Filtri 0
Filtri 0
OLAIAN Kods. 8504156 2470294

Bērnu kopējais hidrotērps “100”, 2/2, tumši zils

45,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA / ZAĻA
  • ZILA / ZAĻA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu komanda ir izstrādājusi hidrotērpu, kas ir īpaši piemērots sērfošanai un bodibordingam pavasarī (no 17 °C līdz 22 °C).

PRIEKŠROCĪBAS

Viegli uzvilkt

Potīšu un muguras daļās iestrādāts rāvējslēdzējs atvieglotai uzvilkšanai.

Kustības brīvība

Īpaša konstrukcija, kas uzlabo roku rotāciju airēšanas laikā. Elastīgas vīles.

Ūdensnecaurlaidīgs

2 mm neoprēns.Rāvējslēdzēja atloks.Pielāgojams kakls.Jābūt cieši pieguļošam.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Izvēlieties atbilstošu izmēru

Lai iegūtu pēc iespējas vairāk no hidrotērpa funkcijām, ir nepieciešams izvēlēties pareizo izmēru.Sērfošanas hidrotērpam ir jābūt ļoti pieguļošam, lai nodrošinātu labāko iespējamo termisko efektivitāti.Ir pilnīgi normāli, ja uzlaikojot pielaikošanas kabīnē vai mājās, šķiet, ka tas ir pārāk ciešs.Šis diskomforts ātri izzūd, kad tērps nonāk mitrumā.

Materiāli

Papildu nodilumizturības nodrošināšanai, neoprēns ir oderēts ar sintētisku audumu. Neoprēna biezums: 2 mm.Neoprēns ir veidots no slēgtu šūnu elastomēra putām (polihlorprēna), kas satur slāpekļa burbuļus.

Apkakle

Kairinājuma samazināšanai izstrādāta kakla izgriezuma apdare. Atkarībā no valkātāja jutības, zem hidrotērpa iespējams pavilkt UV aizsardzības T kreklu, tādējādi samazinot kairinājuma risku. Tāpat, ja hidrotērpu paredzēts valkāt ilgāku laiku, ir ieteicams intensīvas berzes vietās (uz kakla, padusēs, ceļgalu daļā) uzklāt ziedi (piemēram, vazelīnu).

Pārliecinieties, ka atloks vienmēr atrodas hidrotērpa iekšpusē, lai samazinātu kairinājuma risku starp rāvējslēdzēju un kaklu.

Aizdare

Mūsu rāvējslēdzēji un aizdares elementi ir laboratoriski testēti, lai nodrošinātu optimālu kalpošanas ilgumu un labu noturību pret sālsūdens iedarbību. Uzlabotam komfortam, nodarbojoties ar ūdenssporta veidiem (noguļoties uz dēļa, lai airētu), mēs esam papildinājuši šī hidrotērpa konstrukciju ar mugurpusē iestrādātu rāvējslēdzēju.

Rāvējslēdzēja aukla

Likums paredz, ka bērnu produktos jāiekļauj īsā aukla, lai novērstu nosmakšanas risku starp jaunākajiem lietotājiem. Vecākiem bērniem varat pievienot garāku auklu, lai viņi varētu lietot rāvējslēdzēju paši. Maza rāvējslēdzēja cilpiņa novērš nejaušu rāvējslēdzēja atvēršanos izmantošanas laikā.

Berzi ierobežojoša konstrukcija

Mēs esam izstrādājuši šo produktu ar bezvīļu ielaidumiem padušu daļā, lai ierobežotu kairinājumu, ko rada atkārtotas airēšanas kustības sērfošanas sporta laikā.

Dažādiem ūdenssporta veidiem piemēroti hidrotērpi

Mūsu hidrotērpi ir izstrādāti tā, lai tie atbilstu pat visprasīgāko sērfotāju vajadzībām. Mūsu dizaina izvēles tos padara arī saderīgus ar citiem ūdenssporta veidiem.

sastāvs

sastāvs

Putas : 100.0% Gumija; Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt sausā, labi vēdināmā vietā. Sargāt no karstuma avotiem. Lai pagarinātu hidrotērpa kalpošanas laiku, neatstājiet to žāvēties ārā, tiešā saules gaismā. Nav ieteicams mazgāt veļasmašīnā.

Lietošanas ierobežojumi

Paredzēti ūdenī no 17 līdz 22 °C.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Izstrādājušas un testējušas mūsu dizaina izstrādes grupas Hendajā, Francijā. Lai nodrošinātu vislabāko iespējamo kvalitāti un izturību, šī produkta izgatavošanā ir izmantoti laboratoriski testēti materiāli.

Garantija

2 Gadi