Filtri 0
Filtri 0
CAPERLAN Kods. 8574620 2923458

Iebarojamā barība “Gooster Special” vīķēm un ruduļiem, brūna, 1 kg

3,80 €
Ar nodokļiem
Krāsa: PURPURA
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Šī iebarojamā barība ir paredzēta makšķerniekiem, kuri vēlas ķert vīķes un/vai ruduļus.

PRIEKŠROCĪBAS

Garšīgums

Satur grauzdētas un maltas kaņepju sēklas, kas padara šo barību vēl efektīvāku.

Salipšanas īpašības

Šīs barības lipīguma līmenis ir zems, lai nodrošinātu tās daļiņu mākoni ūdenī.

Ērta lietošana

Vienkārši sagatavojama, 2 daļas barības sajaucot ar 0,75 daļām ūdens.

Diametrs

Ļoti smalks malums, lai piesaistītu visas mazās zivtiņas no ūdens virsmas.

Instrukcijas


TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Ieteikumi par sagatavošanu

Caperlan iesaka 2 daļas barības sajaukt ar 0,75 daļām ūdens.

Lai nodrošinātu optimālus rezultātus, barības mitrināšana jāveic divos atsevišķos piegājienos. Lai barību samitrinātu, to apaļā spainī aplejiet ar 3/4 no nepieciešamā ūdens daudzuma. Enerģiski maisiet ar rokām, lai barības daļiņas uzsūktu daudz ūdens.

Ļaujiet barībai ievilkties 15 minūšu ilgumā, pēc tam aplejiet to ar atlikušo ūdeni, lai iegūtā konsistence būtu pietiekami mitra bumbu izveidošanai.

Sastāvs

Kopras milti, kviešu klijas, sausiņi, grauzdētas maltas kaņepju sēklas (15%)

Sastāvdaļas un īpatsvars

Neapstrādātas olbaltumvielas: 16,0%

Neapstrādāti tauki: 8,8%

Minerālvielas 5,9%

Neapstrādātas šķiedrvielas: 12,5%

Nātrijs 0,2%

Oficiālais nosaukums

Barības piedeva karpu dzimtas zivīm

Identifikācijas numurs

484 324 934 000 21

Svars

1 kg

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Caperlan Clip’&’Cut ļauj parocīgi atvērt un cieši noslēgt maisiņu, lai barība neietu zudumā transportēšanas un uzglabāšanas laikā.

Lietošanas ierobežojumi

Nav paredzēta lietošanai cilvēku uzturā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Lai pārliecinātos par šīs iebarojamās barības efektivitāti, tā 1 gada ilgumā tika testēta dažādās karpu makšķerēšanas vietās.

Detaļu garantija

Iepakojuma aizmugurē ir norādīts derīguma termiņš, kas ļauj novērtēt sastāvdaļu svaigumu.