Filtri 0
Filtri 0
ATORKA Kods. 8605382 4152468

Pieaugušo handbola apavi “H500 Faster”, balti

50,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: BALTA / OKERA / SARKANA
  • BALTA / OKERA / SARKANA
  • PELĒKA / ZILA / ORANŽA
  • MELNA / SARKANA / BALTA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu komandas ir izstrādājušas šos apavus vidēji pieredzējušiem handbola spēlētājiem, kuri trenējas divas līdz trīs reizes nedēļā.

PRIEKŠROCĪBAS

Saķere

Elastīgā gumijas zole nodrošina labāku saķeri, lai veiktu ātrākas kustības.

Amortizācija

Lieliska amortizācija ar Kalensole tehnoloģiju.

Griezums

Zeķes un sānu stiprinājumi nodrošina drošu atbalstu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Mūsu komanda ar lepnumu piedāvā...

Pēc vairāk nekā 18 mēnešu ilgas izpētes, izstrādes un ražošanas mūsu aizrautīgo handbolistu komanda ar lepnumu piedāvā "H500 Faster".“Šajā projektā mēs bijām pieci.Un šeit ir redzams rezultāts:īpaši viegli un patiesi ērti apavi," stāsta "H500 Faster" inženiere Murielle.

H500 Faster apavi, kas nodrošina vieglu, veiklu un ērtu veiktspēju.

Kāpēc tāds nosaukums“H500 Faster”? Tāpēc, ka mūsu inženieri vēlējās radīt veiklus, vieglus un ērtus apavus, kas padara jūs laukumā ātrāku. Kā? Galvenokārt to paveic īpaši izturīgā apavu forma un augšdaļa no tīkla materiāla! Tā ir lieliska izvēle, ja vēlaties palielināt savu spēles ātrumu un veiktspēju.

Jūs vienmēr stabili stāvēsiet uz kājām.

Mūsu komanda izstrādāja H500 Faster apavus, lai jūs vienmēr justos stabili uz laukuma. Pateicoties gumijas zolei, tiem ir lieliska saķere,

kā arī pastiprināts atbalsts. Tie nodrošina jūsu pēdām atbalstu, pateicoties iestrādātām zeķēm un sānu atlokiem, kas dod papildu aizsardzības slāni.Varat rēķināties ar maksimālu stabilitāti neatkarīgi no kustības virziena.

Labāka veiktspēja ar Kalensole tehnoloģiju.

Šiem apaviem ir vēl viena īpaša iezīme – tos izgatavojot ir izmantota Kalensole tehnoloģija. Ko tas nozīmē? Tās var valkāt lielās distancēs, līdz pat 1000 km, nesabojājot amortizāciju. Šo izcilo veiktspēju nodrošina elastīgo putu pildījums starpzoles daļā un EVA zolē. Palēciena un piezemēšanās laikā jums būs perfekta triecienu absorbcija.

Apavi, kurus ir pārbaudījuši un apstiprinājuši nākamās paaudzes profesionāļi.

Mūsu aizrautīgie komandas locekļi, “Pôle Espoirs” centrā, cieši sadarbojās ar "H500 Faster" 25 topošajiem profesionālajiem spēlētājiem.Šie spēlētāji zina, ko viņi vēlas.

Rezultāts? Handbolisti teica, ka apavi ir ļoti ērti un neticami viegli.

sastāvs

sastāvs

Ārējās zoles materiāls: 30.0% Etilēna vinilacetāts, 70.0% Butadiēna gumija; Bez virsmas: 10.0% Termoplastisks poliuretāns, 90.0% Poliesteris; Iekšzole: 50.0% Poliuretāns, 50.0% Poliesteris

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Videoklipi