Filtri 0
Filtri 0
OLAIAN Kods. 8504155 2470285

Vīriešu neoprēna sērfošanas hidrotērps ar kapuci “900”, 5/4

240,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA / BORDO
  • MELNA / BORDO
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaineru komanda ir izstrādājusi hidrotērpu, kas ir īpaši piemērots ziemas sērfošanai un bodibordingam ļoti aukstā ūdenī (no 7 °C līdz 12 °C).

PRIEKŠROCĪBAS

Viegli uzvilkt

Īpašā piedurkņu un staru apdare atvieglo roku un kāju ievilkšanu.

Kustības brīvība

Elastīgs neoprēns. Ergonomisks piegriezums. Priekšpusē iestrādāts rāvējslēdzējs.

Samazināta berze

Padušu ieliktņi komfortam. Pastiprinājuma elementi ceļgalu daļā.

Ātri žūstošs

Ātri žūstošs iekšējais oderējums.

Ūdensnecaurlaidīgs

5 un 4 mm neoprēns, līmēts un šūts ar slēpto vīli. Jābūt cieši pieguļošam.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kā izvēlēties pareizo hidrotērpu (1. daļa)

Galvenais kritērijs, izvēloties sērfošanas hidrotērpu, ir ūdens temperatūra. Ūdens temperatūra atšķiras atkarībā no atrašanās vietas un gada sezonas. Regulāri pārliecinieties, ka ūdens temperatūra sērfošanas vietā atbilst ieteicamajam temperatūras diapazonam: virs 21 °C; no 17 līdz 22 °C; no 12 līdz 17 °C; no 7 līdz 12 °C. Apmeklējiet vietni seatemperature.org, lai noskaidrotu ūdens temperatūru jūsu sērfošanas vietā.

Kā izvēlēties piemērotu hidrotērpu(2. daļa)

Otrs vērā ņemamais kritērijs ir sesiju ilgums. Ja jūsu sesiju ilgums nepārsniedz vienu stundu, jums būs piemēroti “100” modeļi. Sesijām, kuru ilgums ir līdz 2 stundām, izvēlieties “500” modeļus un sesijām līdz 3 stundām – “900” modeļus.

Salīdzinājumā ar “100” modeļiem, “500” modeļi efektīvāk samazina nogurumu (lielāka kustību brīvība) un kairinājumu. Tas pats attiecas uz “900” modeļiem, salīdzinājumā ar “500” modeļiem.

Piezīme: “900” modeļi ir vieglāk uzvelkami.

Izvēlieties atbilstošu izmēru

Lai gūtu maksimālu labumu no hidrotērpam piemītošajām īpašībām, ir nepieciešams izvēlēties pareizo izmēru. Sērfošanas hidrotērpam ir cieši jāpieguļ, uz tā nedrīkst veidoties redzamas krokas. Ir pilnīgi normāli, ja sausumā šķiet, ka hidrotērps ir pārāk ciešs; diskomforts izzudīs, tiklīdz tērps kļūs slapjš. Izvēloties hidrotērpu, kas ir jums par lielu, veidosies ieloces, kas var radīt kairinājumu.

Materiāli

“Olaian 900” hidrotērpi tiek izgatavoti no 100 % mīksta un elastīga neoprēna. Papildu nodilumizturības nodrošināšanai, neoprēns ir oderēts ar sintētisku audumu. 5 mm neoprēns ķermeņa augšdaļā un 4 mm neoprēns ekstremitāšu (rokas un kājas) daļā. “900” klāsta produktu elastību nodrošina putu neoprēna un tekstilizstrādājumu īpaši elastīgās īpašības.

Kakla izgriezums ar kapuci

Kairinājuma samazināšanai izstrādāta kakla izgriezuma apdare. Atkarībā no valkātāja jutības, zem hidrotērpa iespējams pavilkt UV aizsardzības topu, tādējādi samazinot kairinājuma risku. Tāpat, ja hidrotērpu paredzēts valkāt ilgāku laiku, ir ieteicams intensīvas berzes vietās (uz kakla, padusēs, ceļgalu daļā) uzklāt ziedi (piemēram, vazelīnu).

Kustību brīvība

“Olaian” vīriešu hidrotērpu kolekcijā iekļautie “900” modeļi ir īpaši izstrādāti un izgatavoti no materiāla, kas veicina ērtāku airēšanu un nodrošina izcilu kustību brīvību. Šis hidrotērps ir pilnībā izgatavots no ārkārtīgi elastīga neoprēna. Visas vīles ir elastīgas.Rāvējslēdzējs priekšpusē lietošanas laikā pilnībā atbrīvo muguru.

Rāvējslēdzējs/integrēta kapuce

“Olaian 900” 5/4 mm neoprēna hidrotērps ir papildināts ar iestrādātu kapuci. Hidrotērpa konstrukcija nodrošina maksimālu aizsardzību no ūdens ieplūšanas hidrotērpā ilgstošu sesiju laikā.

