Filtri 0
Filtri 0
OUTSHOCK Kods. 8771969 4685051

Bērnu boksa maiss “100 Justice League”

65,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA / SARKANA / BALTA
  • MELNA / SARKANA / BALTA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu komanda izstrādāja šo brīvi stāvošu boksa maisu jauniem boksa, taizemiešu boksa vai kikboksa iesācējiem, kas vēlas praktizēt sitienus/spērienus...

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta montāža/demontāža

Ātra piepūšana ar universālu pumpi (nav iekļauts) un gaisa izlaišana 5 sekundēs.

Daudzpusība

1,20 m garš, lai praktizētu sitienus un spērienus.

Viegli pārvietot

Viegli pārvietojams ar rokturiem zem pamata.

Stabilitāte

Labākai stabilitātei, piepildiet pamatu ar ūdeni vai smiltīm.

Amortizācija

Pēc piepūšanas tā atsperīgums ļauj droši veikt secīgus sitienus.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Bokss, kas pieejams visiem.

Iedomājoties šo piepūšamo boksa maisu, mums prātā bija tikai viena ideja: padarīt boksu pieejamu visiem. “Šis izstrādājums ļauj sākt nodarboties ar jebkādu boksa veidu, pat ar kardiokikboksu. Bērni to visu var: grūdiens, aizķere, sitiens no apakšas, spēriens vidusdaļā... Šis boksa maiss ir labi piemērots bērniem, kas vienkārši vēlas izvēdināt prātu,” paskaidro Daniele, “Outshock” ražošanas vadītājs.

Viegli izmantot, pārvietot un uzglabāt.

Šī izstrādājuma komplektā ir plastmasas pamats, kurā iekļauti 28 litri ūdens un līdz 38 kg smilšu labas stabilitātes nodrošināšanai, kā arī piepūšamais maiss.Rezultāts:izstrādājums, kuru viegli lietot un uzglabāt, jo varat piepūst un izlaist no tā gaisu, cik vien vēlaties, jo piepūšamā daļa var ieslīdēt plastmasas pamatā.Piepūšams, izmantojot pumpi ar 18 mm sprauslu (nav iekļauts), ātrāk par minūti.

Inovatīvs izstrādājums.

Mūsu komanda ar gandarījumu piedāvā inovatīvu izstrādājumu – savrup stāvošus maisus, kas izstrādāti sadarbībā ar mūsu komandu Hendajā (kas specializējas jūras un ūdens sportā).“Mēs izmantojam tādus pašus komponentus kā airiem, kas padara mūsu maisu tikpat izturīgu,” saka Daniele, “Outshock” ražošanas vadītāja.Tas pārbaudīts laboratorijā un iztur 50 000 atkārtotu mašīnas veikto triecienu ciklu.

Izmēri:

Šis boksa maiss ir 1,20 m augsts.Plastmasas pamatam ir 56 cm diametrs, un tas ir 15 cm augsts.Kastes izmēri:59 cm x 59 cm x 17 cm.

Piepūšanas un lietošanas instrukcija.

Labam atlēcienam produktam vajadzētu saglabāties mīkstam ādai un ar spiedienu, kas jūtams rokām.Nav nepieciešams pārāk piepūst šo maisu.Neizmantojiet kompresoru, lai piepūstu produktu, jūs varat to piepūst par daudz un saplēst membrānu.Vienmēr izmantojiet boksa saites, boksa cimdus, sitot boksa maisu.Bez cimdiem varat sevi savainot (apdegumi, sasitumi).Papildinformācijai skatiet lietotāja rokasgrāmatu.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Atnāciet un izmēģiniet mūsu izstrādājumus tuvākajā “Decathlon” veikalā.

Garantija

2 Gadi

Videoklipi