Filtri 0
Filtri 0
WEDZE Kods. 8543169 2706450

Pieaugušo nobraucienu slēpošanas cimdi “900”, melni

60,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA / SMILŠKRĀSA
  • MELNA / SMILŠKRĀSA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu komanda ir izstrādājusi šos cimdus pieredzējušiem slēpotājiem, kuri tiecas pēc precizitātes un efektivitātes.

PRIEKŠROCĪBAS

Kustības brīvība

Precīzs un iepriekš veidots griezums, mīksta āda.

Regulējams

Līplentes plaukstas aizdares sistēma.

Izturība

100% ādas cimdi ar poliuretāna pastiprinājumu plaukstai, īkšķim, rādītājpirkstam

Siltums

200 g/m2 pildījums virs plaukstas, 60 g/m2 zem plaukstas, uzkārsta adījuma odere

Ūdensnecaurlaidīgs

Ūdensnecaurlaidīga membrāna, 100% ādas ārējs materiāls ar zemu ūdens atgrūšanu.

Veiklība

Valkājot cimdus, ir iespējams darboties ar priekšmetiem.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Ūdensnecaurlaidīga membrāna

Šiem slēpošanas cimdiem ir ūdensnecaurlaidīga membrāna, ko veido ļoti plāna polimēra kārtiņa starp oderējumu un ar ārpusi kontaktā esošo cimda daļu. Šī membrāna darbojas kā ūdens barjera un nodrošina izstrādājuma ūdensnecaurlaidību. Arī izstrādājuma ārējiem materiāliem ir veikta apstrāde ūdens atgrūšanai, lai samazinātu ūdens absorbciju. Tikai gumijas veida cimdi ir pilnībā ūdensnecaurlaidīgi. Cimdam ar membrānu ekstremāli mitros apstākļos būs ierobežota izturība pret ūdens iedarbību.

Aizsardzība pret vēju

Visi Wedze cimdi un dūraiņi nodrošina aizsardzību pret vēju. Vai zinājāt, ka vējš pastiprina aukstuma sajūtu? Ar āra temperatūru 0 °C un vēja ātrumu 20 km/h sajūtas ir tādas, it kā temperatūra būtu -10 °C. Vēju aizturošs materiāls samazina vēja radīto vēsumu un sporta veida ātruma izraisīto aukstumu.

Vienkārša uzvilkšana

Ātrai un efektīvai regulēšanai vienkārši pavelciet rokas siksniņu ar otru roku.

Pretpazaudēšanas sistēma

Ar elastīgu savelkamu virvīti, kas apliekama ap delnas locītavu, ir iespējams uz slēpošanas pacēlāja novilkt cimdus, neriskējot tos pazaudēt.

Kas ir cimda/dūraiņa nodrošinātā veiklība?

Tā ir cimda spēja ļaut darboties ar priekšmetiem. Katra mūsu cimda nodrošinātā veiklība tika noteikta lauka testā skalā no 1 līdz 5. Ja cimda nodrošinātās veiklības vērtējums ir 5, ar šo cimdu rīkoties ar priekšmetiem ir tikpat viegli kā ar kailu roku.

Lai novērtētu cimdu nodrošinātās veiklības līmeni, mēs testējām spēju uzvilkt un novilkt slēpošanas brilles, noregulēt slēpošanas zābaku āķus un aiztaisīt vai attaisīt jaku.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Aitas āda; Oderējums: 100.0% Poliesteris; Plauksta: 100.0% Kazas āda; Polsterējums: 100.0% Poliesteris; ILS aproce: 100.0% Poliamīds; Balsts: 100.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Pirms glabāšanas rūpīgi izžāvēt.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visi Wedze cimdi un dūraiņi ir testēti reālos izmantošanas apstākļos, kuriem tie ir tikuši konstruēti: sniegā, aukstumā un visos citos ar slēpošanu saistītos apstākļos. Konstruēšanas komandas nodrošina, ka programma, kurai izstrādājums ir konstruēts un izstrādāts, nevainojami atbilst izstrādājuma izmantošanai reālajos apstākļos.

Garantija

2 Gadi