Filtri 0
Filtri 0
BTWIN Kods. 960307 4072183

Sieviešu pilsētas riteņbraukšanas lietus jaka "100", neona/dzeltena

30,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZAĻA
  • ZAĻA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Paredzēta neregulāriem braucieniem pilsētā, lai pasargātu jūs no pēkšņa lietus vai vēja brāzmām, turklāt ar lielisku saredzamību. Šī 100 jaka ir jums kā radīta!

PRIEKŠROCĪBAS

Kompakta konstrukcija

Ņemiet jaku līdzi vienmēr, salokot to iestrādātajā kabatiņā.

Viegls

Ņemiet jaku līdzi vienmēr: jaka sver tikai 300 g (izmēram L).

Redzamība

Esiet lieliski saredzams 360° leņķī, pateicoties IAL sertificētai neona krāsai.

Aizsardzība pret vēju

Audums ar pārklājumu pasargā no vēja

Ūdensnecaurlaidīgs

Līmētas vīles un kapuce gādās par sausumu līdz divas stundas ilgā braucienā.

Ventilācija

Ventilācijas atveres sānos

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Redzamība dienā

Jaka ar sertificētu redzamību dienas laikā, pateicoties tās krāsai, kas atbilst spilgtuma prasībām un neona audumam.

Riteņbraukšanai pielāgots griezums

Jakai 100 ir elastīgs viduklis, un tā ir izstrādāta, lai pasargātu pilsētas riteņbraucējus neregulāros braucienos lietainā laikā. Tās īpašais griezums brauciena laikā. nosedz muguras lejasdaļu, rokas, kaklu un plaukstu locītavas. Jakas sānos iestrādātas atveres, kas nodrošina gaisa apmaiņu. Ķiveri iespējams valkāt kā virs, tā zem kapuces.

Jakas muguras daļā iestrādāta kabatiņa, kurā to varat ielocīt, lai paņemtu to līdzi līdz nākamajam braucienam

Ūdensizturība

Jaka ir izgatavota no izturīga materiāla ar pārklājumu, tai ir līmētas vīles, kas padara to ūdensizturīgu. Auduma spēja aizturēt ūdens spiedienu tiek izteikta ūdens staba milimetros (to testējam atbilstoši ISO 811 standartam). Jakā izmantotais materiāls spēj izturēt 2000 mm ūdens staba radīto spiedienu. Gatavās jakas tiek testētas dušas iekārtā laboratorijā, kur tiek pakļautas simulētai vidējas intensitātes lietusgāzei: 60 l ūdens uz kvadrātmetru divu stundu laikā.

Detaļu elpojamība

Hidrofīls pārklājums (RET = 12): ierobežo kondensācijas rašanos apģērba iekšpusē. Lai noteiktu auduma elpojamības pakāpi, mēs mērām tā spēju aizturēt iztvaikošanu vai RET (tests saskaņā ar ISO 11092 standartu). Jo aizturēšanas spēja ir zemāka, jo vairāk ķermeņa radītā mitruma tvaika izplūst cauri audumam un līdz ar to lielāka tā elpojamība.

Ekoloģiska konstrukcija

Produkts izgatavots no 100% pārstrādāta poliestera.

Izmantojot pārstrādātu poliesteru, mēs samazinām naftas resursu patēriņu pasaulē.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Nesalokiet mitru jaku uzreiz pēc novilkšanas, jo tajā vēl var rasties kondensāts, tādējādi jaka neizžūs. Pirms jakas salocīšanas ļaujiet tai izžūt pilnībā.

Lietošanas ierobežojumi

Nav paredzēta braukšanai spēcīgā lietū.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

100% ūdensnecaurlaidīgas vīles, produkts testēts laboratorijā. Šis produkts ir izturējis laboratorijas testu 60 l ūdens/ m2 vienas stundas laikā. Šie testa parametri atbilst vieglas lietusgāzes apstākļiem.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Šī jaka ir individuālās aizsardzības līdzeklis (IAL), kas nodrošina labāku valkātāja redzamību. Tās atbilstība CE standartiem ir pārbaudīta pilnvarotā iestādē: SGS Fimko, no. 0598, Takomotie 8, 00380 Helsinki, Somija. EC tipa tests veikts saskaņā ar NF EN 1150 standarta prasībām, kas attiecas uz 2. kategorijas IAL

Videoklipi