Filtri 0
Filtri 0
SUBEA Kods. 8596041 4066034

Snorkelēšanas maskas un elpošanas caurules komplekts “SNK 520”, zils

20,00 €
12,00 €
-40%
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA / TIRKĪZA / SARKANA
  • ZILA / TIRKĪZA / SARKANA
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaina komandas ir izstrādājušas šo komplektu uzlabotai snorkelēšanas pieredzei, pateicoties rūdītā stikla maskai un elpošanas caurulei ar mīkstu vārstu.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Ūdensnecaurlaidīga, pateicoties silikona apvalkam.Pieejama vairākos izmēros.

Viegli uzvilkt

Auduma siksniņa neķeras matos. Iestrādāts elpošanas caurules stiprinājums.

Izturība

Viena rūdītā stikla lēca uzlabotai skrāpējumizturībai.

Viegli elpot

Šīs elpošanas caurules tilpums ir pielāgots pieauguša lietotāja morfoloģijai.

Ūdens drenāža

Viss elpošanas caurulē iekļuvušais ūdens tiek ērti izvadīts caur vārstu.

Mutes komforts

Silikona iemutis nodrošina lietotājam maksimālu komfortu.

Redzamības zona

Redzes leņķa mērījums veikts M izmēra maskai

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Snorkelēšanas drošība

Snorkelēšana ir vienkārša un jautra nodarbošanās, kas piemērota visai ģimenei. Elpošana, izmantojot elpošanas cauruli ir fiziski grūtāka, nekā vienkārši peldēšana. Ja jūtaties noguris, jums trūkst gaisa vai reibst galva, noņemiet masku un elpošanas cauruli un dodieties ārā no ūdens.

Šī produkta lietošana nav ieteicama, ja jums ir zināmas sirds un asinsvadu saslimšanas (krūškurvja infekcija, angīna, astma, augsts asinsspiediens, sirds slimība utt.). Šaubu gadījumā konsultējieties ar savu ārstu

Vārsts

Brīvās niršanas laikā ūdens var ieplūst vai iešļakstīties elpošanas caurulē. Elpošanas caurules lejasdaļā izvietotais vārsts atvieglo ūdens izvadīšanu. Vārsts nodrošina lielākās ūdens daļas izvadīšanu caur caurules apakšu, kas nozīmē, ka nirējam nav tik intensīvi jāpūš. Šī funkcija atšķiras no ierastajām elpošanas caurulēm, kur ūdens tiek izvadīts caur caurules augšgalu.

Vārsta lietošana

Lēnām izpūtiet gaisu, lai izvadītu ūdeni caur vārstu. Ievērojiet piesardzību, kad pēc izelpošanas atkal ieelpojat; ieelpojiet lēni, jo elpošanas caurulē var būt palicis neliels daudzums ūdens. Šaubu gadījumā, nekrītiet panikā: izceliet galvu virs ūdens un elpošanas caurule tiks acumirklī iztukšota caur vārstu.

Nav ieteicama ātra un intensīva peldēšana, jo tādējādi iespējams izkustināt vārstu un izraisīt ūdens ieplūšanu caurulē.

Vārsta apkope

Dažkārt starp vārstu un elpošanas caurules cieto daļu iesprūst smiltis vai sāls; tas var kavēt vārsta novietošanu pareizā pozīcijā un ūdensnecaurlaidīga blīvējuma izveidošanu. Šādā gadījumā vienkārši izskalojiet elpošanas cauruli ar tīru ūdeni un pārliecinieties, ka vārsts ir novietots līdzeni.

Iemutis

Elpošanas caurules daļa, kas tiek ievietota lietotāja mutē. Tā īpaši izstrādātā forma padara to par vienu no lietošanā ērtākajām elpošanas caurulēm.

Elpošanas caurule

Elpošanas caurules izmērs un tilpums ir atbilstošs pieauguša cilvēka elpošanai.

Viļņu aizsargs

Novirzītājs ir elpošanas caurules augšdaļā iestrādāts elements. Tā izliektā forma nodrošina aizsardzību, ierobežojot ūdens ieplūšanu caur elpošanas caurules augšdaļu.

Izmēri

M izmērs ir paredzēts smalkākām sejām, L izmērs – platākām sejām.

Silikons

Silikons ir ārkārtīgi elastīgs materiāls. Silikona apvalks maigi piekļaujas sejas kontūrām un nodrošina ūdensnecaurlaidīgu blīvējumu. Silikona iemutis nodrošina uzlabotu komfortu mutes zonā.

Rūdītā stikla lēca

Rūdītais stikls ir divas līdz piecas reizes izturīgāks par parastu stiklu. Stiklam saplīstot, tas sašķīst mazos gabaliņos, samazinot nopietnāka negadījuma iespējamību.

Akreditācija

Maska atbilst drošības prasībām saskaņā ar Eiropas standartu NE 16805: 2015. INPP (Francijas Profesionālās niršanas institūts) sertifikācija.

0 ˆ% PVC

Šī maska un elpošanas caurule nesatur PVC.

Komplekta izmēri

Platums: 21 cm.

Augstums: 41 cm.

Biezums: 8 cm.

sastāvs

sastāvs

Maska: 50.0% Silikons, 20.0% Poliesteris, 20.0% Polikarbonāts, 10.0% Stikla minerāls; Caurule: 25.0% Silikons, 50.0% Polistirols, 25.0% Polikarbonāts

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Mēs iesakām uzglabāt maskas un elpošanas caurules komplektu sausā vietā, sargājot no tiešiem saules stariem.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi