Filtri 0
Filtri 0
INESIS Kods. 8553456 2757899

Golfa cimdi aukstam laikam, melni

18,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaina komanda izstrādāja šos cimdus uzlabotam siltuma komfortam golfa spēlētājiem, kuri spēlē aukstā laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Iekšējais flīsa oderējums.

Saķere

Uzmanīgi izvietotais ieliktnis novērš slīdēšanu no ratiņiem.

Siltums

4-slāņu konstrukcija pilnīgai izolācijai no aukstuma.

Aizsardzība pret vēju

Ārējais komponents.

Ūdensnecaurlaidīgs

Ūdensnecaurlaidīga membrāna.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Aizsardzība aukstumā golfa spēles laikā.

Lai efektīvi pasargātu sevi no aukstuma, visas atvērtās ķermeņa zonas ir jānosedz, ja temperatūra pazeminās zem 10 °C.Mēs izstrādājām šos cimdus, lai pasargātu jūsu rokas no aukstuma un saglabātu labu satvērienu.Var vilkt vienus, vai uz jūsu ziemas cimdiem, tā kā tos ir viegli uzvilkt un novilkt, kad pienāk jūsu kārta bumbiņas izsitienam.

Informācija par piegriezumu un izmēriem.

Viens izmērs, paredzēts visu roku izmēriem.

sastāvs

sastāvs

Oderējums: 100.0% Poliesteris; Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Membrāna: 100.0% Poliuretāns; Polsterējums: 100.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu dizaineru komanda atrodas “Inesis Golf Park” Francijas ziemeļos.Visa gada garumā mēs izgudrojam un attīstam rūpīgi izstrādātus, vienkāršus un tehniski uzlabotus produktus.Pēc tam produkti tiek pakļauti vairākiem testiem ārpus telpām, jo mēs esam pārliecināti, ka reālās dzīves situācijas, kuras jūs pieredzēsiet, nevar aizstāt ar pastāvīgu progresu.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mēs uzticamies mūsu golfa spēlētājiem, kuri novērtē un apstiprina mūsu golfa apģērbu.Mēs ņemam vērā atsauksmes un vērtējumus par mūsu produktiem un attiecīgi rīkojamies, ja atsauksme nav apmierinoša.Zemāk jūs varat apskatīt mūsu klientu atsauksmes par golfa cimdiem aukstam laikam.Kādēļ gan jums nepalīdzēt mums uzlaboties, atstājot savu atsauksmi.