Filtri 0
Filtri 0
FOUGANZA Kods. 8580504 4004012

Jāšanas kakla pārsegs “AllWeather 200”

55,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu jāšanas sporta dizaineri izstrādāja šo kakla pārsegu, lai aizsargātu jūsu zirga kaklu aukstā un lietainā laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

3 regulēšanas siksnas, lai pielāgotu kakla sildītāju zirga kaklam.

Viegli uzvilkt

Var ātri piestiprināt pie gredzeniem uz segas, izmantojot piekabināmos āķus.

Kustības brīvība

Nosedz visu kakla izgriezumu, kustoties kopā ar zirgu.

Izturība

1000 denjē “Diamond Ripstop” poliestera audums.

Siltums

200 g/m2 vatējums.

Ūdensnecaurlaidīgs

2000 mm ūdensdrošs un elpojošs audums.Līmētas vīles.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Ūdensnecaurlaidība:

Kakla pārsegs ir būtisks aksesuārs, kas nodrošina, ka sega patiešām saglabā zirgu sausu. Tas novērš lietus iekļūšanu caur kakla atveri. (Ūdens, tekot pa zirga kaklu, var saslapināt visu segu no iekšpuses.)

Kāpēc kakla pārsegs:

Neuzlikt apcirptam zirgam kakla pārsegu ir kā apsildīt māju, bet atstāt logus vaļā. Kakls un rīkle ir vietas, kas ir ļoti jutīgas pret aukstumu, un tās ir jāaizsargā tāpat kā zirga ķermenis.

Saderība:

Šo kakla pārsegu var izmantot kopā ar visām “Allweather” segām no mūsu klāsta.



Papildus kakla spilventiņam tam ir elastīga siksna, lai vajadzības gadījumā kakla pārsegu varētu piestiprināt pie kakla siksnas.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Pamata oderējums: 35.0% Kokvilna, 65.0% Poliesteris; Polsterējums: 100.0% Poliesteris; Sekundārais oderējums: 100.0% Poliamīds

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Pēc mazgāšanas uzglabājiet sausā vietā, tālāk no saules gaismas. Pirms uzglabāšanas pārliecinieties, ka kakla pārsegs ir pilnīgi sauss.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi