ir arī 5 mm protektori optimālai saķerei un dubļu atgrūšanai staigājot.Ievērojiet, ka protektoru atstarpes, to virziens un novietojums veicina labāku pēdu kustību un vieglu tīrīšanu.

Lai zābaki ilgāk kalpotu un to materiāls nezaudētu elastību, ievērojiet mūsu sniegtos kopšanas padomus.

Zinām, ka jūs nevarat sagaidīt iespēju izmēģināt mūsu zābakus.Lai uzturētu zābakus labā stāvoklī, pēc katras lietošanas reizes notīriet tos ar ūdeni un/vai ziepēm ar neitrālu pH līmeni (izvairieties no cietām birstēm un skrāpējošiem sūkļiem).Tad noslaukiet zābakus ar lupatu vai ļaujiet tiem nožūt labi vēdināmā vietā pietiekamā attālumā no siltuma avotiem.Uzglabājiet zābakus vertikālā pozīcijā nevis salocītus, lai izvairītos no gumijas nodilšanas vai plaisu veidošanās locījuma vietās.

Kā aizsargāt zābakus.

Lai nodrošinātu gumijas zābakiem nepieciešamo aizsardzību visa gada garumā, mēs iesakām vairākas reizes gadā apstrādāt zābaku virsējo daļu ar silikona bāzes aerosolu (zābaku atjaunošanas aerosols ir pieejams mūsu tīmekļa vietnē).Aerosola sastāvā esošais silikons rada uz zābaku virsmas īpašu aizsargslāni, tādējādi pagarinot to kalpošanas laiku.Uzglabājiet zābakus vertikālā pozīcijā, vislabāk sausā un labi vēdināmā telpā; sargājiet no mitruma iedarbības.

Vai zinājāt?

Pateicoties poliuretāna putām šajos zābakos, jūsu sviedri no pēdām tiek viegli absorbēti.Tādēļ jūs varat turpināt medības un staigāt ilgāk, nezaudējot optimālu komfortu.

Papildu informācija pēc izmēra:Zābaku svars, to kopējais garums un garums zābaku iekšpusē.

36:1,60 kg;(kopējais garums38,5 cm;iekšpusē:35 cm)

37:1,65 kg;(kopējais garums39 cm;iekšpusē:35, cm)

38:1,70 kg;(kopējais garums39,5 cm;iekšpusē:36 cm)

39:1,75 kg;(kopējais garums40 cm;iekšpusē:: 36,5 cm)

40:1,80 kg;(kopējais garums40,5 cm;iekšpusē:37 cm)

41:1,85 kg;(kopējais garums41 cm;iekšpusē:37,5 cm)

sastāvs

sastāvs

Bez virsmas: 100.0% Dabiskā kaučuka latekss; Ārējās zoles materiāls: 100.0% Stirolbutadiēnkaučuka latekss; Iekšzole: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Uzglabāt sausā vietā, sargāt no gaismas.

Lietošanas ierobežojumi

Sargāt no uguns.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Videoklipi