Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA Kods. 8585145 4019438

Īpaši silti bērnu pārgājienu flīsa cimdi "SH100", vecumā no 6 līdz 14 gadiem

6,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
  • PELĒKA / ROZĀ
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaina speciālistu komanda izstrādāja šo flīsa cimdu pāri, lai aizsargātu bērnu rokas pret aukstumu, dodoties pārgājienā.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Poliestera tīklveida audums ļauj iztvaikot ūdenim.

Precizitāte

Silikona uzlikas un stigrāks materiāls uz plaukstas un pirkstu daļas labākai saķerei

Ātri žūstošs

Pateicoties flīsa materiālam, šie cimdi ātri dabiski nožūst

Taustes efektivitāte

Cimda īkšķis un rādītājpirksts ir saderīgi ar skārienekrānu

Siltums

Komforta temperatūtra no 0 līdz 5°C 240 g/m² flīsa blīvums

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kā šie cimdi sildīs mana bērna rokas?

Mēs veicam termālos testus, pamatojoties uz ādas temperatūru, kas ņemta no pirksta, un fiksējam bērna termisko komforta sajūtu atkarībā no valkātā cimda un āra temperatūras. Tas ir balstīts uz slēpošanas un pārgājienu aktivitātēm.Temperatūras diapazons ir aprēķināts tā, lai 70 % lietotājiem tiktu nodrošināta komfortabla siltuma sajūta.

Kā flīsa materiāls aizsargās jūs pret aukstumu?

Flīsa materiāls ir izgatavots tā, lai aizturētu gaisu, ko nodrošina tā tekstūras radītais apjoms: gaiss darbojas kā dabīga izolācija, saglabājot ķermeņa izstaroto siltumu. Gaisu aiztur adītā auduma plūksnas.

Kā pareizi pasargāt rokas no aukstuma

Līdzīgi kā valkājot vairākas apģērba kārtas pārgājiena laikā, varat valkāt cimdu ieliktņus zem cimdiem, lai tie kalpotu kā siltuma pamata slānis. Šī daudzslāņu sistēma ļauj ap rokām veidoties vairākiem gaisa slāņiem, efektīvi izolējot tās no aukstuma. Atcerieties, ka jāvalkā pietiekami liela izmēra cimdi, lai pirksti netiktu saspiesti. Kompresija samazina asinsriti, tāpēc rokas var kļūt aukstākas.

Kāds apģērbs nepieciešams, lai rokas būtu siltas

Fizisko aktivitāšu laikā ķermenis ģenerē siltumu, ko saglabā apģērba siltumizolācija. Ja apģērbs nav piemērots, ķermenis atdziest un asinsplūsma rokās un kājās samazinās, lai nodrošinātu ķermeņa augšējās daļas siltumu. Tāpēc apģērbam ir liela nozīme, lai rokas būtu pēc iespējas siltākas.

Ja nezināt, kurš izmērs jums ir piemērotāks, labāk izvēlēties cimdu pāri, kas ir nedaudz par lielu, nevis par mazu.

Vai cimdu ieliktņu iekšpusē iekļuvis lietus ūdens?

Ja tā notiek, žāvējiet tos sausā vietā, taču nenovietojiet siltuma avota tuvumā. Šādi var sabojāt šķiedru un cimdi var zaudēt formu.

Papildinformācija par ilgtspējīgu attīstību

Krāsojot tekstilizstrādājumus, tiek patērēts daudz ūdens, ķīmisko produktu un enerģijas. Tomēr mums patīk valkāt krāsainus apģērbus. Lai samazinātu šo ietekmi, mēs izmantojam "Dope Dyed" tehnoloģiju, kurā krāsu pigmenti tiek pievienoti, pavediena ražošanas procesā (nevis mērcējot to krāsvielu vannās, kā tas parasti notiek). Tas samazina ūdens patēriņu un notekūdeņu izplūdi, kas rodas, krāsojot mūsu audumus.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; ILS aproce: 58.0% Kokvilna, 4.0% Elastāns, 38.0% Poliesteris; Balsts: 100.0% Poliamīds; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabājiet tīrā un sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu izstrādes komandas birojs atrodas Monblāna pakājē Augšsavojā (Francijā). Mūsu dizaineri visu gadu rada un izstrādā apģērbus, kas labi izskatās, ir vienkārši un kuros ir izmantotas jaunākās tehnoloģijas. Pēc tam tika veikti stingri praktiskie testi, jo mēs uzskatām, ka pastāvīgi uzlabojumi ir iespējami tikai tad, ja testēšana tiek veikta tādos reālās dzīves apstākļos, ar kuriem jūs sastapsities.

Garantija

2 Gadi