Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA Kods. 8649401 4335404

Sieviešu pārgājienu sandales

40,00 €
34,00 €
-15%
Ar nodokļiem
Krāsa: BRŪNA
  • BRŪNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaineri kopā ar aizrautīgiem pārgājienu dalībniekiem ir izstrādājuši šīs ekodizaina āra sandales jūsu pastaigām dabā un pilsētvidē.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Siksnas, kas piemērotas maksimāli dažādām pēdu formām, ar vai bez pēdas pirmā pirksta deformācijas.

Ērta uzturēšana

Ādas siksnas ir ūdensnecaurlaidīgas, lai mazinātu traipu veidošanos

Viegls

Vienas sandales svars 246 g (39. izm.)

Izturība

Cietās zoles priekšējā un aizmugurējā virsma:ierobežo ar augsni saistīto nodilumu.

Saķere

OUTDOORCONTACT© ārējā zole | Gumijas un korķa maisījums

Amortizācija

Starpzole: korķa materiāls vieglumam un poliuretāns izturībai

Griezuma komforts

Ādas siksnas ar dažām vīlēm | Mīksts zem kājām 4mm putu ieliktņi

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Outdoorcontact© sertificēta saķere

Zoles saķere ir sertificēta.

Lai saņemtu šo sertifikāciju, zābakiem veiksmīgi jāiztur laboratorijas testi, kuros tiek noteikts saķeres uz dažādām virsmām (gludas, nelīdzenas, sausas, slapjas) koeficients). Šo sandaļu zoļu saķere ir novērtēta ar 4 no 5 punktiem, un tām ir Outdoorcontact© sertifikāts.

Izturības testi

Laboratorijā tika veiktas citas pārbaudes, lai pārbaudītu tālāk norādītos elementus: siksnas izturība pret plīšanu, līmējums, toksikoloģija, pretestība pret UV stariem, pazoles un virsmas komponentu nodilums, paātrināta nolietošanās.

Šie testi palīdz mums uzlabot pārgājienu sandaļu kvalitāti un novērst to priekšlaicīgu nodilumu.

Mūsu vides aizsardzības pieeja | Ražošanas tehnoloģija

Mūsu pirmās sandales ir izstrādātas Portugālē, tuvāk Eiropas valstīm.Ražošanas tehnoloģijā tiek izmantota Decathlon patentēta vides aizsardzības pieeja. Tajā netiek izmantots hroms vai smagie metāli.Āda ir miecēta ar eikalipta ekstraktiem un dabiski krāsota.

Mūsu vides aizsardzības pieeja | Sastāvs ar samazinātu ietekmi uz CO2

35 % no sandaļu svara veido sastāvdaļas, kurām ir samazināta ietekme uz vidi, pateicoties:- To ārējā zole: 7.5% korķa materiāls

- To starpzole: 50% korķa materiāls

- Tā ādas augšdaļa un starpzole, kurā izmantota Decathlon patentēta ekoloģiska pieeja

Ādas izcelsme

Augšdaļai mēs izmantojam ādas materiālu, ko sauc par "nubuku". Tā ir mīksta un zīdaina uz tausti. Zolei zem pēdas mēs izmantojam īpašu govs ādas materiālu, kas ir vairāk pielāgots, lai izturētu pastāvīgu pēdas berzēšanos.Šo apavu izgatavošanā tiek izmantota govs āda. Šīs ādas iegūšanai nav nogalināts neviens dzīvnieks. Mēs izmantojam tikai pārtikas rūpniecības pārpalikumus.

sastāvs

sastāvs

Bez virsmas: 100.0% Liellopu ādas pilngraudaina āda; Ārējās zoles materiāls: 92.5% Sintētiskais kaučuks, 7.5% Korķis; Iekšzole: 80.0% Liellopu ādas garoza, 20.0% Putots poliuretāns; Elastīgā josta: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Mēs iesakām sandales uzglabāt no karstuma drošā vietā, ja iespējams, vēdināmā vietā (piemēram, vasaras karstumā izvairieties tās glabāt automašīnas bagāžniekā).

Lietošanas ierobežojumi

Nav ieteicams lietot to ūdenī vai pārgājienos pa kalniem.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Quechua globālais dizaina centrs atrodas Pasī Monblāna pakājē Augšsavojā. Šajā vietā satiekas mūsu speciālisti (dizaina un produktu izstrādes speciālisti, inženieri u.c.) un sporta veidu brīvā dabā entuziasti. Lielisks ieguvums augstas kvalitātes trekinga produktu izstrādē, kas ļauj mums dalīties ar jums savā pieredzē.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Šie apavi tika radīti kopā ar pārgājienu entuziastiem, izmantojot mūsu platformu Decathlon Cocreation.Lai izpildītu jūsu prasības, Quechua produkti tiek testēti dabā tādos apstākļos, ar kādiem saskaraties, dodoties pārgājienā. Mūsu komandas, kā arī testētāju grupa (ko veido partneri, pārstāvji un klienti) 2021. gada vasarā testēja šīs sandales to izstrādes laikā, veicot distances desmitiem kilometru Augšsavojā un visā Francijā.