Filtri 0
Filtri 0
KOROK Kods. 8496644 2583097

Lauka hokeja bumba ar bedrītēm “FH510”, balta

7,00 €
Ar nodokļiem
  • Lauka hokeja bumba ar bedrītēm “FH510”, balta
  • Lauka hokeja bumba ar bedrītēm “FH510”, balta
Krāsa: BALTA
  • BALTA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Paredzēta lauka hokeja treniņiem un spēlēm mitros laukumos.

PRIEKŠROCĪBAS

Saskare ar bumbu

Doba PVC bumba. Mīksta.

Ātrums

Bedrītēm klātā virsma nodrošina labu trajektoriju mitrā laukumā.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Detalizēts apraksts

Liets PVC materiāls. Doba. Bedrītēm klāta virsma stabilai trajektorijai mitrā laukumā.

Svars un diametrs

Svars: 160 g; diametrs: 74,8 mm.

Apstiprinājuši mūsu sportisti,

Laura Nuninka [Nīderlandes izlases spēlētāja, 2017., 2019. un 2021. gada Eiropas čempione, 2022. gada pasaules čempione, Riodežaneiro olimpisko spēļu sudraba medaļas ieguvēja, 2020. gada olimpisko spēļu zelta medaļas ieguvēja, HC Den Bosch (Nīderlande) spēlētāja], Džila Būna [bijusī Beļģijas izlases kapteine un 302 izlases spēlētāja, olimpiskā čempione (Londona 2012), Briseles Royal Racing Club (Beļģija) spēlētāja];Berta Bonastre [bijusī Spānijas izlases spēlētāja, 2018. gada Pasaules kausa un 2019. gada Eiropas čempionāta bronzas medaļniece]

Apstiprinājuši mūsu sportisti (turpinājums)

"Oranje-Rood" (Nīderlande) kapteinis], Terāns Pjēters [Nīderlandes izlases un "Kampong" (Nīderlande) spēlētājs], Viktors Šarlē [Francijas izlases kapteinis, "Waterloo Ducks" (Beļģija) spēlētājs, 2018. un 2023. gada Pasaules kauss] un Metjū Desguijons [Francijas izlases un "La Gantoise" (Beļģija) spēlētājs, 2023. gada Pasaules kauss].

Standarta FIH svars un diametrs

Saskaņā ar FIH noteikumiem lauka hokeja bumbu diametrs drīkst būt diapazonā no 71,3 līdz 74,8 mm, bet svaram jābūt diapazonā no 156 līdz 163 g. Bērni, kas tikai vēl mācās spēlēt hokeju, var izmantot “mini” bumbas, kam ir standarta izmērs, bet ir vieglākas. Ir arī “ielu” bumbas, kas ir mazākas un vieglākas, un ir paredzētas spēlēm dārzā/uz ceļa utt.

Kas atrodas hokeja bumbas iekšpusē?

Hokeja bumba ir ražota no blīvas vai dobas plastmasas. Augstāka līmeņa bumbām ir korķa vai gumijas kodols. Atkarībā no plastmasas un kodola sastāva bumbai var būt atšķirīga cietības sajūta un atsperīguma līmeņi. Bumbas virsma ir gluda vai klāta ar bedrītēm.

Kāda bumba ir piemērota katram laukumam?

Gluda bumba ir piemērota smilšainiem laukumiem. Bumba ar bedrītēm ir piemērota mitriem laukumiem, jo tā nodrošina labāku saķeri ar virsmu un nūju mitrā vidē.

Treniņu vai spēļu bumbu?

Salīdzinājuma ar treniņu bumbām spēļu bumbas sniedz labāku izjūtu, trajektoriju un ātrumu.

Dizaineris

Šo bumbu ir izstrādājusi mūsu produktu izstrādes komanda, kuras sastāvā ir aizrautīgi hokejisti (produktu vadītāji, dizaineri, inženieri, apģērbu dizaineri, stilisti, prototipu un laboratorijas tehniķi un tādi sportisti kā Džila Būna, Berta Bonastre, Laura Nunninka, Manuela Uroza , Tomass Briels, Viktors Vegnezs, Terāns Pjēters, Viktors Šarlē un Mateo Desgujons)

Informācija

Šeit norādīto informāciju sniedza ražotājs vai arī mūsu komandas, kas izvērtēja ražotāja sniegtos paraugus.

Izmēri

Bezizmēra |

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Polivinilhlorīds

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Bumbas izmēģināja mūsu testētāju grupa laboratorijā vai uz lauka reālos spēlēšanas apstākļos.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Džila Būna (Beļģija), Lūsija Breine (Beļģija), Tifaine Dukvesne (Beļģija), Judīte Vandermeirene (Beļģija), Berta Bonastre (Spānija), Manuela Uroza (Čīle), Laura Nunninka (Nīderlande), Esme Burge (Anglija), Tomass Brīls (Beļģija), Viktors Vegnezs (Beļģija), Terāns Pjeters (Nīderlande), Viktors Šarlē (Francija) un Mateo Desgujons (Francija).