Aizdares sistēma ar priekšpusē iestrādātu rāvējslēdzēju nodrošina kustību brīvību ar labāku ūdensnecaurlaidīgu blīvējumu, nekā mugurpusē iestrādāts rāvējslēdzējs. Rāvējslēdzēja galviņa ir izgatavota no nerūsējošā tērauda, padarot to noturīgu pret sālsūdens iedarbību.

Atslēgu kabatiņa

Priekšējā panelī zem rāvējslēdzēja ir iestrādāta kabatiņa atslēgām.

Ūdensnecaurlaidīga konstrukcija

Vīles ir nošūtas un līmētas, lai nodrošinātu ūdensnecaurlaidību un izturību.

Šūšanai ir izmantots “neredzamais” dūriens – adata netiek izdurta cauri visam neoprēnam, tādējādi novēršot ūdens iekļūšanu.

Lai vēl vairāk uzlabotu “900” klāsta produktu ūdensnecaurlaidīgo blīvējumu un izturību, vīles no iekšpuses ir pilnībā aplīmētas.

Tā kā iekšpusē nav pavedienu, nerodas kairinājums un berze. Komforta un pastiprinājuma elementi ir stratēģiski izvietoti iekšpusē, tieši jutīgajās vietās.

Ūdens aizturēšana

Īpašā piedurkņu un staru apdare novērš ūdens iekļūšanu.

Turklāt tā palīdz hidrotērpam stingri turēties vietā, kad valkājat cimdus un zābakus.

Vienkārša pielāgošana

Rāvējslēdzēja un kapuces pielāgošanas sistēmas ir izstrādātas tā, lai tās varētu lietot ar vienu roku. Tās ir arī pietiekami lielas, lai būtu izmantojamas, valkājot cimdus, kas ir ieteicami sesijām ļoti aukstā ūdenī.

Ātra žūšana

“Olaian 900” 5,4 mm neoprēna hidrotērpam ir jauna veida iekšējais oderējums. Tas nodrošina ne tikai minimālu svara pieaugumu ūdenī, bet arī īpaši ātru žūšanu. Tādējādi hidrotērpu iespējams valkāt pat vairākas reizes dienā, ik reizi uzvelkot sausu hidrotērpu.

Saglabājiet siltumu ilgāk, pateicoties mūsu termiskajiem aksesuāriem. Katram temperatūras diapazonam ir paredzēts savs apģērbs...

Atrodoties ūdenī, mēs zaudējam vairāk nekā pusi no mūsu ķermeņa siltuma caur mūsu ekstremitātēm (pēdas, rokas, galva).

Tāpēc esam apkopojuši ieteicamos papildu piederumus:

- ūdenī >17 °C => zemi neoprēna apavi;

- ūdenī 12–17 °C: augstie zābaciņi (zābaki) un cimdi;

- ūdenī 7–12 °C: augstie puszābaki (zābaki), cimdi, kapuce un jaka ar kapuci.

Dažādiem ūdenssporta veidiem piemēroti hidrotērpi

Mūsu hidrotērpi ir izstrādāti tā, lai tie atbilstu pat visprasīgāko sērfotāju vajadzībām. Mūsu dizaina izvēles padara tos piemērotus arī ar citiem ūdenssporta veidiem, piemēram, kaitsērfingam, vindsērfingam, veikbordam, ūdensslēpošanai, bradāšanai pa jūru vai supošanai.

Kas ir “Olaian” zīmols?

“Olaian”, “Decathlon” sērfošanas zīmols

“Olaian” ir “Decathlon” sērfošanas preču zīmols. Tā galvenā mītne atrodas Hendajā, Francijas dienvidrietumos. Mūsu birojos, kas atrodas pašā piekrastē, mēs varam izstrādāt hidrotērpus un tajā pašā dienā veikt to testēšanu, dodoties sērfot, lai pārbaudītu apģērba sniegto termālo komfortu.

sastāvs

sastāvs

Putas : 100.0% Gumija; Pamatmateriāls: ārējais slānis: 16.0% Elastāns, 84.0% Poliamīds; Pamatmateriāls: iekšējais slānis: 6.0% Elastāns, 43.0% Poliamīds, 51.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt sausā, labi vēdināmā vietā. Sargāt no karstuma avotiem. Lai pagarinātu hidrotērpa kalpošanas laiku, neatstājiet to žāvēties ārā, tiešā saules gaismā. Nav ieteicams mazgāt veļasmašīnā.

Lietošanas ierobežojumi

Izstrādāts valkāšanai ūdenī, kura temperatūra ir 7–12 °C. Sesijām, kuru ilgums ir līdz 3 h.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Izstrādājušas un testējušas mūsu dizaina izstrādes grupas Hendajā, Francijā. Lai nodrošinātu vislabāko iespējamo kvalitāti un izturību, šī produkta izgatavošanā ir izmantoti laboratoriski testēti materiāli.

Garantija

2 Gadi

Videoklipi