Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC Kods. 8494194 2570508

Sieviešu ūdensnecaurlaidīga medību jaka “Supertrack”, oranža

115,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ORANŽA
  • ORANŽA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Šī sieviešu jaka paredzēta kaislīgiem medniekiem, kuriem jābūt redzamiem atrodoties laukā mitrā laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Redzamība

Augstas redzamības sertificēts IAL aprīkojums (skatīt instrukcijas).

Ūdensnecaurlaidīgs

Pasargās jūs no mitruma medībās.Ūdensnecaurlaidīgs audums un līmētas vīles.

Kabatas

Medījuma soma un 4 kabatas praktiskai visu jūsu medību lietu organizācijai.

Aizsardzība pret savvaļas augiem

600 denjē poliestera audums nodrošina teicamu izturību pret plīšanu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Redzamība. IAL sertifikācija atbilst Eiropas Regulai 2016/425.

Šis produkts ir sertificēts kā IAL, atbilstoši NF S74-567:2014 standartam.Izstrādājumu paredzēts vilkt virs pārējā apģērba, un to nevajadzētu aizklāt ar ko citu, piemēram, jaku vai somu.Apstākļos, kur nav dabiskās gaismas, aizsardzība nav garantēta.Šis IAL produkts paredzēts neprofesionālam lietojumam.Šī produkta valkātājam jebkurā gadījumā jāievēro spēkā esošais medību drošības kodekss (skatīt instrukcijas).

Ūdensnecaurlaidība.

Membrānas audums iztur 2000 mm Schmerber spiedienu.Šo bikšu dizains un līmētās vīles saglabās jūs sausu 2 stundu ilgās lietusgāzēs, kas vienlīdzīgas 60 litriem ūdens uz kvadrātmetru stundā.

Izturība.

Šī jaka ir izgatavota no 600 denjē auduma un tā ir ārkārtīgi izturīga pret plīšanu.Pleci un rokas pastiprinātas ar otro kārtu no 300 denjē ripstopa auduma, kas ļauj jums kustēties brīvi cauri ērkšķiem un kazenājiem.

Kabatas.

Rācija, suņa pavadas, piederumi un dokumenti ietilpst jakas daudzajās kabatās.Medību soma ar rāvējslēdzēju, ūdensnecaurlaidīga krūšu kabata ar atslēgas turētāju, liela iekškabata un 2 organizētāju kabatas zemāk nodrošina praktisku un drošu kārtību un uzglabāšanu.

Komforts.

Piegriezums piemērots sievietes augumam un iepriekš izveidotie elkoņi sniedz kustību brīvību.Plāna vatējuma kārta (60 g/m²) plecu priekšpusē un aizmugurē novērš virsmas auduma saskari ar ķermeni, nodrošinot, ka, ilgstoši uzturoties lietū, jums nebūs auksti.

Detaļas piešķir pievienoto vērtību.

Elastāna aproce ar caurumu īkšķim un piedurknes apakšdaļas regulācija notur piedurknes vietā un neļauj ērkšķiem uzvilkt piedurknes uz augšu.Ērtie sānu rāvējslēdzēji ļauj viegli piekļūt jūsu duncim.Noņemamā kapuce dod jums iespēju izvēlēties, kad to valkāt, ņemot vērā jūsu vēlmes un medību apstākļus.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Balsts: 100.0% Poliesteris; Pamata oderējums: 100.0% Poliesteris; Sekundārais oderējums: 100.0% Poliamīds; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns; Polsterējums – iekšējais materiāls: 100.0% Poliesteris; ILS aproce: 20.0% Elastāns, 80.0% Poliamīds

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt sausā un tumšā vietā:pārāk ilga pakļaušana dienas gaismas iedarbībai var būtiski ietekmēt produkta spēju atstarot gaismu.

Lietošanas ierobežojumi

Šis IAL produkts paredzēts neprofesionālam lietojumam.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Ūdensnecaurlaidības pārbaude. Šis apģērbs ir sekmīgi izturējis lietus pārbaudi – divas stundas zem 60 litriem ūdens/m²/stundā. Mēs mērām arī auduma un līmēto vīļu ūdensnecaurlaidīgo joslu izturību pret ūdensstaba spiedienu, kā augstumu nosakām milimetros (pēc ISO 811 standarta).Jo augstāku ūdens spiedienu audums iztur, jo tas ir ūdensnecaurlaidīgāks.Ūdensnecaurlaidības vērtējums 2000 mm nozīmē, ka audums izturēs spiedienu no 2000 mm ūdens (pielīdzināms divas stundas ilgām lietusgāzēm).

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Produkta drošības sertifikācija:IFTH-n°0072.Šis produkts atbilst standartam NF S74-567:2014.

Videoklipi