Filtri 0
Filtri 0
KIPSTA Kods. 8612752 4198506

Piepūšami futbola vārti “Air Kage Pump”, zili/tirkīza

45,00 €
35,00 €
-22%
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Futbola spēlēšanai kopā ar ģimeni vai draugiem mēs esam izstrādājuši šos piepūšamos vārtus “Air Kage Pump”, kas ir aprīkoti ar iebūvētu sūkni.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta montāža/demontāža

Ērti uzstādāmi un salokāmi, pateicoties piepūšamajai sistēmai.

Ērta pārvietošana

Kompakti un viegli transportējami, pateicoties to somai un pārnēsāšanas siksnai.

Pretestība pret berzi

Audums, kas ir noturīgs pret jebkāda veida virsmām.

Stabilitāte

Transportēšanas soma un sānu kabatas vārtu nosvēršanai un stabilizēšanai.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Dizains

Mūsu kaislīgo futbolistu komanda radīja šos piepūšamos vārtus pēc jaunu futbolistu vērošanas un sarunām ar viņiem. Unikāli — tos var paņemt līdz jebkur, lai izbaudītu aktīvu futbola spēli.

Īpaša uzmanība ir pievērsta augšējiem stūriem, balstu stingrībai un to ātras montāžas un demontāžas iespējām.

Šie jaunie futbola vārti ir ideāli piemēroti kaislīgiem jauniem spēlētājiem, kuri meklē īstas spēles sajūtas un vēl vairāk laika spēlēšanai.

Kā lietot

Piepūtiet vārtus ar iebūvēto sūkni, lai nodrošinātu maksimālu stabilitāti. Vārti ir vienkārši uzstādāmi, pateicoties piepūšamajai sistēmai.

Produkta svars un izmēri

95 cm x 70 cm x 55 cm

0,800 g

Stabilitāte

Lai nodrošinātu izstrādājuma stabilitāti, vārtiem ir 2 sānu kabatas, kurās var ievietot atsvarus (smiltis, ūdens pudele utt.), kā arī 3 mietiņi, lai vārtus noturētu pie zemes (zāle, smiltis, zeme utt.).

Lai pārbaudītu vārtu stabilitāti, tika veikts īpašs sitienu tests.

Jaunums

Piepūšamo futbola vārtu “Air Kage Pump” unikalitāte slēpjas iebūvētajā sūknī: viegli uzstādīt un viegli novākt, lai atliek vairāk laika priekam.Mēs īpaši domājām par bērniem, kuri vārtus var novietot jebkurā vietā un tie ir ātri lietojami (iebūvēts piepūšanas/izsūknēšanas risinājums).

Izmēģināts un pārbaudīts

Tika veikti īpaši testi, lai pārbaudītu futbola vārtu “Air Kage Pump” sastāvdaļu kvalitāti piepūšanas un izsūknēšanas laikā.

Noteikumi

Atbilst standartam EN 71.

Komplektācijā ir iekļauti 3 mietiņi.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Tīkls: 100.0% Poliesteris; Caurules/vārsta savienotājs: 100.0% Termoplastisks poliuretāns; Putas : 100.0% Putots poliuretāns; Vārsts: 50.0% Termoplastisks poliuretāns, 50.0% Polietilēns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Lai vārti kalpotu ilgāk, glabājiet tos sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi