Filtri 0
Filtri 0
WEDZE Kods. 8503466 2475954

Bērnu slēpošanas jaka "100", zila

25,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA / PELĒKA
  • ZILA / PELĒKA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu jauno slēpotāju vecāku komanda ir izstrādājusi šo jaku maziem bērniem slēpošanas prasmju apguvei. Ideāla pirmo nogāžu pārvarēšanai sausumā un siltumā.

PRIEKŠROCĪBAS

Pielāgošana

Birka uz oderes bērna vārda uzrakstam.

Siltums

150 g/m2 pildījums. Flīsa oderējums maksimālam siltumam un mīkstumam.

Ūdensnecaurlaidīgs

Labi: 5000 mm pārklājums. Neaizlīmētas šuves. Kapuce.

Kabatas

3 kabatas, tostarp 1 kabata slēpotāja biļetei.

Elpojamība

Elpojošs materiāls sviedru novirzīšanai.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Pildījuma siltumizolācija

Siltumizolācija nodrošinās jaunajiem slēpotājiem pareizo temperatūru ‒ ne par karstu, ne par aukstu. Apģērbs pielāgojas ķermeņa fiziskajām aktivitātēm un ārējai videi. Wedze izolācijai izmanto vati, lai nodrošinātu ķermenim siltumu. Atkarībā no šķiedru izmēra šis vates pildījums uz sintētikas bāzes aiztur vairāk vai mazāk gaisa. Tādējādi, jo biezāks pildījums, jo vairāk gaisa tas aiztur un jo siltāks tas ir.

Pārklājums

Pārklājums ir ūdensnecaurlaidīga viela, ko uzklāj jakas ārējā materiāla iekšpusē. Tas neļauj ūdenim iesūkties apģērbā, taču tas ļauj no tā izkļūt ķermeņa aktivitāšu laikā radītam ūdens tvaikam. Tādējādi bērni paliks sausi un jutīsies ērtāk.

Kabata slēpotāja biļetei

Sava slēpotāja biļete vairs nav jāņem laukā! Piedurknei ir izveidota kabata slēpotāja biļetei, lai nodrošinātu ātru piekļuvi pacēlājiem.

Pielāgošana

Oderes augšmalā ir birka bērna vārda uzrakstam un izstrādājuma personalizēšanai. Tā noder, lai slēpošanas skolā, bērnu pieskatīšanas centrā vai skolā atrastu savu jaku.

Kā ģērbt bērnus, lai nodrošinātu viņiem siltumu trasē?

Siltuma un sausuma saglabāšanai mēs iesakām izmantot 3 tehnisko kārtu noteikumu: 1. kārta jeb "otrā āda", lai saglabātu sausumu; 2. kārta jeb izolējošā kārta, lai saglabātu siltumu apģērba iekšpusē; 3. kārta jeb aizsargkārta, kas aizsargās sliktos laikapstākļos.

Papildu informācija par ilgtspējīgu attīstību: Dope Dye

Auduma krāsošana patērē daudz ūdens, un no krāsu vannām rodas notekūdeņi. Lai mazinātu ietekmi uz vidi, esam izvēlējušies veikt biezo krāsošanu, pievienojot krāsas pigmentus pašas dzijas izgatavošanas procesa laikā.

sastāvs

sastāvs

Pildījums: 100.0% Poliesteris; Oderējums: 100.0% Poliesteris; Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt uz pakaramā un nesalocīt, lai nebojātu auduma pārklājumu. Pirms glabāšanas rūpīgi izžāvēt sausā un labi vēdināmā telpā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visi Wedze izstrādājumi tiek testēti tādos pašos reālos apstākļos, kādos tie tiks izmantoti un kādiem tie konstruēti: sniegā, aukstumā un visos iespējamos slēpošanas apstākļos. Konstruēšanas komandas, izstrādājumu vadītāji, inženieri un apģērbu konstruētāji nodrošina izstrādājuma konstrukcijas ideālu atbilstību tā izmantošanai reālajā dzīvē.

Garantija

2 Gadi