Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC Kods. 8540525 2841054

Medījumu pārnēsātājs “SG100 X10”, melns

8,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: PURPURA
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu medību un šaušanas dizaineri ir izstrādājuši šo piederumu, lai medījamos dzīvniekus varētu viegli pārnēsāt pie jostas.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta pārvietošana

Viegli pārnēsājams piederums, pateicoties grozāmai stiprinājuma sistēmai (360°).

Izturība

“Hypalon” audums ir ļoti izturīgs pret nodilumu un plīsumiem.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Ļoti izturīgs un viegli pārnēsājams medījumu pārnēsātājs.

Vai meklējat piederumu, kas ļauj medību laikā pārnēsāt nomedītos dzīvniekus?Tad šis ādas medījumu pārnēsātājs ir paredzēts tieši jums.Tam ir desmit 14 cm garas siksnas, un to var piestiprināt pie jostas.Ļoti izturīga “Hypalon” konstrukcija ar tērauda gredzeniem un grozāmu plastmasas/tērauda sprādzi (360°).Putnu turētāja platums:5 cm.

Informācija par “Hypalon” audumu, no kura izgatavota šī medību siksna.

“Hypalon” ir sintētisks materiāls ar lielisku elastību.Tas ir zināms arī ar savu augsto izturību pret ķimikālijām, ekstrēmām temperatūrām un UV starojumu.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Polietilēns; Āķis ar fiksatoru: 100.0% Polipropilēns; Sprādzes: 100.0% Tērauds

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Videoklipi