Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC Kods. 8542632 2710864

Medību binoklis “Porro 100”, 10 x 50, melns

55,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: PURPURA
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaina komanda izstrādāja šo 10 x 50 binokli neregulārai savvaļas dzīvnieku novērošanai dienā līdz krēslas iestāšanās laikam.Viegli:varat paņemt to līdzi, lai kur jūs dotos.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta pārvietošana

Komplektā iekļauts futrālis pārnēsāšanai un siksna ap kaklu.

Palielinājums

Novērotie priekšmeti izskatās 10 reizes tuvāk.

Attēla kvalitāte

Novērojiet attālus dzīvniekus ar detaļām, līdz pat krēslas iestāšanās laikam.

Redzamības zona

Novērojiet zemes strēli 107 m platumā no 1000 m attāluma.

Svars

840 g dzīvnieku novērošanai, pārliecinieties, ka jums tas vienmēr ir līdzi.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Īpašības.

Izmēri:200 x 170 x 65 mm.

Izejas zīlīte:5 mm.

Spilgtuma indekss:25.

Krēslas faktors:22,36.

Redzamības lauks:107 m līdz 1000 m attālumā. Tuvākais novērošanas punkts:5 m.

Ūdensnecaurlaidīgs un neaizsvīstošs:nav ūdensdrošs.

Lēcas pārklājums:“MC” (daudzkārtu pārklājums)

Prizma:BK7 prizma.

Plastmasas futrālis no pastiprinātas ABS ar stiklšķiedru.

Attēla kvalitāte 1.

Kad gaisma iet caur binokli, tā zaudē intensitāti.Katra lēca absorbē proporciju (dažus procentus) no caurejošās gaismas.Ja ir vairāki optiskie komponenti, absorbētais daudzums ir būtisks.Tāpēc nepieciešama katra komponenta apstrāde, lai samazinātu absorbēto proporciju.Taču katra apstrāde maksā naudu.Turklāt – jo efektīvāka apstrāde, jo dārgāka tā ir.Tādēļ binokļi tiek izstrādāti efektīvi, lai rūpīgi līdzsvarotu efektivitāti un cenu.

Attēla kvalitāte 2.

Šim binoklim ir BK7 prizma ar alumīnija pārklājumu un lēcas ar “MC” apstrādi:daudzkārtu pārklājuma apstrāde uz vienas vai vairākām virsmām, lai palielinātu gaismas caurlaidību.

Šīs divas apstrādes piedāvā 70% gaismas caurlaidību, kā arī labu kontrastu un krāsu atveidojumu dienas laikā un labu spilgtumu krēslā.

Spilgtums un lietošana.

“Porro” 10 x 50 binoklis ir ārkārtīgi praktisks neregulāram lietojumam dienā plašam redzamības laukam vai krēslā pietiekamam spilgtumam.Tas palīdzēs novērot visu veidu dzīvniekus jebkurā laikā.Vērojiet laikapstākļus un izvairieties no lietus, jo tas nav ūdensdrošs.Tas ir viegls, taču mērena lieluma, tāpēc piemērots neilgiem izbraucieniem dabā.

Izejas zīlīte.

Cilvēka zīlīte mainās dienas laikā no 2 mm līdz 3 mm, krēslas laikā no 4 mm līdz 5 mm, un tumsā no 6 mm līdz 7 mm.Tādēļ ir svarīgi izvēlēties binokli ar izejas zīlīti, kas nosedz visu jūsu zīlīti, lai pilnībā izmantotu tā spožumu atkarībā no jūsu vajadzībām.10x50 binoklim ir 5 mm izejas zīlīte, kas padara to piemērotu lietojumam krēslā.

Padomi tiem, kuri valkā brilles un asuma regulēšanai.

Briļļu nēsātājiem ieteicams pavērst binokļa bļodiņas augšup.Cilvēkiem, kuri nenēsā brilles, ieteicams pavērst binokļa bļodiņas savā virzienā, cik vien iespējams.Briļļu nēsātājiem ieteicams pavērst binokļa bļodiņas lejup, binokļa korpusa virzienā.Lai nofiksētu skaidru, asu novērotā dzīvnieka attēlu, pagrieziet centrālo fokusēšanas pogu pa kreisi vai pa labi, līdz iegūstat attēla asumu.

Dioptriju kompensācijas iestatīšana.

Lai izlīdzinātu vizuālā asuma atšķirības starp acīm:aizveriet labo aci un fokusējiet objektu dažu metru attālumā, izmantojot centrālo pogu.Kad iegūts objekta vēlamais asums, aizveriet otru aci un atkārtojiet iepriekš minēto darbību, šoreiz izmantojot dioptriju korekcijas gredzenu, kas atrodas netālu no labās puses acu bļodiņas.Tagad ir pilnvērtīgi izlīdzināta starpība binokļa asumam, skatoties caur abiem okulāriem.Vairs nav nepieciešams izmantot dioptrijas korekcijas gredzenu.

sastāvs

sastāvs

Metāliskā struktūra: 50.0% Polikarbonāta-akrilnitrila butadiēna stirols, 50.0% Stikla minerāls; Ārējais aizsargpārklājums: 100.0% Polivinilhlorīds

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Videoklipi