Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA Kods. 8572730 2998772

Pārgājienu cepure “MH500”, 7-15 gadi

6,00 €
2,30 €
-61%
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu pārgājienu inventāra dizaineri izstrādāja šo cepuri, lai saulainās dienās pasargātu jūsu bērnu kalnos un jebkur citur.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Regulējama aizmugurē, lai pielāgotos jebkādam izmēram. Noņemams kakla aizsargs.

Ātri žūstošs

Pateicoties poliestera komponentam, ātri žūst.

Izturība

Ripstop komponents. 2 gadu garantija.

Aizsardzība pret sauli

UPF 40+ komponents bloķē 97% no UVA un UVB stariem. Noņemams kakla aizsargs.

Elpojamība

Ventilācija caur sietveida audumu, lai garantētu labu elpojamību.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Aizsardzība pret sauli

Labāko aizsardzību pret sauli joprojām nodrošina audums: izvēlieties garas piedurknes, bikses un cepuri ar platām malām. Brīdinājums! T-krekls vien nenodrošina pietiekamu aizsardzību: auduma biezums, adījuma blīvums un pat krāsa ietekmē filtrēto UV staru procentuālo daļu. Marķējums UPF 40+/50+ garantē atbilstību Eiropas standartiem. UPF 40+ nozīmē, ka tiek bloķēti 97,5% staru, bet 50+ nozīmē, ka tiek bloķēti 98% staru.

Komponentu izturība

Nodiluma un berzes pretestības tests: piemēram, mēs veicam laboratorijas testus, lai pārbaudītu, vai flīss nesaveļas. Krāsu noturības tests: mēs pārbaudām krāsu noturību, lai pārliecinātos, vai, nonākot saskarē ar siekalām, audums nekrāsojas. Nolietošanās tests: atkārtota mazgāšana nedrīkst mainīt auduma sākotnējās īpašības, tostarp formu, biezumu un izskatu.

Izmēra regulēšana

Viens izmērs, regulējama, izmantojot aizdari uz skausta. Noņemams kakla aizsargs.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliamīds; Odere: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabājiet tīrā un sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu dizaina speciālistu komanda strādā Monblāna pakājē Augšsavojā (Francijā). Mēs visu gadu radām un izstrādājam produktus, kas labi izskatās, ir vienkārši un kuros ir izmantotas jaunākās tehnoloģijas. Pēc tam mēs veicam stingrus praktiskos testus, jo mēs uzskatām, ka pastāvīgi uzlabojumi ir iespējami tikai tad, ja testēšana tiek veikta tādos reālās dzīves apstākļos, ar kuriem sastapsieties.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu jauno testētāju komandas, kas darbojas Monblāna pakājē, kā arī pētniecības un izstrādes laboratorija, kas atbild par labāko komponentu atlasi.