Filtri 0
Filtri 0
WEDZE Kods. 8556750 2925673

Bērnu slēpošanas sacensību bikses “980”, melnas

80,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Šīs slēpošanas bikses paredzētas vilkšanai virs sacensību slēpošanas kostīma. Regulējamas un ērtas, lai jūs slēpošanas laikā par tām varētu vispār nedomāt.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta atvēršana/aizvēršana

Potīšu rāvējslēdzēji ļauj ātri piekļūt zābaku āķiem

Ērta lietošana

Pilna garuma rāvējsl. atvieglo uzvilkšanu un novilkšanu, jo tās neķersies pēdās

Pielāgošana

Īpaša vieta sava vārda uzrakstīšanai.

Regulējams

Ar līplentēm un atvien. siksnām regulējama vidukļa daļa pielāgošanai slēpojot

Siltums

Siltas bikses bez nekā lieka. Paredzētas vilkšanai virs slēpošanas kostīma

Ūdensnecaurlaidīgs

Ūdensnecaurlaidīga 10 000 mm membrāna un rāvējslēdzējs.

Ierobežo sniega iekļūšanu

Automātiski elastīga sistēma potīšu daļā neļauj sniegam iekļūt zem biksēm

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Lences

Ja vēlaties labāku atbalstu pleciem, bikšu jostas daļā atradīsiet cilpas plecu lences pievienošanai. Lences ir atrodamas mūsu tīmekļa vietnē ar preces kodu 8751391.

Kā tiek mērīta komforta temperatūra?

Veicam katra mūsu produkta laboratorisko testēšanu, lai mēs varētu sniegt indikatīvu vērtību par produkta komfortu. To mēra bez apspīlētajām biksēm, ko velk zem virsbiksēm. Norādītais mērījums ir ārējās temperatūras mērījums, kurā testētājiem nav ne silti, ne auksti. Protams, šī noteiktā temperatūra mainās atkarībā no aktivitātes intensitātes un cilvēka vielmaiņas.

Šis produkts ir labojams

Mēs apņemamies bez maksas salabot jūsu produktu garantijas laikā. Neatkarīgi no tā, kas tas ir, stiprinājumi, šuves, rāvējslēdzēji utt. Šis pakalpojums tiek piedāvāts jūsu attiecīgajā veikalā.

Tomēr, ja mēs nevarēsim salabot jūsu preci (ražošanas defekts), mēs to apmainīsim vai atlīdzināsim izdevumus.

Kā mazgāt slēpošanas bikses?

Lai paaugstinātu bikšu efektivitāti un izturību, iesakām:



* Mazgāt veļas mazgājamā mašīnā 30 °C, izmantojot sintētikai paredzētu programmu.

* Izgriezt izstrādājumu uz kreiso pusi.

* Pievienot nedaudz mazgāšanas līdzekļa. Nelietot veļas mīkstinātāju.

* Centrifūgas režīms 800 un 1200 apgr./min.* Žāvēt uz līdzenas virsmas vai veļas žāvētājā.Netīrīt ķīmiski. Nežāvēt uz radiatora.”

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Polsterējums: 100.0% Poliesteris; Pamata oderējums: 100.0% Poliesteris; Balsts: 100.0% Poliesteris; Sekundārais oderējums: 100.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt uz pakaramā un nesalocīt, lai nebojātu auduma pārklājumu. Pirms glabāšanas rūpīgi izžāvēt, glabāt sausā un labi vēdināmā telpā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šīs siltās slēpošanas virsbikses tika izveidotas un konstruētas Monblāna ielejā. Tās testē tādos apstākļos, ar kādiem var saskarties dzīvē (sniegā, aukstumā, smalkā sniegā utt.). Konstruēšanas komandas nodrošina, ka programma, kurai izstrādājums tiek konstruēts un izstrādāts, ir ideāli piemērota izstrādājuma izmantošanai dzīvē: atdalāmas, viegli uzvelkamas, ar pilnu rāvējslēdzēju, neaizstājamas treniņos.

Garantija

2 Gadi