Filtri 0
Filtri 0
DECATHLON Kods. 8803529 4875819

Bērnu SPF50+ minerālvielu saules aizsargkrēms, 100 g

15,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: PURPURA
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Šis SPF50+ minerālvielu saules aizsargkrēms ir piemērots jutīgai ādai bērniem vecumā no 6 mēnešiem, ir ātras iedarbības un nodrošina augstu aizsardzības līmeni.

PRIEKŠROCĪBAS

Ūdens uzņemšana

Mitrinoša formula, dermatoloģiski pārbaudīts.

Ūdensizturība

Ūdensizturīgs saules aizsargkrēms stundām ilgām izklaidēm brīvā dabā.

Aizsardzība pret sauli

SPF 50+ saules aizsargkrēms ar minerālvielām. Ļoti augsta UVA/UVB aizsardzība.

Sastāvs

Izgatavots no 98 % dabīgām izejvielām ādai, bērniem vecumā no sešiem mēnešiem.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Atbilstība Havaju salu tiesību aktiem

ASV Havaju salu štats no 2021. gada 1. janvāra ir aizliedzis saules aizsarglīdzekļos izmantot noteiktas ķīmiskās vielas. Havaju salu tiesību akti attiecas uz tādām ķīmiskām vielām kā oksibenzons un oktinoksāts, kas parasti atrodas saules aizsargkrēmos, bet var kaitēt vai pat iznīcināt koraļļu rifus.Mūsu formulas atbilst šiem noteikumiem.

Izcelsme

Ražots Francijā.

Norādījumi par lietošanu

Pirms sauļošanās uzklājiet krēmu bagātīgi, vienmērīgi un bieži to atjaunojiet, vismaz reizi 2 stundās. Izvairieties no saules starojuma stipras saules intensitātes stundās. Saules apdegumi ir bīstami, īpaši bērniem. Nepakļaujiet saules iedarbībai zīdaiņus vecumā no 6 mēnešiem un jaunākus.

Nelietot bērniem līdz 6 mēnešu vecumam.

Izvairieties no tiešas saskares ar apģērbu.

Apņemšanās nodrošināt kvalitāti

Decathlon pārsniedz starptautiskos kosmētikas noteikumus un ir aizliedzis mūsu produktos izmantot vairāk nekā 1000 pretrunīgi vērtētas vielas, pat, ja tās ir atļautas tirgū. Šādas vielas un daži konservanti ir endokrīnās sistēmas darbības traucējumu izraisītāji.

Esam veikuši pētījumus neatkarīgā analīžu laboratorijā, kas apliecināja, ka mūsu minerālvielu filtri paliek uz ādas virsmas, neiekļūstot tajā.

Balts krāsas tonis

Minerālvielu filtri darbojas, veidojot aizsargbarjeru uz ādas, tāpēc krēma krāsa ir balta. Tie nav paredzēti iekļūšanai ādā.

sastāvs

sastāvs

Ūdens, dikaprilkarbonāts, titāna dioksīds, glicerīns, kaprila triglicerīds, Simmondsia chinensis sēklu eļļa, poliglicerīns-3 dizostearāts, kokosriekstu alkāni, poliglicerīns-2 dipolihidroksistearāts, polihidroksistearīnskābe, stearīnskābe, ksantāna sveķi, nātrija hlorīds, Calophyllum inophyllum sēklu eļļa, magnija sulfāts, Aloe barbadensis lapu sulas pulveris, kokokaprilāts/kaprāts, glicerilkaprilāts, nātrija anizāts, nātrija levulināts, alumīnija hidroksīds, alumīnija oksīds, tokoferols, citronskābe.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Izmantot 12 mēnešu laikā pēc atvēršanas.

Lietošanas ierobežojumi

Nav piemērots bērniem līdz sešu mēnešu vecumam.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Testi veikti neatkarīgā laboratorijā saskaņā ar pašreizējo kosmētikas standartu prasībām.

Garantija

2 Gadi