Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA Kods. 8737675 4518515

Kempinga guļammaiss “Arpenaz 10°”, zils

25,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: TIRKĪZA
  • TIRKĪZA
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu kempingu entuziastu komanda ir izstrādājusi šo Arpenaz 10° guļammaisu ērtai gulēšanai kempingos temperatūrā līdz 10 °C.

PRIEKŠROCĪBAS

Saderība

Savienojams pārī gulēšanai divatā: savienojiet 2 līdzīgus guļammaisus.

Ērta pārvietošana

Svars: 1300 g | Tilpums: 15 l | Soma uzglabāšanai

Ērta uzturēšana

Viegli mazgāt veļasmašīnā, ievērojiet norādījumus par kopšanu.

Optimāla temperatūra

Komforta temperatūra 10 °C | Robežtemperatūra: 5 °C.

Gulēšanas kvalitāte

Izmēri: 190 x 72 cm | Pilna garuma rāvējslēdzējs

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Lietošanas temperatūra

Mēs norādām komforta temperatūru uz visiem guļammaisiem, kas ir pārbaudīti neatkarīgā laboratorijā (AITEX) saskaņā ar Eiropas standarta EN 23537-1 prasībām (2017. gada 21. janvāris). Komforta temperatūras rādītājs ir zemākā robeža, kurā lietotājs parasti atbrīvotā pozā izjūt komfortablu temperatūru un viņam nav ne pārāk auksti, ne karsti (standarta sievietei parastos lietošanas apstākļos). Izvēlieties guļammaisu atbilstoši šim rādītājam.

Kas ir komforta robežtemperatūra?

Komforta robežtemperatūra ir minimālā temperatūra, kurā lietotājs, kurš ieritinājies guļammaisā, izjūt vispārēju komfortablu temperatūru un viņam nav ne pārāk auksti, ne karsti (noteikts standarta vīrietim parastos lietošanas apstākļos).

Mūsu apņemšanās patērēt mazāk ūdens, izgatavojot šo izstrādājumu

Mēs esam uzlabojuši šo izstrādājumu, izmantojot videi draudzīgu pieeju materiālu krāsošanā, izmantojot īpašu krāsošanas tehniku (dope dyeing). Tekstilmateriālu krāsošanai ir nepieciešams daudz ūdens, turklāt krāsošanas vannas rada piesārņojumu. Lai mazinātu ietekmi uz vidi, mēs izmantojam apjoma krāsošanas procesu, kur krāsas pigmenti tiek pievienoti diegu izgatavošanas laikā.

Sastāvs

Ārējais materiāls un odere: 100% poliesters. Vatējums: 100% poliestera pildījums (300 g/m2).

Kas jums ir jāzina par temperatūrām

Guļammaiss pats nerada siltumu, bet tas saglabā ķermeņa radīto siltumu. Ja esat noguris, jums ir auksti un jūs ielienat aukstā, mitrā guļammaisā, jums, visticamāk, būs auksti neatkarīgi no tā, cik labs ir jūsu guļammaiss. Tādēļ šīs temperatūras ir atkarīgas no katra cilvēka izturības pret aukstumu (ķermeņa svars, nogurums utt.), aprīkojuma (matracis ar izolāciju utt.), apģērba (lietotājs guļ kails vai apakšveļā utt.) un laika apstākļiem (mitruma līmenis, vējš utt.).

Padomi pirms iekārtošanās guļammaisā

Ģērbieties vienkārši (pietiek ar vienu drēbju kārtu). Sasildiet ekstremitātes: cepures, cimdi, zeķes, roku/kāju sildītāji, berze. Kā termoforu var izmantot karsta ūdens pudeli (ja nav nejaušās atvēršanās risks). Sasprindziniet muskuļus (70% patērētās enerģijas tiek pārveidoti par siltumu), taču izvairieties no kustībām, kas rada auksta gaisa plūsmu.

Lai novērstu pārāk bieži guļammaisa mazgāšanu, ieteicams izmantot guļammaisa iekšpalagu.

Guļammaisa mazgāšana

Izmantojiet veļas mazgājamo mašīnu ar 7 kg ietilpību un kārtīgi aizveriet guļammaisa rāvējslēdzējus.

sastāvs

sastāvs

Pildījums: 100.0% Poliesteris; Iekšējais materiāls: 100.0% Poliesteris; Ārējais materiāls: 100.0% Poliesteris; Atvēršanas/aizvēršanas sistēma: 20.0% Cinka sakausējums, 80.0% Poliesteris; Rokas soma: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Guļammaisu var ērti uzglabāt, to brīvi sapakojot apvalkā ar kājgali pa priekšu. Lai nezaudētu tā elastīguma un izolācijas īpašības, izņemiet to no apvalka un uzglabājiet, izklājot sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šim guļammaisam ir spēkā 5 gadu garantija, skaitot no čekā norādītā pirkuma datuma. Izstrādājums, uz kuru attiecas garantija, tiks remontēts vai apmainīts bez maksas. Garantija sedz izstrādājuma defektus, kas nav radušies parastas nolietošanās vai nepareizas lietošanas dēļ. Šī īpašā 5 gadu garantija ir derīga tikai tad, ja varat uzrādīt izstrādājumu un pirkuma čeku.

Garantija

5 Gadi

Apstiprinājis:

Quechua globālais dizaina centrs atrodas Pasī Monblāna pakājē Augšsavojā. Šajā vietā satiekas mūsu speciālisti (dizaina un produktu izstrādes speciālisti, inženieri u.c.) un sporta veidu brīvā dabā entuziasti. Lielisks ieguvums augstas kvalitātes trekinga produktu izstrādē, kas ļauj mums dalīties ar jums savā pieredzē.

Videoklipi